Fikirlerinizi benim için önemli, hamile miyim ?

Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun şimdiden bu testi 1 saatlik idrarla yaptıysan ve bu sonuç çıktıysa bence büyük ihtimalle hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu belirtilerin aynilari benim adet belirtilerim hep her ay bende böyle belirtilere hevesleniyorum ama sonuç hüsran oluyor

Yaa insallah boyle yorumlariniz beni cok mutlu ediyo, bekleyecegim bi 3 guncuk daha bakalom
Uzun Bi süredir mi bekliyorsunuz ben burda böle silik olup genelde hamile cıkan cok gördüm ama tam terside olabilme ihtimali var tabi hayırlısı olsun inş 3 güne netleşir

Cok uzuldum kuzum, belki benimde husranla biticek bilemeyiz. Insallah Rabbim bize en kisa ve dogru zamanda nasip eder bu mutlulugu. Cok dua ediyorum. Ama sakin umutsuzluga kapilma

Uzun Bi süredir mi bekliyorsunuz ben burda böle silik olup genelde hamile cıkan cok gördüm ama tam terside olabilme ihtimali var tabi hayırlısı olsun inş 3 güne netleşir

Aslinda cocuk istemeye baslayali 2 ay oldu bu ay 3. ay ama ben pek hevesli degildim bu virüs olayından dolayı umudumda yoktu. Insallah dedigin gibi cikar beni umutlandiran bu testler oldu su an, nasil gecer bu 3 gun bilmiyorum

Cok uzuldum kuzum, belki benimde husranla biticek bilemeyiz. Insallah Rabbim bize en kisa ve dogru zamanda nasip eder bu mutlulugu. Cok dua ediyorum. Ama sakin umutsuzluga kapilma
Yok canım benim içimde hep bir ümit var ayrıca burda hamile kalanları ve hikâyeleri gördükçe çok mutlu oluyorum icimi daha da ümit kaplıyor. Senin için de öyle mutluyum insallah hamilesindir kesinlikle keyfini çıkar

Bende oyle cok seviyorum burayi o yuzden, insallah dedigin gibidir dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…