• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikriniz ne?

Pitircikpitirr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
85
20
3
30
Arkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?

Arkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?

Anneciğin fazla ca abartmış
ALTTAN içlik olsa neyse derdim de külotlu çorap ne ya ?

Siyah termal sporcu taytları var veya klasik hıyarlı baba içlikleri var. Erkek için daha uygun.
Termal taytlar artık büyk marketlerde bile satılıyor.
Ya onu soylefim ben de anneme. Bi sefer almis kardesim istememis giymeyi kalin diye. Pantolonun altindan potluk yapiyormus.

bu çocuk beden eğitimi dersi için de mi soyunmuyor hiç kıyamam ya...

siz abla olarak ona termal içlik alın, kilotlu çorap ve çıtçıtlıları da annenizin gözünün önünde çöpe atın... daha neler ya

cınsıyet bozukluguna yol açacak davranıslar bunlar lıse 2 demek 16 yaş demek, hıc mı hayır demıyor bu cocuk acılen bır psıkologa goturun farklı egılımlerı olmasın sonra koca delıkanlı cıtcıtlı body ne yaaa ben bıle bayan halımle bahsetıgınız ıkı seyıde gıymıyorum ....

Ben de normalde çok üşürüm ama pantolonun altına külotlu çorap giymem. Pantolonu kasıyor ve yukarı topluyor.
Onun yerine kalın pantolon veya uzun kaban giyse olmuyor mu ? Külotlu çorap rahat bir şey değil ki.

hem külotlu çorap üstüne birde çıtçıtlı body!...sanırım şaka yapıyorsunuz ve lise 2 çocuğu bu...2 oğlum var 3 ve 10 yaşında külotlu çorap hiç giydırmedim büyüğüne tayt tarzı bir şey aldım okul pantolunun altına bir kez bile giymedi...bende giymem mesela kadın halimle ergen bir çocuğun giymesini yadırgadım içlik tarzı olabilir çok soğuklarda ama onun haricinde yanlış...birde arkadaşları filan hiç görmemiş mi valla görseler dalga geçerler daha büyük problem yaşarsınız..

Back
X