iyi senaryo yazıyorsunda bitir artık bu filmi
geyik yapıyoduk sanıyodum noldu birdenbire mafoldumben silerim canım yeterki iste. baydı zaten dalga geçen herkesi kaçırttınız eğlencesi bittiçok şükür her b.. ku yedim ama namusuma laf getırmedim getırmem de sanal olsa dahii. espri bile olsa çok çirkin.. lütfen iletinizi silin.. kırıcı olmaktan öte yaptıgınız.. okumayın yazmayın bakmayın.. ama namusuma laf etmeyin.. yada çirkin yakıştırmalar yapmayın.. bu hakkı size kim verdi bilmiyorum..ama çok çirkin..
borcuna sahıp olmayan bı adam namusuna nasıl sahıp cıkar hep merak etmısımdır..sensible; kaç kez yüzüğümü verdim eline,attım suratına bu son ay.git diyor.. bagırıyor.. ardından tel acıyor bişey olmamış gibi,bazen telde ağlıyor senı çok sevdim diye.. gecen haftadan beri yuzugum yoktu ortalarda.. künyemıde fırlattım.. dun evde çıkarken yuzugu takmamı söyledi.. kunye yok gerçi.
ayyyy ben v arya bu dalga geçenlere daha çok sinirlendim....
ben gayet iyi anlıyorum seni canım...buraya bu alaylı yorumlara rağmen yazmak istemenide anlıyorum....onlar böyle sert çıktıkça sen kendinle yüzleşiyorsun...ama ben yinede kınıyorum bazı arkadaşları....ne kadarda amacını aşan çirkin yorumlarda bulunmuş bazıları...
inanmıyorsanız ne diye girip yorum yapıyorsunuz anlamış değilim....herhalde canınız sıkılıyor evde otururken,eğlence arıyorsunuz kendinze....
kadının kafası yaşadıklarından allak bullak olmuş,beyni yorulmuş,ruhu yorulmuş...düşünmeden,hesapsızca açmış konuyu içini dökmek istemiş....yok efendim bölük pörçük yazıyormuşta,yok bilmem ne....allah allahhh....olur siz nası yazmasını istediğinizi söyleyin herkese,herkes öyle yazsın.....okurken sıkılıyorsanız,yoruluyorsanız okumazsınız olur biter
birde böyle hafiye gibi çelişkiler falan yakalamaya çalışmış bazıları,iyi hoşta yakaladığını sandığı çelişkiler nerde ben anlamadım? harfleri i yerine ı yazmış falan diye bişeyler ima etmiş....ilginçççCADIARZU
neysee....daha öncede yazdığımı yineliyorum....senin boşanman şarttt...bunun içinde cesarete ihtiyacın var.....ben destekçinim....boşanmak dul olmak dünyanın sonu değil...heleki senin yaşadıklarında boşanmak farz olmuş....Allahta sevmez kendine zulüm edeni...sen kendine bile bile zulüm ediyorsun.....
buraya yaşadıklarını yazmak seni rahatlatıyorsa yaz arkadaşım...istediğini yaz....içinde hiç birşey bırakma...hepsini yaz....."öff sıkıldık,sadete gel" diyenleride görmezden gel....sen bu şekilde deşarj oluyorsan yazmaya devam et....çünkü sonunda boşanmak için tüm cesaretini toplamış olacaksın,buna inanıyorum....
ÜÇÜNCÜSÜ SEN BAŞTAN AŞAĞI YALANSIN YAZI STİLİNDEKİ TUTARSIZLIKLARDAN BELLİ, bari herkese göstereyim, gerçek bir insan nasıl bu şekilde yazı yazar??
bir insan ancak kendi yazma stilinden farklı yazmak isteyip saçmaladığında bu kadar saçma sapan yazım hataları yazabilir... çünkü yazı stili kelimeden kelimeye ve cümleden cümleye değişmez. bari tikki kız dilinde falan yazsaydın da yamuk yumuk olsa da hiç değilse kendi içinde tutarlı olurdu :) ne demek istediğimi gayet de anlatabilmiş olmayı umuyorum...
ayıp ya vallahi çok ayıp.
insanın kadın olduğunu hatırlayacağı bi yerde, kadın olduğumuzu unutuyoruz.
arkadaşın yaşadığı her şey doğrudur.
yazarken bozulan psikolojisinin etkisiyle parça parça, bağlantısız, birbirinden kopuk yazmış olabilir.
tüm bu yaşadıklarını hatta daha fazlasını anlatabildiği tek insan olarak.
ben istedim buraya yazmasını.
belki dedim onca kadın da aynı şeyi söylerse.belki artık bi şeyler yapma vaktinin geldiğini görür.
ne yazık ki kk nın bu tarafını hesaba katamadım
hani var ya aramızda.
vayyy ne zeki hatun nasıl da buldu çıkardı yanlışı,eksiği,çelişkiyi
cümlesiyle egosunu şişiren tipler.
