fikri olan..

eşime güvenim sonsuz...bilmiyorum arada bi kalıp kafası rahatlasın en azından dedim...bi arkadaşın yazdığı gibi 17 yaşında alıkoymak gibide görünebilir..
Anlatmaya calistigim esinize duydugunuz guven degildi.ki kime sorsan esine sonsuz guvenir.benim yazdiklarimdada esimin bana bi ihanetinden bahsetmedim.guvendigimiz insanlarin yardimci olmaya calistigimiz insanlarin ihanetinden bahsettim.
Neyse size agritacaginiz
basinizla simdiden kolay gelsin.

Bence çok iyi düşünmüşsünüz. Yardıma muhtaç birine yardım eli uzatarak belki de onu çıkmaz dönülmez yollara girmekten kurtarmışsınız. Nitekim sevgisiz büyüyen yetişen her genç kız veya erkek ileriki yaşlarında çok büyük problemlere sebep olmakta. Sizi ben canı gönülden tebrik ediyorum.

teşekkürler.

yarın arkadaşla konuşayım.belki kaldığı yerde rahattır.evine dönecektir yada dönmüştür..yada arada gelip kalmak ister..maddi durumumuz elverseydi bu yönde yardım etmeyi düşünürdüm aala o olmadığı için bu geldi aklıma.herkes kendince hakllı tabi ama kimseye güvenememekten kimseye yardım edemiyoruz maalesef.herkese iyi geceler.fikirleriniz için teşekkürler.

Yardımcı olmakla evinize almak ayrı şeylerdir...
17 yaşında bi genç kız.
eşinizede güvenseniz onada güvenseniz ASLA doğru değil bu durum...
Konunuza şaşırdım açıkçası...

kim olursa olsun , ne kadar iyi olursa olsun , ilerde pişman olabilme ihtimaliniz küçük bile olsa var, bu yüzden eve almak, yanlış bir davranış olur, karşı cinsten biri yani eşiniz ile aynı ortamda ve ev rahatlığı içinde, ayrıca çok da genç hata bile yapsa kafasına takmayacak kadar genç , ateşle barut yanyana durmaz demişler, eşinize sonsuz güveniniz bile olsa ,böyle şeyler yapabilecek biri olmasa bile siz gözünüzü budaktan sakının.

Kesinlikle böyle birşey yapmayın.
Kalacak yeri varmış üstelik. Uzaktan destek olabiliyorsanız daha guzel olur.

İşlere yardım edicek eline biraz para gecicek olması iyi ama sabah gelsin aksam yurda dönsün evinizde kesinlikle kalmasın

Ben eşinizi düşünerek cevap yazmadım; genç bir kız, sorunlu bir ailesi var. Başınız ağrır.

Çok şaşkınım şu an.
Kesinlikle uygun değil.
Hele ki şu zamanda...
Şaka yaptım deyin lütfen.

Gunduz gelsin gece gitsin ama tamamen sizde kalmasi hic dogru degil bence.

İyi de kedi değil ki bu?
Şu an için durumuna üzülmüş ve yardımcı olmak için eve almak istiyor olabilirsiniz. Ama siz 3-5 ay sonra herhangi bir sebepten sıkılırsanız kedi gibi tekrar sokağa bırakmak kolay olmaz öyle.
Ağırlamak yerine kıza iş verin, gündüzleri gelsin mesela, iş bulana kadar, size yardım etsin evde. Yemeğini falan sizde yesin. Cebine de yardımı karşılığında harçlık koyun. Gece uyumaya yurduna gitsin.

Valla bence atesle oynuyorsunuz!siz kendinizden esinizden eminsiniz de bakalim kizdan emin olavilecek misiniz?Neler neler duyuyoruz bu zamanda,daha dun forumda biri en yakin arkadasi esiyle aldatmis diye yazmisti.Siz 4 aydir tanidiginiz insana nasil guveniyorsunuz?Kiz zaten kalacak yer bulmus,cok istiyorsaniz kollayin,yardimda bulunun ama evinize yerlesmesi bence cok tehlikeli...

merhametten maraz doğar lafını bir düşünün öyle hareket edin .

BEn sahsen evime yabanci bir kiz almam..esime nikahi dusen yabanci bir kiz her Kim olursa olsun uzun muddet yatili kalamaz evimde.kimse bana sen art niyetlisin demesin. Burada acilan konular da uzayda yasanmiyo neticede..

Ailesi bunu duyarsa bu sefer senin başın ağrır sen mi kızımı yoldan çıkartıyorsun bu akılları veriyorsun diye. Yok yere kötü olursun. Ama çok yardım etmek istiyorsanız destek olursunuz hem maddi hem manevii :)

ben olsam cesaret edemezdim. en yakınlarıyla anlaşamayan bir insan bizimle nasıl anlaşır diye düşünürdüm.

o kız reşit değil. çıkıp bunlar beni eve hapsetti,adamda taciz etti, dediği an küçük yaştaki kızı evde barındırıp istismar etmekten hapse girersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…