- 7 Aralık 2019
- 2.511
- 2.405
- 133
- Konu Sahibi papatyaaabahcesiii
-
bugun okudum daha 9 u。ben pikten sayacagiz saniyodum catlamami simdiEvet erken dediler. Catlamadan sonra saymak lazımmış. 10u catlamaydı. Ama 9.günde bile gören var. Son testimdi yeni testler sipariş ettim bekliyorum.
Benim pik 9undaydı.ama 14 gün diyoeuz ya çatlamadan yani 10undan say dediler. Bilmiyorum beklicez. Az kaldı insallah.bugun okudum daha 9 u。ben pikten sayacagiz saniyodum catlamami simdi
Benim pik 9undaydı.ama 14 gün diyoeuz ya çatlamadan yani 10undan say dediler. Bilmiyorum beklicez. Az kaldı insallah.
[/QUOTE mujdeli haberler yaz banabende dedim gozukmuyo bugun
kacinda yapacanBakalım habee veeicem insallah iyi ya da kötü
Yarın yapmam anca gelir kargodan. Ertesi gün yaparım.kacinda yapacan
Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun şimdiden bu testi 1 saatlik idrarla yaptıysan ve bu sonuç çıktıysa bence büyük ihtimalle hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahDaha adetime 1 haftadan fazla varken kasık sancılarım başladı böyle ani ve anlık sancılar bir gün sık sık oluyor bir gün ara ara, benim adet belirtilerim çok dengesiz bazen olur göğüs hassasiyetim bazen olmaz ama 2 gün önce sadece göğüs ucumda hassasiyet, acı başladı ve dün göğüs ucuma baktığımda özellikle sol göğüsümde küçük küçük 1 kaç tane yağ bezesine benzer bezeler gördüm. Ve en garibi de 2 gün önce sadece 1 tane cam sildim kendimi o kadar yormadım ama ertesi gün bacaklarımın ağrısından, sırtımın ağrısından duramadım. Vücudumu tanıyorum bana normal değilmiş gibi geliyor. Evet 2 aydır çocuk istiyorduk bu 3. ay ama öyle hevesli de değildim şu virüs yüzünden aklımda bile yoktuVe ben bugün 2 paket test almıştım birinide adet olmazsam yaparim diye birini yapıp silik çıkınca diğer paketi açıp normal hali nasıl diye bakmak istedim o yuzden bekletmek istemedim testi 1 saat önce falan idrarimi tutup sivi tuketmeden tekrar yaptim bu sekilde cikti yine ilk 10 dakikada
sakaryadaysan ben vereyim bende xokYarın yapmam anca gelir kargodan. Ertesi gün yaparım.
Uzun Bi süredir mi bekliyorsunuzYaa insallah boyle yorumlariniz beni cok mutlu ediyo, bekleyecegim bi 3 guncuk daha bakalom
Yalovadayım yakın sayılır. 10lu aldım yinesakaryadaysan ben vereyim bende xokovulasyonla birlikte geldi birbirimizin gozune bakiyoz sonra erken diye birakiyo'z
insan tek cizgi gorunce buzuluyo da. yalovadaYalovadayım yakın sayılır. 10lu aldım yine
Sesli güldüm. Topigimize gidelim.insan tek cizgi gorunce buzuluyo da. yalovada
bjzim serdar ortac fun clup vardi
ah bilsem adet tarihini adette 5 kala gordum bu ay pikibuyuk ihtimal 14 gun ileri atti
Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun şimdiden bu testi 1 saatlik idrarla yaptıysan ve bu sonuç çıktıysa bence büyük ihtimalle hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahbu belirtilerin aynilari benim adet belirtilerim hep her ay bende böyle belirtilere hevesleniyorum ama sonuç hüsran oluyor
Uzun Bi süredir mi bekliyorsunuzben burda böle silik olup genelde hamile cıkan cok gördüm ama tam terside olabilme ihtimali var tabi hayırlısı olsun inş 3 güne netleşir
Yok canım benim içimde hep bir ümit var ayrıca burda hamile kalanları ve hikâyeleri gördükçe çok mutlu oluyorum icimi daha da ümit kaplıyor. Senin için de öyle mutluyum insallah hamilesindir kesinlikle keyfini çıkarCok uzuldum kuzum, belki benimde husranla biticek bilemeyiz. Insallah Rabbim bize en kisa ve dogru zamanda nasip eder bu mutlulugu. Cok dua ediyorum. Ama sakin umutsuzluga kapilma
Yok canım benim içimde hep bir ümit var ayrıca burda hamile kalanları ve hikâyeleri gördükçe çok mutlu oluyorum icimi daha da ümit kaplıyor. Senin için de öyle mutluyum insallah hamilesindir kesinlikle keyfini çıkar♥
Amin balım inşallahBende oyle cok seviyorum burayi o yuzden, insallah dedigin gibidir dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden
aminnnnHayirlisi olsun insallah kuzum benim, Rabbim tez zamanda guldurdun insallah yuzunu♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?