film daha bitmedi....

geyik yapıyoduk sanıyodum noldu birdenbire mafoldumben silerim canım yeterki iste. baydı zaten dalga geçen herkesi kaçırttınız eğlencesi bitti

Her seferinde benzer şeyler yaşanıyor,bir konuya inanmıyorsanız yorum yazmama gibi bir hakkınız var,yorum yazmaz ve konuya prim vermezsiniz,bu hakkı kullanmak yerine rencide etmeyi tercih ediyorsanızda kurallarımız var.
Konu,konu sahibi gerçek mi yalan mı anlamadan üstüne gidip alaycı tavırlar takınmak ne kadar doğru sizce?
Önce anlayın dinleyin sonra karar verin lütfen!

sabırlı bırıyımdır ama asla cahıl olmadım..
sadece ılk sayfaya bakarak yorum yapıcam..
okumussunuz ne guzel kendınızı akıllı zekı bı bayan olarakda tanıtmıssınız aşk bukadarmı kor ettı sızı ?..bukadarmı yelkenlerı suya ındırdınız ?..gozu kapalı ılk gunden sızı dolandıran bırını cozemedınızmı?..
hata ustune hata sızın borcları odenmedı ıcın burnunuzu kıran bı adam ve ıkı cocuk yapmanız sızce gercekdende zekımısınız?..
aşk desem aşk okadar narın ınce bı duygu kı sozlere dokulmıycek karsındakı senın canını yaksa bıter aşk meşk kalmaz kı ortada..
hep konunuzda maddıyat on planda bence sızde takıntı olmus bu beyefendı!..
kendınıze gelın allahaskına ya sabır kalmadı bende pc basında okurken..hıc bı aşk bukadar pıs olamaz bu resmen dolandırıcılık ..

borcuna sahıp olmayan bı adam namusuna nasıl sahıp cıkar hep merak etmısımdır..
kunyeyı esınızmı aldı?..
allah korusunda yakında canınızıda alır bu adam..

bir insanın gözü nasıl bu kadar kor olabilir?
bunun ask veya sevgi olduunu bende düşünmüyorum..
çok şükür okumuş,gormus,belli bir noktaya gelmiş ve belli bir maddi güce sahip insanlarız cogumuz..
bahsettiginiz tipte ve donanımda biri bunları yapamamalı diyedusunuyorum..
hadi yaptı bir hata peki 2 cocuk?peki bu evliliği devam ettirme?
yanlış gormediysem mesleğiniz mühendis..
bir çok meslekten daha zordur ve okuması da bir çok bölüme göre daha zordur..
bu yüzden belli ki akıllı birisiniz..
bu eziyet niye çekilir peki?benim aklım bunu almıyor..
elinde mesleği olmayan,maddi güvencesi olmayan,okumamış kadınlarımız bile artık bu tarz işkencelere boyun egmezken,sizin gibi birinin boyun eğmesi.....
ne bu Allah askına?
ask demeyin bana sevgide demeyin..
daha inandırıcı daha mantıklı bir cevap olsun..
daha evlenmeden burnunuzu kıran,sizden para çalan bir adamdan ne beklediniz?ne umdunuz?ne istediniz?
görünen koy kılavuz ister mı?
hersey bir yana bende o 2 cocuğa üzülüyorum..böyle bir ortamda büyümeleri ne kadar doğru acaba?ılerde bu yaşananlar onları nasıl insanlar yapicak?
ne kadar tenkit etsekte hepimiz anne ve babalarımızdan bazı huylarımızı aliriz..
umarım evlatlarınız babalarından gördüğüklerini kapmazlar..
veya anneleri kadar kor olmazlar..
yaşadıklarınıza üzüldüm ama bu sizin elinizde olan bir şey olduğu icinde çok fazla icim ciz etmedi açıkcası..bunlardan kurtulmak varken siz hala o evde oturup bunları yazıyorsanız..demek ki bu sizin istediğiniz hayat..eh bize de mutluluklar dilemekten başka care yok gibi..

