ya harbi yeter artık yediğiniz bizi ha. cinsilatif sizden beklemezdim, eski üye diyip size bişey demedim ama yeter artık ya. bariz dalga geçiyosunuz daha da üste çıkıp insanlara kızıyosunuz.
yahu burası ne psikoloji sitesi ne de biz doktoruz. kaç senelik üyesiniz şurada, e diyosunuz bu derdini anlatan da öyle, belli bişey böle bişeye inanmayanların çok olacağı. siz bu siteyi tanımıyomusunuz? ay eskiden böyle değildi geyiklerine rica ederim girmeyin!
benim bir arkadaşımın derdi olsa tuttuğum gibi doktora götürürüm, bissürü kadının olduğu bir internet sitesine değil! yok arkadaşım kötü gün geçiriyo falan demişsiniz de, 60 bin ne idüğü belirsiz insana derdini anlatınca herkes de ona acıyınca ne değişcek bu kadının hayatında? iyimisiniz siz hakkaten? arkadaşlık dostluk hikayeleri hiç inandırıcı değil burada. resmen eski üyelerden birkaçı toplanmış ahaliyi tiye alıyor çok açık.
bunun nesine inanalım kardeşim! beğenmiyosan okuma diyenler var, sen de beğenmiyosan benim yazdığımı okuma. ben bu sitenin bi üyesiysem okuyup yorum yapma hakkım var. konu sahibinin de konu açma hakkı var evet, ama benim ona inanmama hakkım da var! dalga da geçerim başka şey de derim. ama dalga geçenlere hakaret ediliyor ne münasebet? gözümle görmediğim bişeye neden inanacakmışım hele de bu kadar acaipken?
bi insanın bu kadar büyük derdi olsa BİR İNTERNET SİTESİNDE İŞİ NE?? içini dökmek falan çok komik bunlar ya. valla yeter baydınız cidden!
evet ben ruhsal olarak iyi olmayabilirim.. ben avukata gittiğim an tamamen düzelecem ama senin durumun benden vahim..ben sadece boşamıyorum cesaretim yok belki .. kendi konumda sizi istemiyorum.. fake bile olsam sanane.. içimi önce defterler döktüm azda olsa rahatladım.. ama şu an sen ve senin gibi daha kişilği oturmadan,kendini psikolog akıl hocası gören bana yazıklar olsun.. önce eşime guvendim, şimdide senin gibilere... ben uslanmam.. allahım en az benim yaşadıım bir gunu bile sana yaşatmasın yoksa sen katil olursun...