Fikirlerinize ihtiyacım var

Onerecegin yer varsa bende memnun olurum :)

Balayi degil ama :)))

Canım bulabilmem için benim oraya gitmem gerekiyor. Kiralık ev dedikleri pansiyonsur normal şahsa ait vermezler hiç görmedim inan. Oyle havuzlu evler zaten özel mülk kimse kalkıp onları aylık kiraya vermiyor . Dağ başı olduğu için sezonluk gelip kalanlar da var yerlisi olup yaz kış ikamet eden de var. Oteller ve pansiyonlar var bungaloz tarzı da hiç denk gelmedim.

anladım canım teşekkür ederim

Onerecegin yer varsa bende memnun olurum :)

Balayi degil ama :)))
Canım hiç kalmadm otellerinde ama dediğim gibi limak otel güzel bir yer elit bir yer diye biliyorum bi tanıdığım orda çalışmıştı cok temiz ve elit bir yer olduğunu ama biraz tuzlu olduğunu söylemişti ... termal dediğim yer zaten otelleri içinde barındırıyor internetten Yalova termal otel ya da limak otel ya da pansiyonlar diye aratırsanız ki pansiyonlari tavsiye etmiyorum önünüze çıkar. Şimdi ne desem yalan olur çünkü gidip hiç kalmadm :)

anladım canım teşekkür ederim
Rica ederim ama dediğim gibi otelleri araştırıp sorabilirsiniz . Uvezpinar gokcedere ve termal hepsi iç içe. Otel araştırırken termal'de değilmiş demeyin diye yazıyorum. Bu saydığım 3 yerden de bulabilirsnz bi şansınızı deneyin isterseniz .

Armutlu İhlas ve Rizom Tatil yerleri var
Netten bir araştır istersen
Doğayla sakin bir ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…