Fikirlerinize ihtiyacım var

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.720
Merhaba kızlar,
Benimki dert değil ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Nasipse ekim sonunda düğünüm var. tesettürlü bir bayanım. gitmiş olduğunuz ve memnun kaldığınız balayı için uygun yerlerle ilgili yardımcı olabilir misiniz? Deniz kenarı istemiyoruz daha çok doğayla iç içe ya da gezilebilecek yerler olursa bizim için daha iyi olur. şimdiden teşekkür ederim hepinize

Öncelikle benden tavsiye balayında gezilebilecek yerlere gitmeyin. Çünkü gezemeyeceksiniz. O düğün stresinden, o yorgunluktan sonra tek yapmak istediğiniz şey dinlenmek olacak.

Club amazon'a bir bakmanızı tavsiye edrim. Marjinal bir yerdir ama doğası muhteşem olduğu için muhafazakar çiftlere de sık sık rastlarız orada. Ekim ayı da sakin olacağı için keyif alırsınız pek güzel dinlenirsiniz diye tahmin ediyorum.

yalova da helal evler varmış bir araştır istersen nasip olursa ben öyle bir yer düşünüyorum malum tesettür otelde balayı çok saçma oluyor

İkimizde yüzmeyi bilmiyoruz :) o yüzden deniz olan yerleri istemiyoruz.

yalova da helal evler varmış bir araştır istersen nasip olursa ben öyle bir yer düşünüyorum malum tesettür otelde balayı çok saçma oluyor
Aynen bana da saçma geliyor. o yüzden dinlenebileceğimiz bir yer süper olur :)

Şimdi dediğiniz yere baktim çok güzel bir yer gerçekten

Bütçenize bağlı olarak fikir verebilirim. Ancak Bolu-Abant'ta müthiş yerler var muhafazakar olarak. Otel adı vermek doğru olmaz sanırım ama düşünürseniz özelden sorabilirsiniz.

benimde internette rast gelip bir gün balayına yurt içinde gidersem kesinlikle burası olmalı dediğim bir yer var gerçi deniz kenarında bir yer gibi ama denize girmeseniz bile tercih edebilirsiniz gibi geldi bana :) otel fidanka evleri isterseniz bir oraya da bakın.

canım bir arkadaşım da tesettürlüydü onlar nevşehire gitmişlerdi çok memnun kalmışlardı.ama şunu bil nereye giderseniz gidin balayı başkadır her şekilde mükemmel geçer.iyi tatiller şimdiden:)

Tabiki Karadeniz..
Trabzon olur,Sinop olur,Kastamonu olur,Ordu olur..olurda olur...
Ben karadenizliyim. bizimde isteğimiz o yöndeydi ama kasım ayında karadenizde gezilmesi imansız daha 10 gün önce kar vardı Ordu da

şimdi baktım ve favoriler listeme aldım. teşekkür ederim

merhaba canım araştırdın mı helal evleri nasıl içinde havuzu var mı? bi arkadaş başka bi başlıkta yorumlra yazmıştı yalovada orman içinde ev kiralıyosunuz havuzu da var demişti böle biyere denk geldin mi eğer denk geldiysenbana özelden yazar mısın lütfen

Yalovada yaşıyorum. Kiralık evler termal'de oluyor. Ama şu an bana kalırsa imkansız yer bulmanız. Ramazandan sonra iki katı yoğunlaştı adım atılacak yer yok nerdeyse . Otellere yönelme yapabilirsniz. Muhafazakar otel istiyorsanız limak oteli tavsiye ederim biraz pahalı olabilir . Ama şu da var termal ilçesi kaplıca olduğu için orta yaş görmek daha mümkün o yüzden normal termal içinde olan otellerde de sorunsuz kalabilirsnz not olarak eklemek gerekirse hamamın havuzu var termal içinde. Onun dışında dediğim otelde ayrı havuz var sanırım

kiralık evlerin havuzları var mı peki içinde ben 11 eylülden sonrası için düşünüyorum canım bana bilgi alabilceğim numara falan bulamaz mısın bu kiralık evlerle ilgili acaba okadar mutlu olurum ki yardımcı olursan

Club amazona baktım ben de ay bayyıldım ne şahane yer
Bir dahaki tatil için kesinlikle tercihimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…