How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

film daha bitmedi....

gazla avukat yolu tutmayacam sadece sizin yazdıklarınızı okuyup kendimle yüzleşiyorum.. nefret ediyorum.yemez mi? ya yazmayın.. fake bır konu patlattım.. acitasyon yaptım.. kimliğimi yayınladm.. ayy bide o kadar eglendim ki gözlerimden yaşlar geliyor.ay en güzelide banka hesabıma yardımlar geliyor.. filistine yardım hattı gibi bide tel no verecem. yardım yazacak kk ahlisi bende köse olacm.. tövbe ya..

babyleon bebeğimsin bacım sempatiksalakcinni
hakkaten cümleleri alt alta okuyunca onlarca çelişki göze çarpıyor.

bence abla s&m diyom ben. annayan annadı sempatiksalakcinni

bi kere şunu yazayım...

benim parayla pulla işim yok

elalemden para pul isteyeceksin gibi bi imada da bulunmadım bu kısmı yanlış anlayıp buradan dem vurmamak lazım...

sadece çelişkiler o kısımlarda denk gelmiş hep demek ki ondan almışım... olaydı maddi bir yere çektiğim falan yok tamamen tesadüf..

ayrıca kızgın gibi bir halim var mı?

bilakis inanmadığımı söylüyorum (ispatlama zorunluğun yok elbette)

madem herkes ayrı bir telden çalıyor ben de bu telden çalıyorum :)

neler söylediğin beni çok da ilgilendirmiyor çünkü dediğim gibi baştan tutarlı gelmedi bunlar.

eğer sen gerçeksen de ben şu an çoookkk büyük bir hata yapıyorsam güya niye ağlıyorsun ki?? ben sonuçta gerçek olmayan bir insanla konuştuğumu düşünüyorum ve aynı o rahatlıkta yazıyorum, sallamazsın olur biter a.s

33yıllık filmimin sonunu mrk ediyorsunuzda sonu olabılmesi için ba şeylerin bitmesi lazım. ölmedim o yuzden bitmedi.. osansam filmm bıtecek mi peki?
çelişki yok ama siz kısa yaz sadete gel dedikçe bulanık beynımde toparlanmaya calısılan cumleler var ama çelişki yok kesinlikle..yaş 28 demişim.. ama nerede? tanıstıgım zaman yaş 28.. misal:::!
istanbulda bebelerımle yapayalnızım bu saate kadar daha hiç aramadı bile.. aramayacakta... bana sen önce kadınlık öğren dedi. kocaya ses çıkmaz dedi. önce kadın ol dedi. anandan kadınlık öğren dedi.sebeb?
cuma gunu kesilen doğalgazdan sonra... ağlamısım.. kocama destek değil köstek olmuşum... ve kkda acitasyon yaparak stokholm sendromumu,bakırköy sendromumu yapmışım hı. tam 4 yıldır bu sıtenın takipçisiyim.. yazmadım çunku utandım.. yazmadım çunku duzelcek sandım.. ama yazıncada bişey olmuyomuş.. onu anladım..

Son düzenleme:
sizce?..........

sanırım en salağı benim de ondan....

ailemın maddi durumu fena değil.. onlara göz dikmiş olabilir..

ay şimdi de mutevaziliğime başlar bazı arkadaslar))

ya da beni sevdi. olmaz mı?

aslında bende çok mrk ediyorum...

Evet sevmiş olabilir tabiki... Diğer saydığın ihtimaller de olabilir, merak ettiğim için sordum. Öyle birisi o kadar dolandırdığı kişi içerisinden evlendiği kişiyi seçerken acaba aradığı farklı birşey var mı die sordum...

arkadaşlarr yapmayın ama bu kadar olmaz bende kızdım arkadaşa ama şu an onun pskolojisini ve yaşadıklarını bilemeyiz değilmidaha sakin yazsaka.s.

Sen bu adama hic ayrilalim dedin mi?
Ayrilmak istersen napar acaba merak ediyorum

ben sinirli kaprisli vs vs yazmıyorum :)

arkadaş herhalde beni anladı ki absürd bir cevap aldım, hakettim sanırım sırnaşık şey

sonuçta arkadaş gerçek veya değil, benim yazdığım kişinin gerçek olmadığını düşünerek yazıyorum :)

yemeyin bunları

kucağında bebe varsa da parmağını klavyeye götürbiliyorsan sanırım ı veya i basmış olmak farketmez o kadar da :) ya da g ile ğ arası ne fark eder el aynı yere gidiyor :)

fakir edebiyatına bak yarabbim kucakta bebeyleymiş :)

.......................

hani haberleri yoktu???
ha sen boşanma kararından bahsediyorsundur tabii :) susuyorlarmış ya kızları dayak mayak yerken :)

bu maaşla gırtlağınıza kadar borca battıktan sonra 2010 yılında iyi toparlanmışsınız maşallah....

pekiiiiiiiii :)

ben nasıl 5 senelik evli olduğunuzu da anlamadım şimdi?

