- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Anlatmaya calistigim esinize duydugunuz guven degildi.ki kime sorsan esine sonsuz guvenir.benim yazdiklarimdada esimin bana bi ihanetinden bahsetmedim.guvendigimiz insanlarin yardimci olmaya calistigimiz insanlarin ihanetinden bahsettim.eşime güvenim sonsuz...bilmiyorum arada bi kalıp kafası rahatlasın en azından dedim...bi arkadaşın yazdığı gibi 17 yaşında alıkoymak gibide görünebilir..
teşekkürler.Bence çok iyi düşünmüşsünüz. Yardıma muhtaç birine yardım eli uzatarak belki de onu çıkmaz dönülmez yollara girmekten kurtarmışsınız. Nitekim sevgisiz büyüyen yetişen her genç kız veya erkek ileriki yaşlarında çok büyük problemlere sebep olmakta. Sizi ben canı gönülden tebrik ediyorum.
Yardımcı olmakla evinize almak ayrı şeylerdir...yarın arkadaşla konuşayım.belki kaldığı yerde rahattır.evine dönecektir yada dönmüştür..yada arada gelip kalmak ister..maddi durumumuz elverseydi bu yönde yardım etmeyi düşünürdüm aala o olmadığı için bu geldi aklıma.herkes kendince hakllı tabi ama kimseye güvenememekten kimseye yardım edemiyoruz maalesef.herkese iyi geceler.fikirleriniz için teşekkürler.
merhametten maraz doğar lafını bir düşünün öyle hareket edin .bulunduğumuz mahallede çalışan bir kız var.geçenlerde birgün eşimle dertleşmiş.ailesiyle sorunlar olduğunu anlatmış.bu haftada işten ve evden ayrılıp bir yurda yerleşmiş.17 yaşında.bende eşime soralım isterse bizde kalsın hem banada yardımcı olur dedim.haftada bikaç gün yada istediği zamansizce nasıl olur yabancı biriyle evi paylaşmak...
ben olsam cesaret edemezdim. en yakınlarıyla anlaşamayan bir insan bizimle nasıl anlaşır diye düşünürdüm.bulunduğumuz mahallede çalışan bir kız var.geçenlerde birgün eşimle dertleşmiş.ailesiyle sorunlar olduğunu anlatmış.bu haftada işten ve evden ayrılıp bir yurda yerleşmiş.17 yaşında.bende eşime soralım isterse bizde kalsın hem banada yardımcı olur dedim.haftada bikaç gün yada istediği zamansizce nasıl olur yabancı biriyle evi paylaşmak...