Ilk 20 sayfayi okudum canim sikildi, ben yazdiklairnin dogru oldugunu düsünerekden yorum yapiyorum.
Ama basdan sona kadar suc sende,
insanlikdan nasibini almamis birne bukadar deger veridigin icin, hadi asik oldun ne evlendin hadi evledin ne cocuk yaptin , hadi 1 yaptin 2 inciyi neden yaptin ???
Okumus ola bilirisn ama bazen hayat okulunu okumus olmakda gerekiyor.
Adama cok bariz sekilde basdan beri dalga gecmis, hadi asik oldugunuzdan bunlari göz ardi ettiniz, size bu konuda kusur bulamam.
Ama simdi hersey bukadar belliyken bukadar huzursuzken, para yok huzur yok mutluluk yok, eee böyle giderse yakinda saglikda kalmicak sizde.
Ozaman cocuklarina kim bakacak ne olacak bunu hic düsündünüzmü???
Siz bukadar enerjiyi bu adama harciyacaginiza kendinize ve cocuklairna harcasaniz, cok daha huzurlu bir ortamda yasiyor olursunuz.
Ve inanin dul olmak mutsuz olmakdan bin kat daha iyidir.
Hem dul olmakdan neden bukadar korkuyorsunuz ki????
Ne varmis dul olmakda ?? Sizin akliniz yokmu kendinize saib cikamiyormusunuz ? Su ana kocaniz var ama genede dul gibi yasiyorsunuz orda burda yanliz yasiyorsunuz yanliz cocuk dünyaya getiriyorsunuz, birde ek olarak kocanizin kamburunutasiyorsunuz.
Bence acil olarak bu adamda kopmalisiniz hastalik olmus bu sizde, bence siz bir yardim alin ve acilen ayrilin, ha deyince ayrilinmasada, 3-5 ay da belki daha önce bile ayrilinir, bazi insanlar 4-5 günde bile bosaniyor, yeterki siz istegin.