yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. evet bütün herşeye rağmen eşimi çok seviyorum. kayınvalidemin ve kayınpederimin amacı bizi ayırmak zaten. bu evi terkederek onlara bu zemini hazırlayamam. biz burda eşimle birbirimize daha çok bağlandık aslında. geleli 5 ay oluyor ve 5 ayda çok şey değişti. eşin bizi aramıyor diye şikayet mi edilir. ben bunun altında başka sebepler arıyorum. yani bizim birbirimize yakınlaşmamızı istemiyorlar gibi geliyor bana. evlendiğimizden beri 6 ayda bir böyle kavga çıkartıyorlar. 6 ay oldu ayırma denemeleri başladı yine. ben herkesle iyi anlaşıyorum etrafımdaki kişiler tarafından da sevilen biriyim ama bir tek kayınvalideme iyi olamadım.
aileme anlatmıyorum çünkü annem tansiyon ve şeker hastası. ailemin haberi olsa bunlardan birgün bile bu acıyı yaşatmazlar bana. ben şu an elimden geldiğince direnmeye çalışıyorum. ben bu eve tek başıma gelmedim. eğer benim gitmemi istiyorsada eşim alır beni annemin babamın evine götürür kendisi olanı biteni anlatır yani ben böyle düşünüyorum. yanlış mı sizce?
eğer evliliğimde aldatma ve şiddet olsaydı farkettiğim anda çeker giderdim. ama kayınvalidem istiyor diye eşimi nasıl terkederim. eşim hastalığınla ilgilenemem diyerek beni yaralamaya çalışıyor. ben biliyorum ki içi öyle demiyor. bunu söylerken yüzüme bakarak bile söyleyemiyor. bile bile nasıl çeker giderim?
keşke anlatmasaydın...herkese günaydın
eşim akşam eve geldi bilet falan almamış hiç lafını bile etmedi. 3 gündür evde yemekte yemiyordu. akşam yemek yedik. kahve içtik ama hiç konuşmadık. bu arada annemlere de herşeyi anlattım. annem babanla gelelim dedi biraz daha bekleyin bakalım aklı başına gelecek mi dedim.
keşke anlatmasaydın...
ayrıca konusmamak ne demek?
azıcık ufak kız cocugu gibi naz yapıp onu yumusattıktan sonra dökmeliydin bence içindekileri
ilk adımı o atsın deme
"sen" "ben"ciliğe döndü mü yürümez evlilik
paylaştiginiz yalnızca 1 lokma ekmek değilse -ki hayatı paylaşiyorsunuz siz- egoistliğe yer yoktur evlilikte...
kolay kurulmuyor ki yuva
ne hayaller, ne ümitler, ne fedakarlıklar izliyor birbirini...
yıkmak da bu kadar kolay olmamalı
var ilk adımı atan sen ol, sonra barıştıgınızda alırsın intikamini tatli tatli sengözlerimebaksanab
cunku onu yola getirecek olan ancak ve ancak sensinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?