fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var...

Çok tşkr ederim. tabiki mantıklı konuşuyorsunuz mantık mı aşk mı gibi bi durum oldu sanırım. :
o zaman tam anlaşamadık hemen izah edeyim durumu, ben 25 yaşındayım ve buraya okumak için geldim okulla beraber çalıştım ve okul bitince çalılmaya devam ettim ama hiç ailemin yanına dönmedim. Neyse erkek arkadaşımın işi var ve iyi bir işe sahip ev kuracak gücümüz var. Ama zengin sınıfına girmiyoruz tabiki evimiz falan yok evlenirsek kirada oturcaz ve sanırım ailem bundan tedirgin yani onlar alışkın değil bu duruma hep ev sahibi olana kız verdiklerinden olsa gerek..

Sadece maddiyat mı sorun? Belki aileniz başka bir şey gördü olayı maddiyata bağladı.

Uzak olmak bide mesele aileyle ilgili sorun derseniz o konuda yok dedi annem hepsi çok iyi dedi ama zaten başka bi sorun olsa bunu bana açık açık söylemeleri daha mantıklı değil mi çünkü ben tatanıştırmadan dedim ki sen bana deki şu şu sıkıntıları var saygısız ya D başka bişey ben seni ikilemem dedim.

aileniz sizin icin endiseleniyor ,evleneceginiz insanin milyarlari olsa ailenize ne faydasi var siz rahat edin istiyorlar ama velakin arada kacirdiklari bi nokta var...para ile saadet olmuyor. muhim olan sevgi saygi sadakat guven...eger bu ozellikler mevcutsa ailenizi ikna etmeye gayret edin . hem karsi cikmamislar ki ..gormezden geliyorlar belki.fikriniz degisir diye. yani.sizi de kirmiyorlar. sizde kirmadan ikna etmenin yollarini arayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…