Bütün mesajlari okudum, Allah yar ve yardimciniz olsun ve sizi bu durumdan biran önce kurtarsin insAllah.
Hayatinizin geri kalan kismini huzurlu,sakin gecirmeyi nasip etsin.
Gerçekten çok üzüldüm.Allah'im yardimciniz olsun.

ayıp ya vallahi çok ayıp.
insanın kadın olduğunu hatırlayacağı bi yerde, kadın olduğumuzu unutuyoruz.
arkadaşın yaşadığı her şey doğrudur.
yazarken bozulan psikolojisinin etkisiyle parça parça, bağlantısız, birbirinden kopuk yazmış olabilir.
tüm bu yaşadıklarını hatta daha fazlasını anlatabildiği tek insan olarak.
ben istedim buraya yazmasını.
belki dedim onca kadın da aynı şeyi söylerse.belki artık bi şeyler yapma vaktinin geldiğini görür.
ne yazık ki kk nın bu tarafını hesaba katamadım
hani var ya aramızda.
vayyy ne zeki hatun nasıl da buldu çıkardı yanlışı,eksiği,çelişkiyi
cümlesiyle egosunu şişiren tipler.
ya da
karşıdan bikaç kişinin ha ha ha süper espiri alkışıyla zevklenen tipler
ya da
dobra olduğunu sanan bel altı vurucular.
ya da
kül yutmaz ablalar.araya bikaç kültür cümleleri sıkıştırıp.yemeyin bacılar uyarısı yapan sözde uyanıklar.
ya da
eleştirmeyi hakaret sanan kavram kargaşası yaşayanlar.
pardon ben sizleri unuturak dök içini dedim arkadaşa.
en büyük özürde arkadaşıma
yaşadıklarının yanına bunları ilave ettiğim için affola.
ama aklın yolu bir yorumlar yapan,sana yol gösteren,seni silkeleyen yorumlar için de
kadınlık ölmedi daha diyorum.
ve inşallah sen de anlamışsındır nasıl bi delilik içinde olduğunu.

bize burda cevap veriyosun yeri geldimi laf sokanlara haddini bildiriyosun keşke kocanada öyle olsan

sendeki sevgi değil saplantı,heralde hiçbir erkek onun sana yaptığı yalandan oyundan aşık numaralarını çekmemişki sende sevgisine inanmışsın

bende şunu merak ediyorum,bu adam geceleri rahat uyuyomu,ölümden sonrası için sana fikrini belirttimi,sen hiç sordunmu vicdanın sızlamıyormu için acımıyor mu diye.

kendisi sana biraz kadın ol demeyi biliyor ama kendinde zerre erkeklik yok sen bile ondan daha erkeksin.erkek dediğin karısını ele muhtaç etmez taş taşır yine çalışır evladına karısına bakar gözü başkalarını görmez.

birde kocanın hiç polislik durumu olmadımı hırsızlıktan dolandırıcılıktan girmedimi içeri

kızcağızı yalancılıkla, senaristlikle, acizlikle, salaklıkla itham edenleri ciddi anlamda kınıyorum. belli ki sıkıntılı, zor zamanlar geçirmiş, hepimiz farkındayız ki sağlıklı bir psikolojiye de sahip değil. eşine karşı saplantılı bir sevgi duyuyor. bi çeşit bağımlılık, hastalık bu. grip olmuş birini "neden grip oldun" diye yargılayabiliyor musunuz? doğru veya yanlış bir şeyler yaşamış, insan yaşantılarını doğru veya yanlış diye yargılamak kimsenin haddi değil.

kimseden bir talebi yok, derdini açıklayıp rahatlamak istemiş. yaşantısı sizlerin hayat görüşünüze ters olabilir, okuyun geçin. hakaret etme lüksüne sahip değilsiniz. forum babanızın çiftliği değil, şu konu açılsın, şu konu kapansın, arkadaşım bu konuyu niye açtın, niye böyle bi şey yazdın deme hakkına da sahip değilsiniz.

kadının en büyük düşmanı gerçekten kadın. hemcinsinize destek olmak yerine ona çemkirmeyi tercih ediyorsunuz.

dün yazilmis olan hikayede sayfalar ooooo kadar ilerlemiski okuyamadim SIKILDIM... ilk 1. sayfada okudugum hikayeye göre gecmisler olsun diyorum .....

ayyyy ben v arya bu dalga geçenlere daha çok sinirlendim....

