- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
-
- Konu Sahibi temmuzsogugu
Yabancı dizilere baslayin isterseniz hem süreleri çok kisa hem de kaliteliler..Arkadaslar ben 7haftalik hamileyim ama ciddi dusuk riskim var.ayaga kalkmam yasak sanirim 3ay kadar yaticam.1.5haftadir yatiyorum.nasil zaman gecirebilirim?bana fikirleri olan yazabilirmi? Ne bileyim begendiginiz filmler kitaplar belgeseller sinemalar olur.internet siteleri olur.cok zor zaman gecmiyor.aglamakli oluyorum hep.buraya yazdiklarjnizi takip edicem arkadaslar .tesekkur ederim.....
Yabnci dizi hic aklima gelmemisti.tesekkur ederim :)Yabancı dizilere baslayin isterseniz hem süreleri çok kisa hem de kaliteliler..
Friends, dexter, game of thrones, shameless, house bunlar benim sevdiklerim siz de yabancı dizi listelerine bakip secebilirsnz
Cok haklisin annem genelde yanimda ama cok az oturuyor yanima.evi temizliyor yemek yapiyo utu derken cogu zaman ben tek basima yatiyorum odada.arkadasim bbir iki tane onlarda calisiyirlar haftasonu yanimdalardi sagolsunlar.En guzel vakit sevdiklerinle gecer annen yakininda degil mi ya da samimi oldugun arkadaslarin
Galiano tasarimlari hic duymamistim.bu fikride degerlendiricem.sagol arkadasim.Film izleyin, dizi izleyin. Kitap okuyun, puzzle yapin.
Ben youtubedan defile izlemeyi severim mesela:
Yapacak baska isim olmadiginda Galiano tasarimlarina saf saf bakarim
Anenniz, teyzeniz varsa ziyaret gelip dedikodu yapsin
Tesekkur ederim :) yabanci diziyi wikide arastirdim simdi guzel bir dizi gibi duruyor :)how ı met your mother ,güldür güldür ve ver fırına tavsiyemmm
Ay canim hint filmlerine bayilirim yalniz iklediklerim bu yazdiklarin dahil olmak uzere 3-5tane.baska hint filmi onerilerin varsa yazarsan cok sevinirim.sarah jio nun o kitabini gecen ay yegenim istedigi icin alip hediye etmistim.okuyunca banada versun bende okiyim ozaman.Kitap oku, kitap oku, kitap oku. :)
Dünyanın en en en güzel şeyi...
Hint filmleri izle, 3 saatin gitti bile. :) Sıkılırsan dans bölümlerini atlarsın ama ben sıkılmıyorum. Hint filmleri eskisi gibi değil artık çok güzel.
My Names Khan, 3 İdiots ile başlayabilirsin mesela, daha istersen yazabilirim.
Kitap önerisine gelirsem karar veremem. Ama Sarah Jio Mart Meneşekleri 'ni oku, ben orada ki annelik dygusundan çok etkilenmiş ağlamıştım. :) Bir sürü kitap önerisinde de bulunabilirim.
Haklisin arkadasim komikli seyler izlemem dogru olur :) dedigin dizileride not ettim.cok sagolasinHamile olduğundan ötürü, yabancı dizi olayı mantıklı ama öyle korkunçlu gerilimli şeyler izleme sen, zaten hormonlar fora olacak. Komîkli diziler izle, Frîends buna en uygun dizi. Veya Cheers veya Office. Bunlar klasikler tabi sadece.
9gag'de takılabilirsin, blog yazabilirsin, gebelik günlüğü filan. Bol bol roman al, oku.
En olmadı duvara çetele çiz, sayılı gün çabuk geçer.
Kitap olarak da, yine öyle çok macera / gerilim / dram önermem aynı sebepten ötürü.Haklisin arkadasim komikli seyler izlemem dogru olur :) dedigin dizileride not ettim.cok sagolasin
Civciv kutusu?? Hic duymadim bunuda arastirayim ilgincmis :) sagolasin..Kitap olarak da, yine öyle çok macera / gerilim / dram önermem aynı sebepten ötürü.
Civciv kutusu serisi gibi romanlar sana iyi gelecektir. :)
Sagol canim cok zor durumdayim ve kafami dagitmak zorundayim.fikirlerin icin tesekkurler bunlarin hepsini not aliyorum.benimde hamilelikte ilk aylarım yatarak geçmişti. seni çok iyi anlıyorum. yabancı dizi seviyorsan breaking bad, dexter izleyebilirsin. onun dıışında izlemediğin kült sinema filmlerini izleyebilirsin. örneğin imdb top 250 film listesi var. oradan dikkatini çeken filmleri izleyebilirsin. ben birde kitap okuyarak da zaman geçiriyordum sevdiğim için. inşallah düşük tehliken geçer.