How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

film daha bitmedi....

ya harbi yeter artık yediğiniz bizi ha. cinsilatif sizden beklemezdim, eski üye diyip size bişey demedim ama yeter artık ya. bariz dalga geçiyosunuz daha da üste çıkıp insanlara kızıyosunuz.

yahu burası ne psikoloji sitesi ne de biz doktoruz. kaç senelik üyesiniz şurada, e diyosunuz bu derdini anlatan da öyle, belli bişey böle bişeye inanmayanların çok olacağı. siz bu siteyi tanımıyomusunuz? ay eskiden böyle değildi geyiklerine rica ederim girmeyin!

benim bir arkadaşımın derdi olsa tuttuğum gibi doktora götürürüm, bissürü kadının olduğu bir internet sitesine değil! yok arkadaşım kötü gün geçiriyo falan demişsiniz de, 60 bin ne idüğü belirsiz insana derdini anlatınca herkes de ona acıyınca ne değişcek bu kadının hayatında? iyimisiniz siz hakkaten? arkadaşlık dostluk hikayeleri hiç inandırıcı değil burada. resmen eski üyelerden birkaçı toplanmış ahaliyi tiye alıyor çok açık.

bunun nesine inanalım kardeşim! beğenmiyosan okuma diyenler var, sen de beğenmiyosan benim yazdığımı okuma. ben bu sitenin bi üyesiysem okuyup yorum yapma hakkım var. konu sahibinin de konu açma hakkı var evet, ama benim ona inanmama hakkım da var! dalga da geçerim başka şey de derim. ama dalga geçenlere hakaret ediliyor ne münasebet? gözümle görmediğim bişeye neden inanacakmışım hele de bu kadar acaipken?

bi insanın bu kadar büyük derdi olsa BİR İNTERNET SİTESİNDE İŞİ NE?? içini dökmek falan çok komik bunlar ya. valla yeter baydınız cidden!

evet ben ruhsal olarak iyi olmayabilirim.. ben avukata gittiğim an tamamen düzelecem ama senin durumun benden vahim..ben sadece boşamıyorum cesaretim yok belki .. kendi konumda sizi istemiyorum.. fake bile olsam sanane.. içimi önce defterler döktüm azda olsa rahatladım.. ama şu an sen ve senin gibi daha kişilği oturmadan,kendini psikolog akıl hocası gören bana yazıklar olsun.. önce eşime guvendim, şimdide senin gibilere... ben uslanmam.. allahım en az benim yaşadıım bir gunu bile sana yaşatmasın yoksa sen katil olursun...

tekrar dıyorum acındıracak değilim kendimi.. evde eşime ağlayıncada kavga edincede bana kendini ıacındırmaktan başka ne yapıyorsun dıyor.. kadın ol,kocana destek ol dıyor.. halbukı acısın dıye bırsey yapmıyorum.olması gerekenı söyluyorum kendimce. ben robot değilim,kuramazsın beni diyor.. ben doğruyu biliyorum. param olsa böyle olmayacak dıyor...

ama sizin benle bağıda yok.. bu ne idüğü belirsiz dediğin kadın içinde herkes var,yaşlısı,genci,akıllısı,kötüsü,delisi,güzeli,çirkini,çocugu,genci,annesi,teyzesi,ablası,öğretmeni,muhendisi,ev kadını,şarkcısı,bilmem nesi herkes var ve çıkar yok burada.. ama sonuçta herkes kadın. ve dıkkat ederek kımse bana akıl erdirememş ben bile.. .. bırakın herkes gülsün halime size ne?

eğlendirebildiysem bir kaç kişiyi ne mtlu.. üzdünüz diyorsunuz da ..üzülünce kimse karalar bağlamayacak,sayfayı kapattığı an unutacak belki. ama ben yazılanları unutmayacam ve hatırladıkca daha güçlü olacam