ben gayet iyi anlıyorum seni canım...buraya bu alaylı yorumlara rağmen yazmak istemenide anlıyorum....onlar böyle sert çıktıkça sen kendinle yüzleşiyorsun...ama ben yinede kınıyorum bazı arkadaşları....ne kadarda amacını aşan çirkin yorumlarda bulunmuş bazıları...

inanmıyorsanız ne diye girip yorum yapıyorsunuz anlamış değilim....herhalde canınız sıkılıyor evde otururken,eğlence arıyorsunuz kendinze....

kadının kafası yaşadıklarından allak bullak olmuş,beyni yorulmuş,ruhu yorulmuş...düşünmeden,hesapsızca açmış konuyu içini dökmek istemiş....yok efendim bölük pörçük yazıyormuşta,yok bilmem ne....allah allahhh....olur siz nası yazmasını istediğinizi söyleyin herkese,herkes öyle yazsın.....okurken sıkılıyorsanız,yoruluyorsanız okumazsınız olur biter

birde böyle hafiye gibi çelişkiler falan yakalamaya çalışmış bazıları,iyi hoşta yakaladığını sandığı çelişkiler nerde ben anlamadım? harfleri i yerine ı yazmış falan diye bişeyler ima etmiş....ilginçççCADIARZU

neysee....daha öncede yazdığımı yineliyorum....senin boşanman şarttt...bunun içinde cesarete ihtiyacın var.....ben destekçinim....boşanmak dul olmak dünyanın sonu değil...heleki senin yaşadıklarında boşanmak farz olmuş....Allahta sevmez kendine zulüm edeni...sen kendine bile bile zulüm ediyorsun.....

buraya yaşadıklarını yazmak seni rahatlatıyorsa yaz arkadaşım...istediğini yaz....içinde hiç birşey bırakma...hepsini yaz....."öff sıkıldık,sadete gel" diyenleride görmezden gel....sen bu şekilde deşarj oluyorsan yazmaya devam et....çünkü sonunda boşanmak için tüm cesaretini toplamış olacaksın,buna inanıyorum....

aynen katılıyorumm sizee..:lepi:

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ARKADAŞIM UMARIMM SONUNDAA BU SAPLANTIDAN KURTULUR VE KENDINIZE DEĞER VERMEYE BAŞLARSINIZZZ..

bnce komik olan burada konu sahibi değil.
yazım yanlışlarından mı çıkardınız yani konunun yalan olduğunu?:roflol:
bazen ben de hızlı yazarken ı,i ; o,ö gbi harflerden kolayıma gelene basıyorum.
çok mu garip bir şey bu?

+

bunu sadece szn için söylemiyorum ama dalga gecenleri anlamıyorum.
doğru veya yalan.
inanmayan okumaz, yorum yapmaz.
ama kimsenin kimseyi alaya almaya hakkı yok.
konu sahibi zaten sağlıklı düşünebiliyor olsa kararını en başta verirdi.
ama psikolojik bozukluğu cahiliyet düzeyinde bir yorumla akıl hastalığı, sz insan mısınız, ruh hastasının şeklinde yorulamak da kimsenin haddine değil.
ben yapmam dersiniz alay edersiniz, alay ettiğinizin hesabını çocuğunuzun, yakınınzın başına geldiğinde ödersiniz.
hep aynı guzellikte bir hayat yaşayacağiniza dair senet mi imzaladınız anlamadım.

+

konu sahibi sze de tavsiyem herkesin söylediği şey.
çocuklarınız daha küçükmüş belki hiçbir şeyin farkında bile değiller henüz.
onları düşünün ve böyle bir adamla(!) aynı ortamda yetişmelerine izin vermeyin.

kesinlikle sana katiliyorum. insanlar dertlerini anlatmaya korkar oldular.
arkadasim ALLAH seninde yardimcin olsun. bunca zamandan sonra ne yapman gerektigini biliyorsun aslinda sadece manevi destek ariyorsun.
cocuklarin ve senin icin en iyisi neyse onu yap canim

zor bir imtihan süreci...

ama bunu sonlandırmak sadece senin elinde.

sınıfta kalmadın aslında,imtihanı başardın. 5 yıl çıkmayan gıkın artık çıkmalı.. tek yapman gereken ailene sakin,uygun bir dille anlatmak..

