Fikirlerinize ihtiyacım var.

Olanlar olmuş. Eşin sana karşı iyi biri olduğu sürece onu kırmamak için onunla beraber oraya gitmelisin. Ziyareti daha kısa tutabilirsiniz

Bir dönem yine onları böyle çok kafama taktım yatarken onlarla yattım kalkarken onlarla kalktım. Beynimde hep onlarla tartısma halindeydım sonra dedim kendine gel tavşan daga küsmüş hesabı kimsenin hiçbirsey umrunda değil sen kafayı yediğinle kalıyorsun. Sonra affettim yapılan yapılmayan herseyi. İste bu araba olayından sonra yine benim kafam allak pullak oldu. Eb iyisi senin dediğin gibi düşünmemek. Sırtımda sanki koca bi kambur gibi psikolojım alt üst yine.
Benş getçekten anladıgını düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumların için

Yapılan hoş olmamış ana kötülük de görmemişsiniz tolere edilir bi durum bence
Ki eşiniz de de hata var para eline geçince baksaymış durumA
Pire için yorgan yakmayın huzursuz olmanıza değecek durum değil bence

15 sene hep damlaya damlaya bardak dolmuş sanırım o yuzden bu kadar yıprattı bizi. Yeter artık dedim sanırım. Aylarca soguk rüzgarlar esti evimde kimsenin haberi bile olmadı. Olan bize oldu.
evet destek hiç görmedik ama hiiç de kötülük görmedim. Yani yüz göz olmadık hiç. Bi yemek yapsam sagol sayende su harman zamanı midemiz sıcak aş gördü derler. Gidince akraba oluruz arabaya bindiğimiz anda biter akrabalık hiç aramaz sormazlar.
Fikirleriniz degerli brnim için. Sagolun

İnan seni çok iyi anlıyorum.
Bu benim 2. evliliğim ve kocamla arama hiç kimseyi katmamayı öğrendim.
İkimizsek dünyanın en mutlusu biziz, ama onun ailesi ya da kendim ailem işin içine girince, konu ne olursa olsun onları önemsersem huzurum kaçar...
Seni çok iyi anladım ve eminim ki sen de beni anladın.
Mutluluk diliyorum tatlım.

Evet bende seni çok iyi anladım. Allah huzurunu mutluluğunu daim eylesin inşalaah.

konumda güncelleme yaparken sacma sapan birşeyler oldu. yazılar seçildi kitlendi vs. konuyu silebiliyor muyum yada kaldırabiliyor muyum. cünkü aynılarını tekrar yazmaya zamanım yok su an işteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…