Son düzenleme:
evet ben ruhsal olarak iyi olmayabilirim.. ben avukata gittiğim an tamamen düzelecem ama senin durumun benden vahim..ben sadece boşamıyorum cesaretim yok belki .. kendi konumda sizi istemiyorum.. fake bile olsam sanane.. içimi önce defterler döktüm azda olsa rahatladım.. ama şu an sen ve senin gibi daha kişilği oturmadan,kendini psikolog akıl hocası gören bana yazıklar olsun.. önce eşime guvendim, şimdide senin gibilere... ben uslanmam.. allahım en az benim yaşadıım bir gunu bile sana yaşatmasın yoksa sen katil olursun...

psikolog hocası peki sempatiksalakcinni dediğiniz gibi psikolog hocası olsaydım burada diğer arkadaşlar gibi "ah canıım kıyamam, ılık süt iç geçer" diye size teselli vermem gerekirdi. ama duruma bakın ki, siz bana şu an hakaret ediyorsunuz. sebep? size inanmamam. kimin karakterinin havalarda gezdiği konusunda daha açık bir delil bulunmamakta zemuszemus

ayrıcana bu konuya yorum yazdırıp yazdırmamak sizin elinizde olan bir mevzu değil. haydi buyrun engel olun bana? bakın hala yazıyorum?

ben size bana güvenin mi dedim, güvence verdimmi? yoo. ama eşinizle bir anlaşma imzaladınız, evlilik anlaşması. ben sizinle evlendiğimi hatırlamıyorum sempatiksalakcinni

¤ decemBer ¤;13285351 .!.:
psikolog hocası peki sempatiksalakcinni dediğiniz gibi psikolog hocası olsaydım burada diğer arkadaşlar gibi "ah canıım kıyamam, ılık süt iç geçer" diye size teselli vermem gerekirdi. ama duruma bakın ki, siz bana şu an hakaret ediyorsunuz. sebep? size inanmamam. kimin karakterinin havalarda gezdiği konusunda daha açık bir delil bulunmamakta zemuszemus  ayrıcana bu konuya yorum yazdırıp yazdırmamak sizin elinizde olan bir mevzu değil. haydi buyrun engel olun bana? bakın hala yazıyorum?   ben size bana güvenin mi dedim, güvence verdimmi? yoo. ama eşinizle bir anlaşma imzaladınız, evlilik anlaşması. ben sizinle evlendiğimi hatırlamıyorum sempatiksalakcinni
eyvahedigeldismilehakıkaten size son kez yazıyorum..şunu söylemeden bitirmeyecem.. ben eşimle prblem yaşıyorum.. senin gibi babanla değil.  ben kan bağım olan birinden nefret etmiyorum senin gibi.. benim babam her ne olursa olsun evden kovmaz.. kanbağım olmayan eşime bile ben senin baban ve babannen için yazdıklarını yazmadım..ama anladım ki sen ezimişliğini(sizin tabirinizle) bu ne idüğü belirsiz kadınlarla dalga geçerek yapıyorsun.. sana bol şans. allah hayırlı kısmetler çıkarsın.. önce hayırlı bir iş,sonra da hayırlı bir eş nasip etsin..baba ahıda almamaya dikkat et.. yoksa iflah olmazsın))sevgiler saygılar..boshayallersmile

Son düzenleme:
evet ben ruhsal olarak iyi olmayabilirim.. ben avukata gittiğim an tamamen düzelecem ama senin durumun benden vahim..ben sadece boşamıyorum cesaretim yok belki .. kendi konumda sizi istemiyorum.. fake bile olsam sanane.. içimi önce defterler döktüm azda olsa rahatladım.. ama şu an sen ve senin gibi daha kişilği oturmadan,kendini psikolog akıl hocası gören bana yazıklar olsun.. önce eşime guvendim, şimdide senin gibilere... ben uslanmam.. allahım en az benim yaşadıım bir gunu bile sana yaşatmasın yoksa sen katil olursun...[/I]

kendi adıma cevap verirsem, ben şuanda hapisteydim:hulya:

arkadaşlar konuya bir daha yazmayacaktım ama mesajlarımın ne gereği varsa açıklamasını yapma ihtiyacı hissediyorum :)

ben o mesajları son derece türkçe yazdım ve yazdıklarım da son derece net (katılırsınız katılmazsınız orası benim sorunum değil) ama tabi bunun için sanırım önce ne yazdığımı tam olarak anlayabilmeniz lazım...

