Babamı trafik kazasında kaybettim 5 yıl önce. arkasından 6 ay sonra tam sözlümle nişan yapacaktıkki babamın kazadan dolayı kan parası verıldı. zaten depresyondaydım (babamdan dolayı) o para eve verıldı. 3 kardesız (bır erkek kardesım var) ve ben nısanlandım. evlenmeden önce anneme bu para senın, eger erkek kard.verırsen senle omur boyu konusmam dedım. ve ben evlenınce sevgılı kardesım annemden o parayı alıp kendıne ev almıs ben sonradan duydum. (normalde o parada her kardesın hakkı vardır.) sonuc olarak sımdı kardeslerımle konusmuyorum. annemde ogluna acaıp duskun oldu babamdan sonra( bana o bakacak mantıgı var.) anneme kzıdıgımda sen napcaksın o parayı dedı ve kavga ettık. sımdı ne annemle nede kardesımle ne gorusuyor nede konusuyorum. aıle buyuklerı amcam vs. cekımser aıle ıcı dıye karısmıyorlar sadece be nı avutup bosver o hakkın sana doner dedıler ama ben bır turlu sındıremıyorum bu durumu. aılemın bana yaptıklarıda ayrı yaraladı benı. bir anne bunu yapıyorsa ben ne dıyım, doguran degıl buyuten anadır bence. cok uzuldum annem benı ne arıyor ne soruyor oglu ve gelını akıl verdıgınden oluyor. kız kardesım ıse guc kımdeyse onun yanında malesef. ne yapacagımı bılmıyorum.. ( Allah kardesınde hayırlısını versın herkese coook onemlıymıs .)