fikri olan..

İyilikten maraz doğar arkadaşım.
Kızın yaşı da reşit değil. Valla iyilik yapayım derken hapse girersiniz :) Dikkat et.

Kizi 4 aydir taniyorsaniz evinize alabilirsiniz bence.Her iyilik yaptigimiz,karsiliginda kötülük gösterecek diye bir kaide yok.Ben iyligin mutlaka bir beladan korudugunu inananlardanim, ve sizi iyi niyetinizden dolayi kutluyorum.Esinize güveniyorsaniz, sorun olmaz bence.Kaldigi yurda nerde kalacagini muhakkak bildirsin ki ilerde basiniz agrimasin yasindan dolayi.

18 yaşının altında bir bireyi evinize alırsanız başınıza olmadık işler açılabilir.
Ailesi kızımı kaçırdılar dese,veya kız durduk yere beni taciz ettiler dese ömür boyu mahkeme mahkeme dolaşır,hapse bile girebilirisiniz.
Yapmayın böyle birşey.

Almayın evinize. İyi biri çıksa bile daha sonra siz artık gitsin diye düşünebilirsiniz. O zaman kızı göndermeniz iki taraf içinde daha travmatik olur.

4 ay uzun bir süre değil ki tanımak için
Her gün oturup saatlerce muhabbet ettiğinizi de düşünmüyorum
Yarın bir gün evde eşinle tek bırakabilecek misin?
Ben olsam yapamazdım, güvenemezdim,

Kızı henüz 4 aydır tanıyorsunuz, ailesini tanımıyorsunuz sanırım. Kız eşinize ailesiyle sorunları olduğundan bahsetmiş ama tam terside olabilir yani kızın kendi sorunları da olabilir. Sonuçta ortada bir sorun varsa ve tek taraf size bu sorundan bahsediyorsa diğer tarafı da dinlemeden bu kadar emin olmayın derim ailesiyle sorunları olduğundan. Bunun dışında kızın gerçekten ailesiyle sorunları varsa ve bundan eminseniz kıza destek olabilirsiniz tabii ama 17 yaşındaki bir kız çocuğunu evinize almanız hem hukuken başınızı ağrıtır (aile gerçekten sorunlu bir ailesiyle özellikle) hem de her gün neler okuyoruz burada sizde kalması bana göre uygun değil.

Kızı henüz 4 aydır tanıyorsunuz, ailesini tanımıyorsunuz sanırım. Kız eşinize ailesiyle sorunları olduğundan bahsetmiş ama tam terside olabilir yani kızın kendi sorunları da olabilir. Sonuçta ortada bir sorun varsa ve tek taraf size bu sorundan bahsediyorsa diğer tarafı da dinlemeden bu kadar emin olmayın derim ailesiyle sorunları olduğundan. Bunun dışında kızın gerçekten ailesiyle sorunları varsa ve bundan eminseniz kıza destek olabilirsiniz tabii ama 17 yaşındaki bir kız çocuğunu evinize almanız hem hukuken başınızı ağrıtır (aile gerçekten sorunlu bir ailesiyle özellikle) hem de her gün neler okuyoruz burada sizde kalması bana göre uygun değil.

cocuklarimcanlarim Aynen bende seninle hemfikirim sonuçta olayı sadece kızın ağzından duyduğunuz kadarıyla biliyorsunuz ya olayın iç yüzü onun anlattığı gibi değilse o yüzden atcağınız adımları iyi düşünerek atın derim keza başınız çok ağrıyabilir...

X