• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi benim için önemli, hamile miyim ?

Yaaa inşallah vardır 🙈🙈🙈 geçmez şimdi bana günler. Daha adetime 1 haftadan fazla varken kasık sancılarım başladı böyle ani ve anlık sancılar bir gün sık sık oluyor bir gün ara ara, benim adet belirtilerim çok dengesiz bazen olur göğüs hassasiyetim bazen olmaz ama 2 gün önce sadece göğüs ucumda hassasiyet, acı başladı ve dün göğüs ucuma baktığımda özellikle sol göğüsümde küçük küçük 1 kaç tane yağ bezesine benzer bezeler gördüm. Ve en garibi de 2 gün önce sadece 1 tane cam sildim kendimi o kadar yormadım ama ertesi gün bacaklarımın ağrısından, sırtımın ağrısından duramadım. Vücudumu tanıyorum bana normal değilmiş gibi geliyor. Evet 2 aydır çocuk istiyorduk bu 3. ay ama öyle hevesli de değildim şu virüs yüzünden aklımda bile yoktu 🙈🙄
Rabbim hayırlı zamanda versin kuzum💜🤲

Paketi açtıysan bozuluyo da hemen bozuluyo mu bilmiyorum açıkçası. Olmazsa 4 saat tut idrarı öyle yap tekrar.

Canım seni dinledim paketini açtığım için bekletmek istemedim yaptım testi yine idrarımı tutarak. Yine direk bu sekilde cikti ilk 10. dakikada.

Eklentiler

• 20200420_231647.jpg
    20200420_231647.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar hayırlı akşamlar Cumartesi gecesi yine konu açmıştım. Gebelik belirtilerim vardı, bugün test yaptim adet günüme daha 4 gün var ve test bugün böyle çıktı ikinci çizgi çok silik. Sizce hamile miyim ? İnternette hep erken olduğu için böyle çıktığı adet günümde tekrar yapmam gerektiği yazıyor. Sizin fikirleriniz de benim için çok önemli.
Belirtilerin neydi peki anlatır mısın? Testte silik çıkmış bence gebelik var gibi inşallah

Kızlar hayırlı akşamlar Cumartesi gecesi yine konu açmıştım. Gebelik belirtilerim vardı, bugün test yaptim adet günüme daha 4 gün var ve test bugün böyle çıktı ikinci çizgi çok silik. Sizce hamile miyim ? İnternette hep erken olduğu için böyle çıktığı adet günümde tekrar yapmam gerektiği yazıyor. Sizin fikirleriniz de benim için çok önemli.
ayni sekilde bugun bende test yaptim normal testte ayni sizinki gibi cikti erken gebelik testi aldim kopkoyu cikti hemde 10-15 saniyede cikmaya basladi yarinda kan vercem

Belirtilerin neydi peki anlatır mısın? Testte silik çıkmış bence gebelik var gibi inşallah

Daha adetime 1 haftadan fazla varken kasık sancılarım başladı böyle ani ve anlık sancılar bir gün sık sık oluyor bir gün ara ara, benim adet belirtilerim çok dengesiz bazen olur göğüs hassasiyetim bazen olmaz ama 2 gün önce sadece göğüs ucumda hassasiyet, acı başladı ve dün göğüs ucuma baktığımda özellikle sol göğüsümde küçük küçük 1 kaç tane yağ bezesine benzer bezeler gördüm. Ve en garibi de 2 gün önce sadece 1 tane cam sildim kendimi o kadar yormadım ama ertesi gün bacaklarımın ağrısından, sırtımın ağrısından duramadım. Vücudumu tanıyorum bana normal değilmiş gibi geliyor. Evet 2 aydır çocuk istiyorduk bu 3. ay ama öyle hevesli de değildim şu virüs yüzünden aklımda bile yoktu 🙈🙄 Ve ben bugün 2 paket test almıştım birinide adet olmazsam yaparim diye birini yapıp silik çıkınca diğer paketi açıp normal hali nasıl diye bakmak istedim o yuzden bekletmek istemedim testi 1 saat önce falan idrarimi tutup sivi tuketmeden tekrar yaptim bu sekilde cikti yine ilk 10 dakikada

Eklentiler

• 20200420_231647.jpg
    20200420_231647.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 87
ayni sekilde bugun bende test yaptim normal testte ayni sizinki gibi cikti erken gebelik testi aldim kopkoyu cikti hemde 10-15 saniyede cikmaya basladi yarinda kan vercem

Yaa cok sevindim canim, insallah hamissindir. Ben tam adet gunume kadar bekleyip oyle lan vermek istiyorum oda sokaga cikma yasagina denk geliyor ama bekleyecegim bakalim 🙈🙈🙈🥰🥰🥰

Yaa cok sevindim canim, insallah hamissindir. Ben tam adet gunume kadar bekleyip oyle lan vermek istiyorum oda sokaga cikma yasagina denk geliyor ama bekleyecegim bakalim 🙈🙈🙈🥰🥰🥰
beklemek en dogrusu benim belirtilerim vardi hissettim oldugunu o yuzden daha fazla bekleyemedim☺️

Back