birine sorun sözlük falan kullanın ne bileyim, türkçenin altına "yazdıklarımın meali"ni geçecek halim yok kusura bakmayın :)

bu mesajı bana yazdıranlaradır mesajım :) diğerlerini hatta konu sahibini bile tenzih ediyorum, o bile tam olarak benim yazdıklarıma itiraz etmişti, kendi kafasına göre anladıklarına değil :)

bana katılmayabilirsiniz, ucu açık

ama katılmadıklarınız lütfen benim yazdıklarım olsun lütfen yerimseniben yazmadıüım şeylerden sorumlu değilim size cevap da yazmıyorum doğal olarak...

zaten dediğim gibi konuya yazmayacağımı söylemiştim o yüzden konuyla ilgili daha fazla da yorum yapmıyorum ama anlatmak istemediğim şeylerden cevaplar almak garippppp

not: ayrıca sadece acizler dalga geçer, bir konu hakkında farklı düşünmek için elinizde sebepler olmalı.. inanıp inanmamam da kimseyi ilgilendirmez.. burası bir forum, konu içine davetiyeyle yazılmıyor... her türlü cevaba açık değilseniz böyle ulu orta google ile dünyanın öbür ucundan bir yerden bile ulaşılabilen yerde özel hayat paylaşmayacaksınız efendim... ne belli benim sırf bu konuyla özel olarak uğraşmak için özel üyelik almadığım??

öyle yazma etme demekle olmuyor.. yazdırtmayın efendim açık kapı bırakmayın :)

Son düzenleme:
bu kesik kesik film tadında mevzudan hiççç bişey anlamadım keşke özet şeklinde ama bir defada yazsayınızda bizde dedektif gibi parçaları bulup birleştime yoluna gitmek zorunda kalmasaydık..biraz okumaya çalıştım ama parçadan bütüne gitmeye çalışmıcam..size allah yadımcı olsur umarım

dünden beri ilk kez az önce aradı.. napıyorsunuz? evde misin..? kaç gun evdesin diye sordu.. çunku para bırakmadı.biliyorum ki bı kaç gun daha evdeyım desem eve gelmeyecek..çünkü para bırakmadı. günlük yol paramı veriyor,ve cebimde gördüğü 1 lırayı bile bana fazla göruyor.. yol param eksikti aldım dıyor.. ama evde yeni bir şey gördüğünde bu nereden geldin,nasıl aldın asla demez..

dünden beri ilk kez az önce aradı.. napıyorsunuz? evde misin..? kaç gun evdesin diye sordu.. çunku para bırakmadı.biliyorum ki bı kaç gun daha evdeyım desem eve gelmeyecek..çünkü para bırakmadı. günlük yol paramı veriyor,ve cebimde gördüğü 1 lırayı bile bana fazla göruyor.. yol param eksikti aldım dıyor.. ama evde yeni bir şey gördüğünde bu nereden geldin,nasıl aldın asla demez..

canım benim senin kendini eşinden bir an önce kurtarman lazım bunu çocuklarının geleceği ve ruhsal gelişimi için acilen yapman lazım. evet seninki çok farklı bir durum belki boşansan bile bu film bitmiycek belki sürekli seni huzursuz edicek. ama boşandıktan sonra bir psikolog yardımıyla kendine güvenini yeniden kazanıp kendini yeniden güçlü hissetmen lazım en azından çocukların için yapman lazım bunu.

ınanmayanlar, o zaman bırakında biz inanalım bari, - yemeyin bunları,fakir edebiyatı yapıyor, elinde bebek te varmış- filan gibi, kendi yorumlarınıza istemediğiniz müdaheleyi, başkalarının inancına yapmayın bari.

