• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinize ihtiyacım var

canım tercih meselesi ama evlilik teklifi için renkli taşlı bir yüzük uygun olur mu bilemedim :44:evlilik teklifi için normal tek taşlar daha uygun olmaz mı?? ben zen kullanıyorum hiç bir şikayetim yok :34:

canım tercih meselesi ama evlilik teklifi için renkli taşlı bir yüzük uygun olur mu bilemedim :44:evlilik teklifi için normal tek taşlar daha uygun olmaz mı?? ben zen kullanıyorum hiç bir şikayetim yok :34:
evlenmemize daha çok vakit var bu biraz ön teklif gibi olacak yani yaklaşık 2 sene sonra falan normal tek taşlı teklif alacağım sanırım tekrar :) o zamana kadar bunu daha rahat kullanırım diye düşündüm açıkcası ama bilemedim tabi :) biraz da yurt dışında renkli taşlı nişan yüzükleri olan insanlar görünce internette ondan cesaret aldım sanırım :)

evlenmemize daha çok vakit var bu biraz ön teklif gibi olacak yani yaklaşık 2 sene sonra falan normal tek taşlı teklif alacağım sanırım tekrar :) o zamana kadar bunu daha rahat kullanırım diye düşündüm açıkcası ama bilemedim tabi :) biraz da yurt dışında renkli taşlı nişan yüzükleri olan insanlar görünce internette ondan cesaret aldım sanırım :)

hmm 2. bir teklif alacaksanız bu da olur o zaman :9:

Merhaba :)

Bana sorarsanız, madem ki bu bir "ön teklif" ve şekil şemal itibariyle geleneksel modellerde de kendinizi sınırlandırmıyorsunuz, o halde size "Swarovski" tavsiye edebilirim.

Sizin seçtiğiniz yüzük de çok güzelmiş bu arada :) Ama toplam 20 tanesi ancak 0.04 karat yapan mikroskobik boyutta pırlantalar için kendinizi sınırlandırmayın. Hiç pırlanta olmasa bile bu yüzük gene aynı güzellikle görünecektir :) Swarovski derken tabii gerçek lisanslı markadan bahsediyorum, taşından değil :) Kalitesi tartışılmayacak, çok çeşitli şahane tasarımları var :)

Bence evlikik teklifi icin dogru bir secim degil. Belki bi dogumgunu yada yoldonimu hediyesi olabilir. Cunku evllik teklifi tektasla yapilir ve takilan yuzugun alyansla uyumlu olmasi gerekir. Bu yuzden bence dogru secim dgi.:/

Back