fikri olan..

18 yaşından küçük bir kişi kafasına estiği gibi gidip bi yurtta kalamaz ya ailesinin izni gerekir ya da devlet korumasında olması gerekir bu 1.

2.si de gelip siz de kaldığı zaman ailesi şikayet ettiği takdirde kendi isteği ile gelmiş de olsa hakkınızda reşit olmayan bir çocuğu alıkoymaktan yasal süreç başlar.

Insan esini dostunu bile birkac gunden fazla misafir etti mi suyu cikiyor. Birkac aydir tanidiginiz insanla ayni evi paylasmaktan 3 gun sonra sIkIlacaksiniz. Sonra git de diyemeyeceksiniz. Insanin esas huyu suyu da ayni eve girince cikar. Pismanliginizla kalacaksiniz. Yardim etmeyi cok istiyorsaniz eve almadan da yapabilirsiniz.
Sonucta bu kisi sokakta kalmis da degil, bir yeri var yine de.

Eve almak dışında yardımızı yapın.
Ev işi sakat bence.
Yetişkin genç bir kız sonuçta

18 yaşından kuçuk olduğu için kanunen suçtur. Ailesi şikayet etse kendi isteği falan dinlemezler ceza verirler.

şaka mı yapıyorsun yoksa bilinçli saçmalıyor musun?

Tanımadığınız kızı evinize mi alacaksınız?

yorumlari okudum, uzucu biraz, kimseye guvenimiz kalmamis ulkemizde. Bende ogrenciyken bir aile vardi arada gidip kalirdim, yurtta kalmak hic kolay degil, benim icin okadar buyuk degisiklik oluyorduki aklima geldikce dua ederim onlara. Bir seferinde de yurtta sorun olmustu kaldigim yurt cok kotuydu iki ay yanlarinda kalmistim, cocuklarla ilgilenyordum okula gidip geliyordum, hic benim ahlakimdan suphe ettiklerini hissetmedim. Zor durumda olana yardim etmenin neresi kotu anlamadim.
Siz az cok nasil bir kiz oldugunu anlamissinizdir. Eli gozu oynayanlar, yalancilar , ahlakindan suphe edilecekler 4 ayda kendini belli eder kendini.
tekrar soylemek istiyorum, ulkem insanlarinin birbirine guveni sevgisi cok azalmis, bu yorumlari okuduktan sonra bir kez daha anlamis oldum.

şaka yapıyorsun değil mi?

bence iki taraflı olarak asla olmaz-olmamalı böyle birşey.

Bu ne cesaret ??..
Kız kötüdür kotu niyetlidir falan demiyorum ama 17yasnda gencecik bi kiz sonucta..

genel yargılar yargılar....insan dolmuşa bindi diye vahşice yakılarak öldürülüyorsa,kurban için pay dağıtan ufacık çocuk kafası taşlarla ezilerek öldürülüyorsa, bir halk otobüsünde bile taciz hırsızlık yan kesiciliğe maruz kalıyorsak,eve su içmek için kapıyı çalan insan su veren o iyi niyetli insanı bayıltıp hatta dövüp tüm eşyalarını çalıyorsa ,70 yaşındaki teyzeyi öldüresiye dövüp herşeyini çalabiliyorlarsa bırakın da güvenimiz kalmasın yani ...herkes siz gibi iyi niyetli değil malesef keşke olsa da gelse başımızın üstünde kalsa

milyarda 3-5 tane olan olaylar yuzunden kimseye gulumsemeyelim mi, yardima ihtiyaci olana yardim eli uzatmayalim mi, susamis insana bir bardak su vermeyelim mi. Insanlari disladikca, potansiyel suclu gozuyle baktikca daha kotu hale gelecegiz, bence vijdanli yardimsever olmaliyiz ne olursa olsun. Her insan gunahsiz doguyor, o insanlarda kimbilir neler yasadilarda o hale geldiler. O kizcagiza kimse yardim etmesin, basina neler gelebilir hic dusundunuzmu o halde olan bir kiz cocugunun basina. Sonrasinda hikayesini dinleyince oturur aglariz yazik diye, sokaga cikar yururyus yapariz

kesinlikle böyle birşey yapmayın..neden sizle deilde eşinizle dertleşmişki..yada başka bir kadınlada dertleşebilirdi..

yazık üzücü tabi de iyilik yapayım derken kötülük görme

sonuçta hiç tanımadığın biri.

bi arkadaşım vardı..
boyle bi kıza yardımcı olmak için evlerinde misafir etti kocasının yanına sekreter diye işe aldırdı..
evladım gibi derdi..
sonuç;
adam arkadaşımdan boşanıp evladı gibi gördüğünü söylediği kızla evlendi.

Kesinlikle katılıyorum. Yazılan yorumlara bakılırsa sadece sizinle ben aynı görüşteyiz. Sevgisiz, merhametsiz yetişen insanların sonucudur kötü birey olunması.

milyarda iki üç tane eskiden oluyordu eskiden sadece belli yerlerde olur haberlerden öğrenirdik bu olaylar artık kendi apartmanımızda oluyorsa eşimizin dostumuzun en yakınlarımızın başına gelmeye başlamışsa siz korkmuyor olabilirsiniz ama biz şahsen korkuyoruz sadece şu bdvde her gün yazılanlara baksak o kadar da pembe bir dünyada yaşamadığımızı anlayabiliriz . iyi niyetinizi anlıyorum siz iyi biri olabilirsiniz ama herkes sizin gibi değil bu tarz olayı yaşamış biri olarak konuşuyorum ben de

Her insana hayatta bir firsat verilmeli. Bana hic tanimadigim insanlar yardim etti. Tedbirli davranmayalim demiyorum, herkese tamamen guvenelimde demiyorum. Elimizden gelen tum tedbirleri alip GENEDE insanlari sevelim, yardim elimizi uzatalim diyorum. sevgisiz bir toplum olup cikmisiz maalesef. Sevgi olmayincada daha kotulerini yasayacagiz buna emin olabilirsiniz.

Bu çocuk şuan yuvada mı yoksa özel yurtta mı. Ben özel yurtta olduğunu düşünerek yazıyorum. İyilik yapmak isterseniz ailesine ulaşın. Kızlarına sahip çıksınlar. Baktın çok sorumsuzlar polise haber verin. Siz İyi niyetlisiniz neyse ama kotu niyetli biri çıksa karşısına kanına girip yanımda kal dese gidecek. Kesinlikle korunmaya ihtiyacı var.

insanları seviyorum neden sevmeyeyim her türlü maddi manevi yardımlarımı da yaparım fikirlerinizde haksızsınız demedim zaten siz de gayet tabi haklısınız ama ben bunu yapamam yapana da saygım sonsuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…