- Konu Sahibi lilyum1632
-
annen ne kadar yüce gönüllü bi kadınmış...canım demiştim ya düğün öncesinde ve düğün sonrasında yaşanan bir sürü tartışmalar var diye. kayınvalidemler annemden özür bekliyorlarmış kaç kere dediler özür dilemedikten sonra konuşmıcaz diye.-annem özür dilenmesi gereken bişey yapmadı-ama her tartışmada benim önüme bunu sunuyorlar. senin annen özür dilemedi diye. hatta eşim bile söylüyor.annemlere ben anlatmadım aslında. halamla paylaştım halam hastalandığımı falan duyunca çok üzüldü.ne istiyorlar sizden deyince özür bekliyormuşlar dedim. ben annenle konuşucam özür dilemekle dudak aşınmaz zaten farklı şehirlerdeler birbirlerini görmüyorlar onlar yaptığından utansın dedi. anneme söylemiş. annem çocuklarımın huzuru için arayıp dilicem demiş dün defalarca kayınvalidemi aramış ama açmamış belkide evde yoktu bilmiyorum. annem akşam aradı mı merakla bekliyorum bende erken diye aramadım daha.
inşallah canım. herkes elini vicdanına koyar ve düşünür.annen ne kadar yüce gönüllü bi kadınmış...
helal olsun dogrusukaydirigubbakcemile5
dilerim herşey yoluna girer canım...
arkadaşım bu evden çıkarsam bidaha geri dönüşüm olmaz bunu çok iyi bildiğim için gitmiyorum ve herşeye katlanmaya çalışıyorum.senın esın aılesı tarafından doldurusa gelıo galıba yada kafasında baska planları war..aılesı zate senı basta da ıstememeıss..bence bı sure uzakta kall kafanı toplaa belkı zman herseyı duzeltırr aılenın yanına gıtt bencee
ayrıca eşimden 1,5 yıllık fatura dökümünü isterse arayıp aramadığımı göreceğini söyledim. bu benim kesin kanıtım çünkü. o döküm önlerine geldiği zaman yine inkar edebilecekler mi bakalım.
eve gelince hiç konuşmadık. ben de o sinirle bütün kıyafetlerimi topladım. valizlerimi hazırladım.eşim hiçbişey söylemeden çekti gitti. daha önce bensiz markete bile gitmezdi. şimdi ise nereye gittiğini bile söylemedi. bu dağ başında kafayı yicem ben.
okadar okudum ve tek söyleyebilecğim şey sabrınıza hayran kaldım:1shok:
pes doğrusuuu
:1shok:adam adam değil terbiyesiz ve çok saygısız.vede nankör daha ne deyimki:sm_confused:biz gelinler arayıp sordukça değer verdikçe daha kötü oluyoruz.işte bunlara hakettiği gibi davranmak gerek.
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. allahıma şükürler olsun 7 aydır hiçbir sıkıntımız yok. inşallah böyle devam eder.yasadiklariniz hic kolay seyler degil bir fikir veremicem fakat duam ;
sizin icin umarim hayirlisi olur dilerim esinizle barisir herseyi telafi edersiniz
yuva kolay kurulmaz yikmakta basit degil
ins Allah yar ve yardimciniz olura.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?