Nerede yaşıyoruz düşünüyorum bazen, birşeye inanmanız için, yanınızda mı gerçekleşmesi lazım illa, nedir bu kadar güvensizlik, neler duyuyoruz neler, bütün bunlar bu hayatta yaşanıyor, bir habermiyiz. Arkadaşı gözünü kapadığı, gerçekleri görmediği için suçlarken, acaba biz, bütün bunlar palavra derken , ne kadar hayatın gerçeklerinden bir haberiz. Bu hayatta bunlardan daha kötüleri de yaşanıyor.

Konu açılşmısa, ister inanır, ister inanmaz insan. ınanmadığı yerde ısrarla birşey anlatmaya niye gerek duyar anlamıyorum. Konu yalan, konu sahibi yalan, bu durumda sizin yazdıklarınızda yalandan başka birşey olmuyor. Konu çekiyor demek ki.

Kişi ister en büyük derdini, ister en küçük derdini, çıkar yazar, dert katagorisi yapacak halimiz yok, niye yazdın diye de hesap soramayız. Burada ki her dert için geçerli bu, biz klavyeden kimsenin hayatına müdahale edemeyiz, herkes kendi hayatına kendi müdahele eder. Büyük derdini niye açıp, burada çözüm aradın demek saçma o yüzden. Açma gereği hissetmiş, birşeyler duymak istemiş ya da tamamen keyiften açmış, nerden bileceğizde, kesinlikle gerçek değildir yargısına ulaşabiliyoruz. Ya gerçekse ! ıki ihtimalde eşit.

Konu açmak demek, karşıdakine her istediğimizi söyleme hakkını vermiyor. Karşıda gerçekten yıkılmış psikolojide biri olabilir, ona bunu yapmış olmanın sıkıntısınız hissetmez mi insan gerçekten yüreğinde. Nasıl olsa gerçek değil diye ağzımıza geleni sayalım mı yoksa. Konu sahibinin haklarını ezip geçtiğimiz yerde, bizim düşünce özgürlüğümüz orada biter, sınırsız özgürlük yok.

En azından inanmıyorsak,yol gösteremiyorsak , ufacık bir yardımda bulunamıyorsak , bir tane teselli cümlesi bile kuramıyorsak, en azından üstüne gidip, karşıdakinide daha da kırmanın anlamı yok.

...Konu açılşmısa, ister inanır, ister inanmaz insan. İnanmadığı yerde ısrarla birşey anlatmaya niye gerek duyar anlamıyorum. Konu yalan, konu sahibi yalan, bu durumda sizin yazdıklarınızda yalandan başka birşey olmuyor. Konu çekiyor demek ki.
...

Ben doğruyum'a, hırsına yenik düşmek. İnadına anlamamaya direnmek. Ego tatmin ihtiyacı. Bundan da içsel bir mutluluk.

Herkesi anlayabilirim de, anlamayanı anlamakta gerçekten zorlanırım.

Anlamayanlar; sizi anlamıyorum!

allahım bi hakarete uğramadığımız kalmıştı

size ne arkadaşım??

ben inanıyorsunuz diye sizi yargılıyor muyum?

inanan saftır salaktır vs vs gücünüze giden bir şey mi söyledim?

kusura bakmayın asıl siz, size hiç bir laf atmadığım halde bana sataşarak kendi egonuzu tatmin ediyorsunuz (en azından böyle boş boş bana sataraşarak öyle bir izlenim bırakıyorsunuz). Niyetiniz bu değilse kendinize çeki düzen veriniz.. Bu yolunuz işe yaramıyor başka taktik deneyin :) Zira fikirlerimde en ufak bir değişme de yok :) Öyle linç etmekle falan olmaz bu işler.

eminim içinizden "nasıl da koydum lafı oley beee" diyorsunuzdur?? bırakın bu basitlikleri de konunun kendisiyle muhatap olun benimle değil :)

haa benim atışmam olmuş mudur? evet ama KONU SAHıBıYLE

size ne ki? kendi yorumunuza bakın, seviyesizleşmenize gerek yok beğenmediğiniz fikirleri duyduğunuz zaman.. Haddinizi bilin. Beni hadsiz bulup yazıyorsanız gene hakkınız yok, SıZE NE?? ben burada direk olarak konu sahibine yazıyorsam cevabımı da konu sahibinden alırım... Cevap verip vermemek de kendi inisiyatifidir.

