yemeyin bunları
kucağında bebe varsa da parmağını klavyeye götürbiliyorsan sanırım ı veya i basmış olmak farketmez o kadar da :) ya da g ile ğ arası ne fark eder el aynı yere gidiyor :)
fakir edebiyatına bak yarabbim kucakta bebeyleymiş :)
.......................
hani haberleri yoktu???
ha sen boşanma kararından bahsediyorsundur tabii :) susuyorlarmış ya kızları dayak mayak yerken :)
bu maaşla gırtlağınıza kadar borca battıktan sonra 2010 yılında iyi toparlanmışsınız maşallah....
pekiiiiiiiii :)
ben nasıl 5 senelik evli olduğunuzu da anlamadım şimdi?
sanırım 5 senelik beraberlik olacak ama gene 5 sene etmiyor.. 4.5 sene
bu arada şuraya tekrar döneyim
2006 yılında 7 yıllık birikimin gitmiş ya.. şimdi sen 28 yaşındasın 4 sene önce de sanırım 24 oluyorsun... 7 yıllık birikim nedir sorması ayıp üniversite okudun ya o esnada part time çalışarak çok pis birikim yapabilmişsin tebrik ediyorum :)
gerçi arkasından 1000 tl maaşı servet gibi göstermişsin ya bu da normaldir (asla 1000 tl maaşı küçümsemiyorum sen sanki çok bişey gibi yazmışsın ondan dedim, üzgünüm ama türkiye şartlarında 1000 tl maaş artık dar gelirli sayılıyor hele istanbuldaymışsın bilmen lazım!! )
yani özetle hikayen neresinden tutarsam elde kalıyor.. bir daha böyle bi şey yaparsan başka nickle tabii, önce bütün hikayeyi bi word dosyasına yaz da çelişkileri falan oku...
daha arasam satır aralarında kim bilir neler çıkar...