fikirlerinizi bekliyorum.

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Tavsiyelerime gelince ; gündüz Ver Fırına izleyebilirsin zevkli bir yarışma. Film olarak Hint filmleri tavsiyemdir hem eğlenceli hem vakit çabuk geçer çünkü nerdeyse çoğu 3 saat. My name is khan,ghajini,taare zameen par,jab tak jai haan.
Yabancı dizileri izleyebilirsiniz. Friends,How ı met yout mother , Doctor WHO.
Kitap okuyabilirsiniz.
Hint filmlerinde de Shahrukh Khan ve Amir Khan'ın tüm filmlerini izlyebilirsiniz hepsi de bir ayrı harikadır.

bir de birde 2 broke girls yine aynı tarzda samii zararsız bir komedi. ama macere gizem seviyorsanız ve fringe izlemediyseniz mutlaka izleyin derim

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Tavsiyelerime gelince ; gündüz Ver Fırına izleyebilirsin zevkli bir yarışma. Film olarak Hint filmleri tavsiyemdir hem eğlenceli hem vakit çabuk geçer çünkü nerdeyse çoğu 3 saat. My name is khan,ghajini,taare zameen par,jab tak jai haan.
Yabancı dizileri izleyebilirsiniz. Friends,How ı met yout mother , Doctor WHO.
Kitap okuyabilirsiniz.
Hint filmlerinde de Shahrukh Khan ve Amir Khan'ın tüm filmlerini izlyebilirsiniz hepsi de bir ayrı harikadır.
Tesekkur ediyorumiyi dileklerin ve fikirlerin icin.not aldim hint filmleri guzel oluyor.

Ay canim hint filmlerine bayilirim yalniz iklediklerim bu yazdiklarin dahil olmak uzere 3-5tane.baska hint filmi onerilerin varsa yazarsan cok sevinirim.sarah jio nun o kitabini gecen ay yegenim istedigi icin alip hediye etmistim.okuyunca banada versun bende okiyim ozaman.

Dur ben bir film listesi hazırlayıp sana özelden yazarım. :)
O kitabı mutlaka okumalısın, ben ilk o kitabı okudum sonra kadının bütün kitaplarını okudum.
Buralarda olsan kitaplarımı sana ödünç verebilirdim. En sevdiğim şey insanların okuyabilmesini vesile olmak. :KK68:
Tess Gerritsen oku diyeceğim ama o tıbbi-gelirim olduğu için sende hamilesin kaldırabilir misin bilmiyorum o kadına da hayranım.
Debbie Macomberkitapları da çok güzel. "Küçük Mucizeler Dükkanı " serisi mesela.
Kiristin Hannah Ateş Böceği Yolu ve Ateş böceği şarkısı güzel. Önce Yolunu oku ama. :)
Diğer kitapları da güzel o kadının.
Sonra
Johnn Green "Aynı Yıldızın Altında kitabı da güzel, bak onun filmi var onuda izle bence.

Ayy benim kitap önerilerim bitmez. :KK53:

Kafanı karıştırmadım inşallah. :KK45:

hem cocugunz hemde kendniz icin oturdgnuz yerden zikir gecin dua edin. cocugun saglikli dogmasi icin günlük okunmasi greken dualar var onlari okuyun

Dur ben bir film listesi hazırlayıp sana özelden yazarım. :)
O kitabı mutlaka okumalısın, ben ilk o kitabı okudum sonra kadının bütün kitaplarını okudum.
Buralarda olsan kitaplarımı sana ödünç verebilirdim. En sevdiğim şey insanların okuyabilmesini vesile olmak. :KK68:
Tess Gerritsen oku diyeceğim ama o tıbbi-gelirim olduğu için sende hamilesin kaldırabilir misin bilmiyorum o kadına da hayranım.
Debbie Macomberkitapları da çok güzel. "Küçük Mucizeler Dükkanı " serisi mesela.
Kiristin Hannah Ateş Böceği Yolu ve Ateş böceği şarkısı güzel. Önce Yolunu oku ama. :)
Diğer kitapları da güzel o kadının.
Sonra
Johnn Green "Aynı Yıldızın Altında kitabı da güzel, bak onun filmi var onuda izle bence.

Ayy benim kitap önerilerim bitmez. :KK53:

Kafanı karıştırmadım inşallah. :KK45:
Aa mucizeler dukkani o kitabi almistim.bu olaylarolunca tamamen unutmusum uzuntuden.bende kitap okumayi cok severim okurum ..kitap okumak guzeldir ya.baska dunyalarda buluyorsun kendini.film listesinide bekliyorum onumde cok zamanim var ....tesekkur ederim

Bende 1ay yatmıştım anlayabiliyorum seni.cok sıkıcı birdurum.hergün gezen ben bir anda eve bağlı kalmıştım.bence önce senin ve bebeğiin sağlığı önemli.bikaç ay sabret.

Bende 1ay yatmıştım anlayabiliyorum seni.cok sıkıcı birdurum.hergün gezen ben bir anda eve bağlı kalmıştım.bence önce senin ve bebeğiin sağlığı önemli.bikaç ay sabret.
Vallahi Allah herkese saglik versin cok zor birdurum.sadece tuvalete kalkiyorum ve dis fircalamak icin ayaktayim.Allahim sabrimi versin rabbim.

Aaa oylemii.sagol canim bende okuyordum ama biryandan icim icimi yiyordu.
ben bi ara zikir seklnde fatiha suresini okuyodm. bi haftada bes bin okumam gerekiyodu. o kadar yoruluyodm ki yatmak istiyodm. bazen yatiyodm ama yattgmn farknda olmuyodm düşün yani. snra netten arastrdm ayaklarini uzatmamak sartiyla sorun olmuyoms

X