Fikirlerinizi bekliyorum

edanurrrrr55

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
3
0
25
7 aydır bir erkek arkadaşım var.en son 2 hafta önce konuştuk.mesajima görüldü attı ve daha sonra cevap vermedi.bende bir şey yazmadım.ne arıyor ne yazıyor bir tartışma vs olmadı.uzak mesafe ve işinden dolayi çok yoğun oluyordu.bazen çok konuşamıyorduk ama dönüyordu. Ama ara da iletişimimizde böyle problemler oluyordu bu kadar uzun olmamıştı.Durumlarıma bakıyor görüyor ama hiç bir şey yazmıyor.sizce ayrildik mi? Benim yazmama ve aramama sebebim genelde hep ben yapıyordum bunu o yüzden bu sefer yapmadım.

Arayıp sorup üstüne düşüp bir taraflarını kaldırmayın bana kalırsa, erkekler uğraşmadıkları peşinden kılmadıkları şeyin kıymetini bilmiyorlar, o yüzden hiçbir adım atmayın o uğraşsın eğer istiyorsa

Ghostlamak mı ne deniyor işte o olmuş. Çocuk arazi yani. Engelle gitsin. İki hafta yazmayacak kadar ne yoğunluğu bu. Survıvorda bile olsa ödül oyunu kazanıp iletişim hakkı kazanır.

Bence boşverin ya bundan ne köy olur ne kasaba,huyu böyleyse biran gaza gelip evlenelim der, diğer gün ruhun duymadan çeker,bir gelir çocuk yapar,bir gider olan sana olur

3-4 gün konuşmadığımız olmuştu.yazmıştı. yoğun bir işi var

7 aydır bir erkek arkadaşım var.en son 2 hafta önce konuştuk.mesajima görüldü attı ve daha sonra cevap vermedi.bende bir şey yazmadım.ne arıyor ne yazıyor bir tartışma vs olmadı.uzak mesafe ve işinden dolayi çok yoğun oluyordu.bazen çok konuşamıyorduk ama dönüyordu. Ama ara da iletişimimizde böyle problemler oluyordu bu kadar uzun olmamıştı.Durumlarıma bakıyor görüyor ama hiç bir şey yazmıyor.sizce ayrildik mi? Benim yazmama ve aramama sebebim genelde hep ben yapıyordum bunu o yüzden bu sefer yapmadım.
Erkek arkadaşınız, artık erkek arkadaşınız değil

Durumlarınıza baktığına göre hayatta, ne kadar yoğun olursa olsun ISTERSE mutlaka bir yol bulup size ulaşır. Sonuçta yemek yiyor, tuvalete gidiyor , telefonu eline alıp durumlara bakabiliyor.
Bazı insanlar böyle, uğraşmaya değmezler, kıymetli vaktinizi böyle biri için harcamayın der, mutlu olmanızı dilerim.

Asıl siz onu ghostlayın. Engellemeyin asla sosyal medyada kendisine bakmayın. Buhar olup uçmuş gibi davranın terbiyesiz herife. Siz değil o düşünsün engellemedi ama mesaj da atmıyor hikayelerime filan bakmıyor diye. Olur da bir gün arar mesaj atarsa da hiç cevap vermeyin düşünüp dursun

X