• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film daha bitmedi....

memlekete idecegım gun termınale geldi.. seni çok özleyeceğim.. gıtme ne olurdedi.. bak durumumdaduzeldı artık falan.. evet cebınde artık para vardı.. tuvalete zorla gönderdı benii. gıtmem desemde hadıı gıt.. çantamı tutuyor ver dedim. guvenmıyosan bana oo hadi git dediysem git. yolun uzun dedi.. artık guven bana.. dedi. her neyse srıldı bındırdı beniotobuse.. daha otobana yenı gırmıstıkkı cuzdanımı b actım,maa kartım yok.. beni hep kandırcak bır yol buluyordu.. memleket dönsu sabah nazazına kalktım,camiideyım ben dedi. inançlı görunuyordu.. ama ramazanda oruç tutuyorum dediği halde yerken kaç kez yakaladım..
ve siz hala bu adamla evlisiniz iki tanede masum çocuk yapmışsınız pes vallahi pess

Ben inanıyorum bacılarımm akşam dayak yiyipde sabah hiç bişi olmamaış gibi kocasını işe uğurlayan kadınlar var..
Yok diye bişi yok herşey olabiliyor..
Bir sebebi vardır elbette bırakamıyordur..
Çok yakın bir arkadaşım mesela kocasından dayak yiyor ve bırakıp gidemiyor
sebepleri var dinleyince sizde olsanız hak veririsiniz..
Babasının evi rahat değil geri gitse daha kötü olucak herşey durumları da iyi değil mecbur dayağı yiyp katlanıyor neler var ben inanarak okuyorum arkadaşımızın başından geçenleri..
Ama bi yerde dur demelisiniz nereye kadar böyle gidicek hır gürle..

babasının çok kötu gaddar olduğundan bahsetti.. annesını çok evdığını ama artık ailesınden soğuduğunu falan.. ama onun tuzagına düşen ben sadece ben değildim ki.. krbanları bu arada geelde doktor,bankacı ve öğretmen.. diğer mesleklerden bı kaç kişi.. abah erken saatlerde terminale indim karsıladı beni. çok kibar,seni çok mutlu edicem filan. zaten mutluydum ki.. tek eksiğim hala evli değildim. ama sevdiğim adamla evlenıp bır düzine çocugum olacaktı..zaman zaman garıp davranıyordu.. telleri ya sessizdeydi ya kapalı.. her aradığımda tel acılmıyordu.. ama çok etkileyici yumuşacık sesi... pffffffffffffffffffffffffffffffff

Konu sahibi bizim yazdıklarımızı okumuyor bile.

Kendi yazıyor ve çıkıyor,tekrar giriyor gene yazıyor ve çıkıyor.:umursamaz:

babasının çok kötu gaddar olduğundan bahsetti.. annesını çok evdığını ama artık ailesınden soğuduğunu falan.. ama onun tuzagına düşen ben sadece ben değildim ki.. krbanları bu arada geelde doktor,bankacı ve öğretmen.. diğer mesleklerden bı kaç kişi.. abah erken saatlerde terminale indim karsıladı beni. çok kibar,seni çok mutlu edicem filan. zaten mutluydum ki.. tek eksiğim hala evli değildim. ama sevdiğim adamla evlenıp bır düzine çocugum olacaktı..zaman zaman garıp davranıyordu.. telleri ya sessizdeydi ya kapalı.. her aradığımda tel acılmıyordu.. ama çok etkileyici yumuşacık sesi... pffffffffffffffffffffffffffffffff

Arkadaşım heyyy !

Sen duyuyormusun beni yada bizi -tatlicadiarzu-

Şunu peşin anlat yada anlatma .

Roman mı okuyoruz canım burda.

Sadete gel ee sonuç noldu sonuç ?

Sen sonucu felan yaz da sonra yazarsın arada olan şeyleri...

eeeee çok heyecanlı
kusura bakma ama adam paranı çalmış kartını çalmış yaa aşk değil bu inanki değil, ya seni başka yollara sevketseydi ne olacaktı o zaman???

pööööööfffff harbidende ya bu ne ya ayşegül serisi gibi olmuş onu
dedi bunu dedi hepsini toplayıp ilk sayfada birleştirin böyle onu dedi bunu dedi hiç bişey anlaşılmıyo ki

bu dünyada olmayacak kadar iyi bir ailem var.. çok mutluydum tekrar dıyorum... hala babam ve annem beni topluyor.. hala her anımdasadece babam ve annem var.. her neyse...isterseniz yorumlarını sonra yazınkopuyosa ve sıkıldısanız.. nasıl yazayım ki hepsini.. gerçi 2012-2013 duıye dalgada geçilmi ama ben kendimle yüzleşmek istıyorum. yalansız dolansız anlatacam.abartmadan,süslemeden..

