hayat maalesef para olmadan yürümüyor ama kendimizi de bu kadar esir etmemek lazım.evet imkanları iyi olabilir ama görüyorsun.bir kriz çıkıyor hadi sizlere güle güle.başına böyle bir şey gelirse yeniden iyi bir iş bulabilecekmisin?yada devlete geri dönebilecekmisin?
sen özel sektörde çalıştınmı bilmiyorum ama çok zordur.bir de evliymişsin.gidiş gelişin belli olmaz.mesaiye kal derler.ee boşuna o kadar para vermiyorlar..yönetici olunca başın çok ağırır. ayrıca sadece 1 gün izin yaparsın.8 saatten fazla çalışırsın.mağazalar zinciri ise o zaman bayram,kar tatili,yılbaşı çalışmanı beklerler.bir sürü zorluk..devlet gibisi var mı ya..çalış al tazminatını..ileride tazminat vermezlerse ne yapacan..seni uyduruk bir sebepten çıkartmayacaklarını ne biliyorsun..ben hepsini gördüm kardeşim..devlete girmişsin daha ne istiyorsun.....bakalım biz daha kaç yıl uğraşacağız.
ilk olarak merhabalar size de danısayım ddim akıl akıldan üstündür ben 13 yıldır devlet kurumunda çalısıyorum geçen yıl terfi etttim sonunda aylık maasım bir ikiyüz civarı işimden memnunum evime yakın bu hafta özel bir kurumdan iş teklifi aldım büğük magazalar zinciri bu kurum maasım çifte katlıyıcak arabada vericekler alt kadromda 50 kişiyle çalısıcam bir alman firma karar veremiyorum eşim ğit me diyor nede olsa diğeri devlet kurumu ssk tam eve yakın falan filan dio alıştığın yer ama diyer iş ya kapatırsa firmayı bir de evime 40 dakika kadar uzuk bilmiyorum teklifler sıcak ğeliyor kararsızım işimi de seviyorum siz olsaydınız ne yapardınız teşekkür ederim şimdiden a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?