sanırım 5 senelik beraberlik olacak ama gene 5 sene etmiyor.. 4.5 sene

bu arada şuraya tekrar döneyim

2006 yılında 7 yıllık birikimin gitmiş ya.. şimdi sen 28 yaşındasın 4 sene önce de sanırım 24 oluyorsun... 7 yıllık birikim nedir sorması ayıp üniversite okudun ya o esnada part time çalışarak çok pis birikim yapabilmişsin tebrik ediyorum :)

gerçi arkasından 1000 tl maaşı servet gibi göstermişsin ya bu da normaldir (asla 1000 tl maaşı küçümsemiyorum sen sanki çok bişey gibi yazmışsın ondan dedim, üzgünüm ama türkiye şartlarında 1000 tl maaş artık dar gelirli sayılıyor hele istanbuldaymışsın bilmen lazım!! )

yani özetle hikayen neresinden tutarsam elde kalıyor.. bir daha böyle bi şey yaparsan başka nickle tabii, önce bütün hikayeyi bi word dosyasına yaz da çelişkileri falan oku...

daha arasam satır aralarında kim bilir neler çıkar...

Ben raporluyum evimde yatiyorum, hazir KK'ne gireyim halim oldukca dedim, bir kafami toplayip bu konuya yogunlasamsmistim, boluk borcuk okuduklarimdan da net bir sonuc cikaramamistim.

Ne diyorsun yani, simdi bu kadar sistemli cumle takibi yapmissin, fake oldugunu dusundugun hikayenin akabinde bir de yardim amacli para mi talep edilecek sorusu geldi aklima? Cok kafam karisti?

Eger bu cakma bir hikaye ise yaziklar olsun, ama yok kadincagiz hakikaten bu durumda ise cooooooooooooooooookkk acil profesyonel bir destek almasi gerekli zira hic de saglikli bir bunyeden cikan fikirler yok ortada, bu durumda da bu kadar kopuk hikaye sagligini yitirmis (ki durumu icler acisi) bir beyinden dokulen sozlerle hasbel kader ifade edilmis diyorum. Gurur, ozluk haklari ihlali, sozlu ve fiili siddet almis basini gidiyor, cok yazik cokk
:umursamaz:

Bir yanlis anlasilma oldu gordugum kadariyla, Babyleon bu kadar detayli cumlelerin analizini yapinca "bir de para mi talep edilecek" sorusunu yazan benim. Babyleon'un bunu ima etmek istedigini dusundum. Yani bu benim kendisine sorumdu.

Fakat elestirinin dozu oldukca artiyor ve kirici bir konuma geliyor, ben sahsen yazdikalrima cevaben aldigim yanitlardan acili bir kadin profili goruyorum su anda. Icimi cok burktu yasadiklari, lutfen dogruluguna inanmiyorsaniz fikrinizi beyan ettiniz daha da incitmeyin arkadasi. Mimiklerin, jestlerin var olmadigi bu platformda dogruyu ve yalani ayirmak pek de kolay olmuyor malum.

sensible; kaç kez yüzüğümü verdim eline,attım suratına bu son ay.git diyor.. bagırıyor.. ardından tel acıyor bişey olmamış gibi,bazen telde ağlıyor senı çok sevdim diye.. gecen haftadan beri yuzugum yoktu ortalarda.. künyemıde fırlattım.. dun evde çıkarken yuzugu takmamı söyledi.. kunye yok gerçi.

Ben destekcinizim konu sahibi arkadaşım..
Ama hani bir yol yordam isterseniz yardımcı olmamızı yada kendi adıma konuşim olmamı yapınız gereği çok fedakar ve verici olmuşsunuz..
Biraz dur! demeyi deneyin derim erkekler böyle yüz buldukça fazlasını isterler..
azı çocuğuna çoğuda kocana göstermicekmişsin eskiler böyle derler..

sensible; kaç kez yüzüğümü verdim eline,attım suratına bu son ay.git diyor.. bagırıyor.. ardından tel acıyor bişey olmamış gibi,bazen telde ağlıyor senı çok sevdim diye.. gecen haftadan beri yuzugum yoktu ortalarda.. künyemıde fırlattım.. dun evde çıkarken yuzugu takmamı söyledi.. kunye yok gerçi.

Esinin durumu seninkinden daha vahim bence. Eziyet et et sonrada agla üzül. Kisilik bozuklugu resmen. Senide o sokmus bu duruma
Beraber tedavi olmayi düsündünüz mü hic? Kabul edermi bunu?

¤ decemBer ¤;13281651 .!.:
ben seni çok sevdim ya :)))))))))
şimdi ardından tecavüzcü kayın bekliyom ben. yok mu arttıran? sempatiksalakcinni müjde arın öle bi filmi vardı.

çok şükür her b.. ku yedim ama namusuma laf getırmedim getırmem de sanal olsa dahii. espri bile olsa çok çirkin.. lütfen iletinizi silin.. kırıcı olmaktan öte yaptıgınız.. okumayın yazmayın bakmayın.. ama namusuma laf etmeyin.. yada çirkin yakıştırmalar yapmayın.. bu hakkı size kim verdi bilmiyorum..ama çok çirkin..

Son düzenleme:
Back