ayyyy çok komik :roflol:bence de sen aileni aynı şekilde sömür, banka hesaplarına el koy kaşlarını gözlerini patlat valla yoksa tam sömürmüş olmazsıneşim kendini seven karısını sömürüyor.. ben de beniseven ailemi mi sömüreyim.?
üzgünüm ama hala ciddiye alamıyorum... akıl sağlığı yerinde olmayan sadece kendi doğrularına inanan bi insanın bile doğruları her mesajda aynı şeyleri söyler, yanlı saat bile günde iki kere doğruyu gösterirmiş ama bunun neresinden tutsak elimizde kalıyor lmaz:
üzgünüm ama mesaj baştan aşağı son derece cahilce yazılmış, son derece kültürsüz ve eğitimsiz (insanları bu şekilde yargılamak normalde asla haddime düşmez, hatta yapana da "küstah" derim) ama sen bunu zaten değerlendirilmek üzere yazmışsın, gerçekler acıtır...tahsilliyım nasıl mutevazi olayım ama cahilim demi?
eğitim cehaleti alırmış da gerisi baki kalırmış
ÜÇÜNCÜSÜ SEN BAŞTAN AŞAĞI YALANSIN YAZI STıLıNDEKı TUTARSIZLIKLARDAN BELLı, bari herkese göstereyim, gerçek bir insan nasıl bu şekilde yazı yazar??
bir insan ancak kendi yazma stilinden farklı yazmak isteyip saçmaladığında bu kadar saçma sapan yazım hataları yazabilir... çünkü yazı stili kelimeden kelimeye ve cümleden cümleye değişmez. bari tikki kız dilinde falan yazsaydın da yamuk yumuk olsa da hiç değilse kendi içinde tutarlı olurdu :) ne demek istediğimi gayet de anlatabilmiş olmayı umuyorum...kendi kendine iltifat eden derken... ben iltıfat etmiyorum ki.. tahsilliyım nasıl mutevazi olayım ama cahilim demi?
sevgiye ve ilgiye doymuş bir yuvada ailede büyümüşüm..
boyum 1.70,52 kılo esmer çevremden iltıfat alan bıriyım..