anladık sağlı sollu girişmeye kararlısınız ama bari eleştirdiğiniz şeyi okuyun önce.
konu sahibi 28-29 yaşında tanışmış adamla yani şu an 30undan fazla.
şu an 28 olduğunu nerden çıkarttığınızı anlamadım.
yorumların sadece ilk ve son cümlelerini okuyorsunuz sanırım.

ayrıca ailesi bilmiyormuş olanları.sadece adamı sevmedikleri için 'kabullenmişler' gbi talihsz bir kelime kullanmış konu sahibi okuyanların anlayabileceğini düşünerek.

2006 yılında daha bir kaç sene iş tecrübesi olan bir insan için de 1000 lira iyi bir maaştı.
sz hangi ülkede yaşıyorsunuz bilemeyiz tabi.

ayrıca kurduğu cümleler baştan aşaği noktalama ve yazım yanlışı olan bir insanın 'i' harfi yerine neden 'ı' koydu diye başkasını sorgulaması ayrı bir gülünçlük tabii.

yalan olduğunu düşüerek yazıyorum diyorsunuz ama bir de doğru olduğunu düşünerek yazın isterseniz.bari bunu yapın ki bir insanın kalbini boşuna kırmış olmayın.
eminim dalga gecenlerin hepsi köşklerde, yalılarda hizmetçilerle yaşıyordur, kocaları da bir dediklerini iki etmiyordur çünkü.

ya harbi yeter artık yediğiniz bizi ha. cinsilatif sizden beklemezdim, eski üye diyip size bişey demedim ama yeter artık ya. bariz dalga geçiyosunuz daha da üste çıkıp insanlara kızıyosunuz.

yahu burası ne psikoloji sitesi ne de biz doktoruz. kaç senelik üyesiniz şurada, e diyosunuz bu derdini anlatan da öyle, belli bişey böle bişeye inanmayanların çok olacağı. siz bu siteyi tanımıyomusunuz? ay eskiden böyle değildi geyiklerine rica ederim girmeyin!

benim bir arkadaşımın derdi olsa tuttuğum gibi doktora götürürüm, bissürü kadının olduğu bir internet sitesine değil! yok arkadaşım kötü gün geçiriyo falan demişsiniz de, 60 bin ne idüğü belirsiz insana derdini anlatınca herkes de ona acıyınca ne değişcek bu kadının hayatında? iyimisiniz siz hakkaten? arkadaşlık dostluk hikayeleri hiç inandırıcı değil burada. resmen eski üyelerden birkaçı toplanmış ahaliyi tiye alıyor çok açık.

bunun nesine inanalım kardeşim! beğenmiyosan okuma diyenler var, sen de beğenmiyosan benim yazdığımı okuma. ben bu sitenin bi üyesiysem okuyup yorum yapma hakkım var. konu sahibinin de konu açma hakkı var evet, ama benim ona inanmama hakkım da var! dalga da geçerim başka şey de derim. ama dalga geçenlere hakaret ediliyor ne münasebet? gözümle görmediğim bişeye neden inanacakmışım hele de bu kadar acaipken?

bi insanın bu kadar büyük derdi olsa BıR ıNTERNET SıTESıNDE ıŞı NE?? içini dökmek falan çok komik bunlar ya. valla yeter baydınız cidden!

o zaman şöyle kategorize edelim: bu kadar buyuk derdi olanlar yazmasın.
orta buyuklukte derdi olanlar bir yere kadar kabul edilebilir.
küçük derdi olanla da bu da dert mi diye dalga geçiliyor.
derdin buyuğü küçüğü mü olur?
kusura bakmayın ama burda dalga gecen bir sürü insan dert bolumlerine bir ton konu açıyor.
eşinden, dostundan, sevgilisinden, akrabalarından yakınıyor herkes.
yüzümde sivilce çıktı diye konu acanlar bile varken bu arkadaş neden açmasın?
zaten sağlıklı düşünebiliyor olsa şu an burda değil bir avukatın yanında olurdu.

ayrıca evet herkesin istediği konuya yorum yapma hakkı var ama kimsenin kimseyle dalga geçmek haddi değil!

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…