Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin daha çok nefret etmen gerekiyor zaten şuanda.Bu konumu nefretini çoğaltacak kızım senin ?
Senin o adamla bulunduğun heran nefret duygunun katlanması gerekiyor.
Sana birşey diyim mi; sen hastasın.Hem de çok feci hastasın .
Adamın hiç kabahatı yok.Sen ve senin gibi bayanlar olduğu sürece erkek milleti de böyle davranır işte.Senin gibi bayanlar erkeklerin eline böyle kozu veriyorlar.
Kadın dediğin aklı başında olur gururlu olur haysiyetli olur .
Tabi azarlanacaksın ,aşağılacaksın kızım.Sen 5 yıldır azarlanıyorsun,aşağılanıyorsun gözüne batmıyor da burda bizim dediklerimiz mi gözüne batıyor.
Bırak Allah ını seversen .
Buraya da daha fazla yazma bence ,çünkü kendin gibi bizim sinirlerimizi de bozuyorsun inan ki.
Söylediklerimizi sorduklarımızı görmezden geliyor,kendi kendine takılıp duruyorsun burada .
Word dosyası aç ne yazacaksan oraya yaz.Burdakileri de boşu boşuna meşgul etme.Buna hakkın yok çünkü senin.
Senin daha çok nefret etmen gerekiyor zaten şuanda.Bu konumu nefretini çoğaltacak kızım senin ?
Senin o adamla bulunduğun heran nefret duygunun katlanması gerekiyor.
Sana birşey diyim mi; sen hastasın.Hem de çok feci hastasın .
Adamın hiç kabahatı yok.Sen ve senin gibi bayanlar olduğu sürece erkek milleti de böyle davranır işte.Senin gibi bayanlar erkeklerin eline böyle kozu veriyorlar.
Kadın dediğin aklı başında olur gururlu olur haysiyetli olur .
Tabi azarlanacaksın ,aşağılacaksın kızım.Sen 5 yıldır azarlanıyorsun,aşağılanıyorsun gözüne batmıyor da burda bizim dediklerimiz mi gözüne batıyor.
Bırak Allah ını seversen .
Buraya da daha fazla yazma bence ,çünkü kendin gibi bizim sinirlerimizi de bozuyorsun inan ki.
Söylediklerimizi sorduklarımızı görmezden geliyor,kendi kendine takılıp duruyorsun burada .
Word dosyası aç ne yazacaksan oraya yaz.Burdakileri de boşu boşuna meşgul etme.Buna hakkın yok çünkü senin.
okumayın diyosunuz da arkadaş resmen çin işkencesi yapıyo ya. kötü yorum kaldıramıcaksa yazmıcak da kusura bakmayın. bu ne ya?
burayı okuyana kadar cidden üzüldüm durumunuza, ama hala böyle düşünüyorsanız PES..pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.
bu nasıl bi tarzdır böyle kızım mızım
tabii ki aşağılanacaksın ,azarlanacaksın... ne demek
bi dakika lütfen.noluyor
kocası aşağılıyorsa bu hakkı bu kadın veriyor ona
ama bu sizin aşağılama hakkınızı doğurmaz
neden yazmasın ki ,bence sinirleri bozulan okumasın
klişe gelecek soruya hemen cevabımı vereyim
avukatı değilim arkadaşıyım daha da önemlisi kadınım
sizde yapılan yorumlardan etkienmeden yazın.beğenmediğiniz yorumu ciddiye almayın.
çünkü siz yazdıkça belki bir cesaret edeceksiniz belki biri size el uzatacak. buradan bir arkdaşınız yazmıştı sizi tanıyormuş. belki onun dediklerini ciddiye alıp bu esaretten kurtulacaksınız.
benim hala umudum var.....
arkadasinizin yasadiklari gercekten cok kotu seyler ve sinirleri bozulan okumasin diyorsunuz ama emin olun herkesin sinirleri bozuluyor hepimiz kadiniz insaniz en onemliside...butun bunlari yasayipta hala hic bise yapmadigi icin ve seviyorum dedigi icin bu kadar sert tepkielr almis olabilir...ve mavide eminim ki bu yasanilanlar karsisinda sinirlendigi icin bu kadar sert tepki vermis olabilir...bende kimsenin avukatligini yapmiyorum yanlis anlasilmasin...
konu sahibi kk nın 4 yıllık üyesi.olası eleştirileri tahmin ederek yazmaya karar verdi zaten.
akla ziyan şeyler yaşadı ve yaşıyor
ben bunları her dinlediğimde sinirleniyorum burda okurken sinirleri bozulanları da anlıyorum
ancak lütfen biraz daha dikkatli yorumlar yapın
gerçekten çok zor ve kötü durumda.büsbütün kaybolmasın cesareti