Son düzenleme:
babyleon seni dinliyorum... ben cvp verıyorum suç, sana cvp vermiyorum o da suçta.. sana da son kez yazıyorum.. suçum ne .. bari gunahımı bileyimde ona göre davranayım..bunaldım ben..nefes alamıyorum..hayattan zevk almıyorum..eşim canımı yaktı.. doğru o yakmadı ben kendi canımı onun ellerine verip yak dedim..dra gıtmeye aileme ya da baska bırıne anlatmaya cesaretsizim..buradayım.. ama sen nıye buradasın o zaman...(ha bide şu var.. ben oyun oynuyorum..senaryo yazıyorum.amacıma ulaşmama az kaldı.. sen çattıkca ben eğleniyorum.. sen çak.. ben cvp vermeyecem artık...

Son düzenleme:
babyleon seni dinliyorum... ben cvp verıyorum, suç sana cvp vermiyorum o da suçta.. sana da son kez yazıyorum.. suçum ne .. bari gunahımı bileyimde ona göre davranayım..bunaldım ben..nefes alamıyorum..hayattan zevk almıyorum..eşim canımı yaktı.. doğru o yakmadı ben kendi canımı onun ellerine verip yak dedim..dra gıtmeye aileme ya da baska bırıne anlatmaya cesaretsizim..buradayım.. ama sen nıye buradasın o zaman...(ha bide şu var.. ben oyun oynuyorum..senaryo yazıyorum.amacıma ulaşmama az kaldı.. sen çattıkca ben eğleniyorum.. sen çak.. ben cvp vermeyecem artık...

bu cesareti biz size nasıl veririz bilemeyeceğim?.
buraya ne kadar doktora git ,ailene anlat desekte,iş yine sizde bitiyor. biz yazalım ,siz cesaretim yok deyin biz yap ama bunları diyelim siz yine cesaretim yok deyin.
kısır döngü,yani paradoks. nereye kadar peki...

yooo ben sana ciddi ciddi neden öyle düşündüğümü söyledim

yazdıklarını tutarsız bulduğumu bu yüzden de öyle düşündüğümü söyledim.. beni ikna etme zorunluluğun da yok.. dün de veda ettim konudan çıktım ama sürekli adım geçmeye devam ettikçe senle alakası olmadığı halde cevap yazmak zorunda kalıyorum :) kaç mesajdır yazdıklarımın da konuyla alakası yok, tamamen o kişilerle alakası var :) yoksa konunun sonucu inan zerre kadar umrumda değil :) yalansan da gerçeksen de beni ilgilendirmiyor akıbet :)

müsade ederlerse insanlar üzerlerine vazife olmayan konulara katılmadıkları fikirlere saygı duymayı becerebilirlerse ben de konuya daha yazmaya da meraklı değilim...

ha benim üzerime vazife midir? üzgünüm burada daha önce yazdığım şeyi tekrarlayacağım. buraya sen bu konuyu açmakla her fikirden insanı kendine muhatap etmiş oldun :) işine gelmeme gibi bir hakkın olduğu gibi işine gelmedi mi çıkın gidin konumdan deme hakkın yok... o da benim inisiyatifimdir işte :) ikimizin arasındaki bütün sürtüşmeler atışmalar ikimizin arasındadır çünkü sen konu sahibisin ben de sıradan bir okuyucuyum artık üçüncü şahıslara da dut yemek düşer diyorum özetle :)