ya da
karşıdan bikaç kişinin ha ha ha süper espiri alkışıyla zevklenen tipler
ya da
dobra olduğunu sanan bel altı vurucular.
ya da
kül yutmaz ablalar.araya bikaç kültür cümleleri sıkıştırıp.yemeyin bacılar uyarısı yapan sözde uyanıklar.
ya da
eleştirmeyi hakaret sanan kavram kargaşası yaşayanlar.
pardon ben sizleri unuturak dök içini dedim arkadaşa.
en büyük özürde arkadaşıma
yaşadıklarının yanına bunları ilave ettiğim için affola.
ama aklın yolu bir yorumlar yapan,sana yol gösteren,seni silkeleyen yorumlar için de
kadınlık ölmedi daha diyorum.
ve inşallah sen de anlamışsındır nasıl bi delilik içinde olduğunu.
yemeyin bunları
kucağında bebe varsa da parmağını klavyeye götürbiliyorsan sanırım ı veya i basmış olmak farketmez o kadar da :) ya da g ile ğ arası ne fark eder el aynı yere gidiyor :)
fakir edebiyatına bak yarabbim kucakta bebeyleymiş :)
.......................
hani haberleri yoktu???
ha sen boşanma kararından bahsediyorsundur tabii :) susuyorlarmış ya kızları dayak mayak yerken :)
bu maaşla gırtlağınıza kadar borca battıktan sonra 2010 yılında iyi toparlanmışsınız maşallah....
pekiiiiiiiii :)
ben nasıl 5 senelik evli olduğunuzu da anlamadım şimdi?
sanırım 5 senelik beraberlik olacak ama gene 5 sene etmiyor.. 4.5 sene
bu arada şuraya tekrar döneyim
2006 yılında 7 yıllık birikimin gitmiş ya.. şimdi sen 28 yaşındasın 4 sene önce de sanırım 24 oluyorsun... 7 yıllık birikim nedir sorması ayıp üniversite okudun ya o esnada part time çalışarak çok pis birikim yapabilmişsin tebrik ediyorum :)
gerçi arkasından 1000 tl maaşı servet gibi göstermişsin ya bu da normaldir (asla 1000 tl maaşı küçümsemiyorum sen sanki çok bişey gibi yazmışsın ondan dedim, üzgünüm ama türkiye şartlarında 1000 tl maaş artık dar gelirli sayılıyor hele istanbuldaymışsın bilmen lazım!! )
yani özetle hikayen neresinden tutarsam elde kalıyor.. bir daha böyle bi şey yaparsan başka nickle tabii, önce bütün hikayeyi bi word dosyasına yaz da çelişkileri falan oku...
daha arasam satır aralarında kim bilir neler çıkar...
haa şu 1000 tele meselesinde de "o eskidendi" dersen ben de sana mecburen yaptığın doğum izinlerinden bahsederim canım bu devirde kim kaybetmiş de iyi işi sen bulmuşsun :) eğer 2006da 1000 tl maaşla çalışıyorsan zaten o kadar da kalifiye değilsin demektir
ya harbi yeter artık yediğiniz bizi ha. cinsilatif sizden beklemezdim, eski üye diyip size bişey demedim ama yeter artık ya. bariz dalga geçiyosunuz daha da üste çıkıp insanlara kızıyosunuz.
yahu burası ne psikoloji sitesi ne de biz doktoruz. kaç senelik üyesiniz şurada, e diyosunuz bu derdini anlatan da öyle, belli bişey böle bişeye inanmayanların çok olacağı. siz bu siteyi tanımıyomusunuz? ay eskiden böyle değildi geyiklerine rica ederim girmeyin!
benim bir arkadaşımın derdi olsa tuttuğum gibi doktora götürürüm, bissürü kadının olduğu bir internet sitesine değil! yok arkadaşım kötü gün geçiriyo falan demişsiniz de, 60 bin ne idüğü belirsiz insana derdini anlatınca herkes de ona acıyınca ne değişcek bu kadının hayatında? iyimisiniz siz hakkaten? arkadaşlık dostluk hikayeleri hiç inandırıcı değil burada. resmen eski üyelerden birkaçı toplanmış ahaliyi tiye alıyor çok açık.
bunun nesine inanalım kardeşim! beğenmiyosan okuma diyenler var, sen de beğenmiyosan benim yazdığımı okuma. ben bu sitenin bi üyesiysem okuyup yorum yapma hakkım var. konu sahibinin de konu açma hakkı var evet, ama benim ona inanmama hakkım da var! dalga da geçerim başka şey de derim. ama dalga geçenlere hakaret ediliyor ne münasebet? gözümle görmediğim bişeye neden inanacakmışım hele de bu kadar acaipken?
bi insanın bu kadar büyük derdi olsa BİR İNTERNET SİTESİNDE İŞİ NE?? içini dökmek falan çok komik bunlar ya. valla yeter baydınız cidden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?