• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fikrinizi alabilir miyimm? :)

xxasyaxx

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
14
0
16
İstanbul
merhabalar...
Hanımlar şuanki saçım gördüğünüz gibi fakat flashtan dolayı biraz açık çıkmış daha koyudur aslında saçım :) Doğal saçım, daha önce hiç boya değmedi :)

Uzun süredir istediğim fakat bi türlü cesaret edemediğim bişey var
saçımın arka yani ense kısmını bir tutamını açık sarı (sanırım bebek sarısı deniyor) yapmak istiyorum.. saça tepeden topuz veya at kuyruğu yapıldığında ensede beliren sarı görüntü çok hoş görünüyor :). Arkadaşımla konuştuğumda annesinin daha önceden orialle saç uçlarını açık sarı yaptığını gayette güzel olduğunu söyledi. Eğer istersem benimde istediğim yere yani ense kısmına yapabileceğini söyledi. çok istiyorum fakat korktuğum noktalar var. saçımın orialle yanmasından çok korkuyorum ve acaba saçım bu kadar koyu renk olmasına rağmen istediğim bebek sarısı tutturulabilirmi? Daha önce saçımın o kısmına palette açıcıyı kullandım fakat istediğim rengi bulamadım kızılımsı kahve gibi bir şey oldu

İstedğim bu tarz bişey fakat bu saçtaki sarı pek hoş değil benim istediğim bebek sarısı. bu fotodaki sarı olan yer kadar istiyorum daha fazlası kötü durabilir.
Sizce yaptırmalı mıyım?
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMM :)

$enseden-iki-renkli-saça-örgü-uygulaması.jpg

Eklentiler

• $IMG_0446.jpg
    $IMG_0446.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 629
Son düzenleme:
hos bır fıkır ıstersen gorunur ıstemezsen kımse gormez hem sacının azıcık bır bolumunde.palette acıcıyı dene gayet guzel olur oryal falan yapma

hos bır fıkır ıstersen gorunur ıstemezsen kımse gormez hem sacının azıcık bır bolumunde.palette acıcıyı dene gayet guzel olur oryal falan yapma

Onu denedim ancak istediğim renk olmadı kahve gibi kızılımsı gibi bişey oldu ama ben açık sarı istiyorum nasıl elde edebilirim bu rengi :(

ne kadar tatlııı :16:
kesinlikle yaptırmalısın canım kendi saçlarına da bayıldım zaten senin..
benimde hep aklımda vardır bööle bişi ama her defasında unutup farklı bişi yaparım saçıma :31:

Saçların ana saçın olduğu için orielle yırapanacağını sanmıyorum canım,ben bir ara bir kutu oriel alıp evde canım istedikce açıyordum öyle psikopatlıklarım vardı yani:D hatta albüme de koydum o rengi bakabilirsinde hihii. benim ana saçım açık kestane istediğim gibi civciv sarısı oluyordu yıpranmadan ama ben çiğ sarı sevmediğim içinde üstüne bir kutu açık küllü sarısı yapıyordum.. bu arada bende bayılırım bebek sarısına. saçının en arka kısmından ya da çok ara kısımlardan yani belli olmayacak şekilde ince bi tutam kes. orieli hazırla o kestiğin saça uygula. açılmasını bekle sonucuna bak istediğin renge ulaşıyor mu ve yıpranma oluyor mu diye.. eğer istediğin gibi oluyorsa yaparsın (:

hoş bi fikir benim eşimin yegenide böyle bişey dememişti ama o bu kadar açık birenk yapmamıştı..2 sene öncede kendi saç rengini açtırmıştı koaförde hiç yıpranmadı.sapsarı yaptı..15 şindeydi ve çok kızmıştım:) onun saç rengide seninkiyle aynıydı..aslında paltete de açar açması lazım boyalı koyu saçları açan var epeyce..dogru uyguladıgına eminsen ve olmadıysa orialle dene ama yukardaki arkadaşın dedigi gibi bi tutamında dene ..bu arada çok sayıda orial markası var kimisi turuncu yapıyor burakıyor çok yıpratıyor kimisi bebek sarısına kadar açıyor yıpranma elbette oluyor ama bi tık daha az..

canım ben bunun tam tersini kullanmıştımmm
öyle güzel oluyor ki
çok tarz:34:

ne kadar tatlııı :16:
kesinlikle yaptırmalısın canım kendi saçlarına da bayıldım zaten senin..
benimde hep aklımda vardır bööle bişi ama her defasında unutup farklı bişi yaparım saçıma :31:

Teşekkür ederimm :)
Kuaföre danıştım içerdeki herkes yaptırma sakın dediler ve annemle ablamda hayır diyorlar ısrarla. ne yapacağımı bilemiyorum :((

Back