öncelikle başınız sağolsun diyorum. Anne ya da babadan biri gidince gerçekten aile buhrana sürükleniyor, gerçekten
Şuan annemde sizinle benzer bi durum yaşıyor, ama o annesini kaybetti 4yıl önce. ortada ne kardeşler kaldı ne saygı ne bişey.. darman duman oldu her şey.. Annemin babası,büyükbabam,anneme ya da teyzeme düşen parayı vermedi onlar ne zor durumlardayken.. durduk yere küslük yarattı öz çocuklarıyla bunca yıldır görüşmedi.. Öz kardeşler arasında bile yer yer ne tartışmalar oldu, paraydı, maldı...
Bunları neden anlattım, öyle şeyler yaşanıyor ki yalnız değilsiniz emin olun.. Sabredin,sabredin zor olsa da..
sızı en ıyı ben anlarım sanırım. Allah annenıze yardımcı olsun ayrı dertlenıyor ınsan boyle durumlarda. Sabırr... cok zor bir erdemmiş. herseyı gectım annem denen mahlukk benı gelınıne tercıh ettı. sımdı ne arar sorar oldu. Asla kalbımde ona aıt sevgı kalmadı. bu tur ınsanlar kalbını tasa donduruyor ınsanın. bende olan bu oldu.
Bu durumlar cok sik yasaniyor aile icinde. Ve sonuc hic degismiyor. Parayi alan kisi anneye bakmiyor, yine magdur edilen kardes anneye bakiyor. Ama parayi alan kisi asla hayrini gormuyor. Oyle cok uzun zaman da gecmiyor ilahi adaletin yerini bulmasi icin.
Kardeslerinizi bilmem ama annenizle konusun bence. Birakin, hak ihlali varsa ki var mutlaka adalet yerini bulacaktir. Siz kendi icinizi rahatlatin. Kendi vicdaniniz icin gorusmeye devam edin derim ben. Hatta kardeslerimle de gorusurdum.
Cok zor biliyorum. Ama bu olaylarin aynilari benim cevremde cok yasandi. Annemler yasadi mesela. Ve kimsenin yanina kar kalmadi. Annemlerin ise vicdani cok rahat. Kendinizi rahatlatmaniz icin soyluyorum. Yoksa cok haklisiniz.kendıne dusen hakkını alsada gorusurmuydunuz kardesınızle yınede??? bu zor değilmı sızce?
Cok zor biliyorum. Ama bu olaylarin aynilari benim cevremde cok yasandi. Annemler yasadi mesela. Ve kimsenin yanina kar kalmadi. Annemlerin ise vicdani cok rahat. Kendinizi rahatlatmaniz icin soyluyorum. Yoksa cok haklisiniz.
Öncelikle başın sağolsun canım, babanın mekanı cennet olsun.
Erkek kardeşin diğer iki kardeşinin hakkını yemeyi göze aldıysa yapılabilecek bir şey yok.
Asıl annenin yaptığı yanlış. Amcanların da dediği gibi mutlaka bir yerde çıkar bunun acısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?