Ben inanıyorum bacılarımm akşam dayak yiyipde sabah hiç bişi olmamaış gibi kocasını işe uğurlayan kadınlar var..
Yok diye bişi yok herşey olabiliyor..
Bir sebebi vardır elbette bırakamıyordur..
Çok yakın bir arkadaşım mesela kocasından dayak yiyor ve bırakıp gidemiyor
sebepleri var dinleyince sizde olsanız hak veririsiniz..
Babasının evi rahat değil geri gitse daha kötü olucak herşey durumları da iyi değil mecbur dayağı yiyp katlanıyor neler var ben inanarak okuyorum arkadaşımızın başından geçenleri..
Ama bi yerde dur demelisiniz nereye kadar böyle gidicek hır gürle..
tamam bende inanıyorum ama sizinde dediğiniz gibi nereye kadar böyle devam edicek tamam baba kapısına gidemiyorsa elinde ne güzel mesleği var ayakları üzerinde gayet dura bilir,bence bu bahane olmamalı kendisi diyo zaten çok seviyorum diye gidecek yerim yok mecburum demiyorki:kahve:

bu dünyada olmayacak kadar iyi bir ailem var.. çok mutluydum tekrar dıyorum... hala babam ve annem beni topluyor.. hala her anımdasadece babam ve annem var.. her neyse...isterseniz yorumlarını sonra yazınkopuyosa ve sıkıldısanız.. nasıl yazayım ki hepsini.. gerçi 2012-2013 duıye dalgada geçilmi ama ben kendimle yüzleşmek istıyorum. yalansız dolansız anlatacam.abartmadan,süslemeden..

Sana hepsini yaz diyen yok zaten.

Tamam lanet bir kocan var bunu anladık.

Sonra ne oldu boşandın mı başkasıyla mı evlendin adam öldü mü,şuan sağ mı ?

Hala aynı tas aynı hamam mı bunlardan bahset.

Sonuç ne sonuç ?

yazdıklarımı ilk sayfaya editliyorum..okumak isterseniz ilk sayfadan taki edebilirsiniz... sonuç hala evliyim...durumu bılen sadece 1 arkadasım var bıde allah... ailem üzülür dıye aklım çıkıyor.. ama hıkayemın tamamını yazacagım...

oyyyy arkadaşım vallaha şiştik haaa sonuç nee onu anlatta ona göre yorum yapalım yahuueyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tamam bende inanıyorum ama sizinde dediğiniz gibi nereye kadar böyle devam edicek tamam baba kapısına gidemiyorsa elinde ne güzel mesleği var ayakları üzerinde gayet dura bilir,bence bu bahane olmamalı kendisi diyo zaten çok seviyorum diye gidecek yerim yok mecburum demiyorki:kahve:

Tabiki canım orda hemfikiriz..
Dur! denmelii

kusura bakma konu sahibi de..adam senin cüzdanından maaş kartını çalıyor..
sen onunla evleniyorsun..adam düpedüz hırsız yanii...
sen normal karşılayıp bu durumum evlenmişsin..
Nedir dünyanın en yakışıklı ada mı da senin gözün mü kör oldu?

ben de en çok böyle saçma bi adamla neden evlenmeye karar verdin onu merak ediyorum sevdiğimden deme paralar gitti boşa gitmiş olmasın diye mi evlendinrdin bi deeee hala konuşuyor mu başkalarını da dolandırıyor mu neden ıkı çocuk yaptın ve neden hala boşanmıyorsun bunları anlat yeter

ben de en çok böyle saçma bi adamla neden evlenmeye karar verdin onu merak ediyorum sevdiğimden deme paralar gitti boşa gitmiş olmasın diye mi evlendinrdin bi deeee hala konuşuyor mu başkalarını da dolandırıyor mu neden ıkı çocuk yaptın ve neden hala boşanmıyorsun bunları anlat yeter

Ben de bunları merak ediyorum.

Konu sahibi tahsilli olduğundan bahsediyor,madem bu kadar tahsillisin neden böyle bir adamdan çocuk yaptın ?

Back