- 18 Nisan 2020
- 46
- 21
- 3
- 27
- Konu Sahibi papatyaaabahcesiii
-
Benimde adetime 4 gün kala böyleydi daha sonra betahcg yaptırdım sonuc pozitifKızlar hayırlı akşamlar Cumartesi gecesi yine konu açmıştım. Gebelik belirtilerim vardı, bugün test yaptim adet günüme daha 4 gün var ve test bugün böyle çıktı ikinci çizgi çok silik. Sizce hamile miyim ? İnternette hep erken olduğu için böyle çıktığı adet günümde tekrar yapmam gerektiği yazıyor. Sizin fikirleriniz de benim için çok önemli.
Ilk 10 dakika mı? Ilk idrar mı? Bana birazcık dağılma da var gibi geldi. Ama hayalet bir şey de var sanki
Evet ilk 10 dakikada çıktı ama fotoğrafı sonradan çektim o dağılma 1 saat sonra falan oldu canım, çok heyecan yaptım
Evet ilk 10 dakikada çıktı ama fotoğrafı sonradan çektim o dağılma 1 saat sonra falan oldu canım, çok heyecan yaptım
Benimde adetime 4 gün kala böyleydi daha sonra betahcg yaptırdım sonuc pozitif
Ilk 10 dakika mı? Ilk idrar mı? Bana birazcık dağılma da var gibi geldi. Ama hayalet bir şey de var sanki
Elinde test varsa ilk idrarla tekrarla ilk 10 dkda foto cek.Ve ilk idrar değil bu arada
Amin canım inşallah istersen yarın erken cıkartan testen al bence ben ondan da almıştım daha net cıkartıyo yada istersen bekle hayırlısyla güzel sonuçlar alırsın inşallahVe ilk idrar değil bu arada
Yaa ne güzel Rabbim evladını sana bagislasin, tek nefeste kurtarsin insallah. Bende adet günümü bekleyip tekrar mı yapsam diyorum, 2 tane almıştım bugün
Elinde test varsa ilk idrarla tekrarla ilk 10 dkda foto cek.
Amin canım inşallah istersen yarın erken cıkartan testen al bence ben ondan da almıştım daha net cıkartıyo yada istersen bekle hayırlısyla güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤
Yok canım olmazTest var ama bugün 2. testin paketini açtım 2. çizginin silik mi yoksa normalde mi öyle diye emin olmak için sorun olur mu acaba
Canım var gbiKızlar hayırlı akşamlar Cumartesi gecesi yine konu açmıştım. Gebelik belirtilerim vardı, bugün test yaptim adet günüme daha 4 gün var ve test bugün böyle çıktı ikinci çizgi çok silik. Sizce hamile miyim ? İnternette hep erken olduğu için böyle çıktığı adet günümde tekrar yapmam gerektiği yazıyor. Sizin fikirleriniz de benim için çok önemli.
Paketi açtıysan bozuluyo da hemen bozuluyo mu bilmiyorum açıkçası. Olmazsa 4 saat tut idrarı öyle yap tekrar.Test var ama bugün 2. testin paketini açtım 2. çizginin silik mi yoksa normalde mi öyle diye emin olmak için sorun olur mu acaba
Canım var gbibelirtilerin neydi peki
Paketi açtıysan bozuluyo da hemen bozuluyo mu bilmiyorum açıkçası. Olmazsa 4 saat tut idrarı öyle yap tekrar.
Yok canım olmaz
Vallahi bilemiyorum. Ana sayfada sor bilen yanıtlar.Daha 3 gün var bozulur mu ki acaba
Vallahi bilemiyorum. Ana sayfada sor bilen yanıtlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?