yooo ben sana ciddi ciddi neden öyle düşündüğümü söyledim

yazdıklarını tutarsız bulduğumu bu yüzden de öyle düşündüğümü söyledim.. beni ikna etme zorunluluğun da yok.. dün de veda ettim konudan çıktım ama sürekli adım geçmeye devam ettikçe senle alakası olmadığı halde cevap yazmak zorunda kalıyorum :) kaç mesajdır yazdıklarımın da konuyla alakası yok, tamamen o kişilerle alakası var :) yoksa konunun sonucu inan zerre kadar umrumda değil :) yalansan da gerçeksen de beni ilgilendirmiyor akıbet :)

müsade ederlerse insanlar üzerlerine vazife olmayan konulara katılmadıkları fikirlere saygı duymayı becerebilirlerse ben de konuya daha yazmaya da meraklı değilim...

ha benim üzerime vazife midir? üzgünüm burada daha önce yazdığım şeyi tekrarlayacağım. buraya sen bu konuyu açmakla her fikirden insanı kendine muhatap etmiş oldun :) işine gelmeme gibi bir hakkın olduğu gibi işine gelmedi mi çıkın gidin konumdan deme hakkın yok... o da benim inisiyatifimdir işte :) ikimizin arasındaki bütün sürtüşmeler atışmalar ikimizin arasındadır çünkü sen konu sahibisin ben de sıradan bir okuyucuyum artık üçüncü şahıslara da dut yemek düşer diyorum özetle :)

Harfi harfine katılıyorum size kaydirigubbakcemile5

bu cesareti biz size nasıl veririz bilemeyeceğim?.
buraya ne kadar doktora git ,ailene anlat desekte,iş yine sizde bitiyor. biz yazalım ,siz cesaretim yok deyin biz yap ama bunları diyelim siz yine cesaretim yok deyin.
kısır döngü,yani paradoks. nereye kadar peki...

Aslına bakarsan meselenin cesaretle de uzaktan yakından alakası yok.

Bir kadın tüm bunlara rağmen boşanamıyorsa,problem kadındadır.

5 yıldır cesaretini toplayamaz mı bir insan yaşadığı onca şeye rağmen,ne derece inandırıcı peki ?

5 yıldan bahsediyoruz dile kolay 5 yıl ...

insanların inanmamasi gayet doğal,bende de soru işaretleri var..
1. sayfada bahsettiginiz bir bayan var gözümün önünde ve mühendis..yanlış bir adama asık olup o adamla yanlış bir evlilik yapıyor(yanlış olduunu kendide bile bile) ve yine o yanlış adam ve yanlış evlilikten 2 tane cocuk..
suanda da hala yanlış olduğunu bildigi bir evliliği sürdürüyor..
bu film anca ben ölürsem biter bile diyor..
bu kadar sikayet etmesine rağmen bu kadar şey yasadım diye dert yanmasına rağmen hala o evde o bilgisayarına basında bizlere cevap veriyor..ve hala kocasının yaptıgı kötülükleri anlatıyor..
iste bu yüzden de ya insanlar inanmıyor ya da acaba diye düşünüyor..
bu kadar çile çeken hatta işkence çeken bir kadın..ve 1. sayfada anlatılan kadın?
siz bu adamdan ayrılmak istemiyorsunuz..e madem ayrılmak istemiyorsunuz o zaman probleminiz yok demek ki..e madem probleminiz yok o zaman bunları niye anlatıyorsunuz?gibi sorular benim kafamı kurcalıyor..
önceki yazımda da söyledim; bugün maddi manevi güvencesi olmayan bir çok kadın bile artık buna katlanmazken,sizin gibi okumuş belli bir yere gelmiş iyi aile kızı zarif vs bir insan bu filmin bitmesi için niye olmeyi bekler??
cesaretim yok cesaretim yok diyorsunuz..bu kadar şey yasamış bir kadının cesareti olmadigina asla inanmam..

inanamıyorum eğer bu yaşananlar doğruysa arkadaşım az önce okuduğum konuyu okuyun lütfen ordaki bayanın cesaretine hayran kaldım açıkçası
sizi de bunları çektiğiniz için esefle kınıyorum

Back