Öncelikle vericeğiniz fikirler için şimdiden teşekkür ettiğimi belirteyim.
Önümüzde ki pazartesi yani ayın 20sinde erkek arkadaşımın dogum günü hatunlar. Biz daha çok yeniyiz 3 aydan beri beraberiz, ben istanbuldayım o okulu nedeniyle Tekirdagda. 3 ay boyunca 5 kez falan bulustuk sadece. Ayın 18inde gelicek dogum günü icin.
Konu şu ki; geçenlerde bi konuşmamız da bana dogum gününü kutlamayı sevmediğini söyledi neden diye sordum biraz üstüne gittikten sonra söyledi eski kız arkadasım dogum günümde terketti böyle bi anım var bide ben hediye almaya utanıyorum öyle seye gelemiyorum falan dedi. Ben biraz burnundan getirdim tabi hala eskileri düsündügü icin falan. Sonra o ikna edici bi konusma yapınca yelkenlerim suya indi tabi. Ondan sonrasında da hep ne yapsamda ona icindekini yendirsem diye düsündüm sürekli. Ama daha cok yeni olduğumuz icin öyle cok büyük seylere kalkısamıcam çıtayı şimdiden yükseltemem :)) E bide ramazan ayı oldugu icin.. Açıkçası kimseyi katmak istemedim zaten nerdeyse 3 haftadan beri görüşmediğimiz için başbaşa oluruz adalara gideriz falan diye düşündüm. Onada adalara gider miyiz diye söyledim olur bende öyle düşünüyodum zaten dedi. Sonra bana bikaç arkaşını çağırmak istediğini söyledi onlarında sevgilileriyle birlikte. Bişey diyemedim tabi kalkıpta başbaşa olalım diyemezdim. Tamam dedim ama hiç içim el vermiyor ne yalan söyleyeyim..
Bu sabahta arkadaşlarının adalar dışında başka yerler önerdiğini falan söyleyince dayanamadım söyledim. Koskoca günü ben senin arkadaşlarınla geçirmek zorunda değilim ailenden biri olsa başım üstüne madem arkadaşlarınla geçirmek istiyosun gündüz onlarla ol aksam bulusuruz biz dedim. Ben o günümü seninle gecirmek istiyorum benim icin dogum günü falan yalan hikaye biliyosun dedi. Ben hep arkadaslarımlayım onlarıda cagırma sebebim seni tanıstırmak istememdi artık falan dedi öyle kapandı konu.
Şimdi aklım çok karışık onun mutluluğu için arkadaşlarıyla bütün gün birlikte olmayı kabul etmeli miyim sizce? Bide ona eskilerini unutturmak için ne gibi seyler yapabilirim? İstediği bi saat vardı onu aldım saatin yanına ilave olarak biseyler eklesem mi ama ne? fikri olan varsa en acilinden alabilir miyim?
Birde hediye almaktan utandıgı icin o tekirdagdan dönmeden aldıgım seyleri kargoyla göndersem diye düsündüm bu yüzden hediye isine acil karar vermem lazım fazla zamanım yok anlıcağınız kadarıyla. Yardım bekliyorumm