LuckyMom Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2020 1.620 5.932 88 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi LuckyMom #1 Hayırlı geceler hanımlar. Evine panjur taktıran varmı manuel veya motorlu? Fiyatı,kullanışı fikirlerinize ihtiyacım var.
Hayırlı geceler hanımlar. Evine panjur taktıran varmı manuel veya motorlu? Fiyatı,kullanışı fikirlerinize ihtiyacım var.
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 5 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi LuckyMom #2 Aynı sitede kumandalı panjuru olan var teras camlarımız veya kapılarımız diyeyim boydan boya ve kahverengi harika duruyor ve kullanışlı olduğunu duymuştum. Fazlası ile elite oldukları için fiyatını sormadım açıkçası :d öneri için yazmak istedim :)))
Aynı sitede kumandalı panjuru olan var teras camlarımız veya kapılarımız diyeyim boydan boya ve kahverengi harika duruyor ve kullanışlı olduğunu duymuştum. Fazlası ile elite oldukları için fiyatını sormadım açıkçası :d öneri için yazmak istedim :)))