Fikirlerinize ihtiyacım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gmmze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım şimdi yaptın yaptın yapmadın koloni hayatına devam
Kp seni azarlayınca delirip inecektin asağı yapmamışsın
Kocan laf etmiş. Hazır küsmüşken gir evine. O da gelirse gelir gelmezse gelmez. Ayrıca kapı önüne neymiş. Öyle kolay mı boşanmak.
Kv hastalanır eşim üzülür diyorsun
Onlar sen düşündü mümgebe halinle
Bu kadar siyam ikiziyse oğlunu niye evlendirdi. Sen o oadamın eşi misin

Zaten öylesin.
Ana baba oğul bir, sen teksin.
Hepsinin gücü sana yetiyor.
Baya esir gibisin.

Aslında laf altında kalmıyorum haksızlığa gelemiyorum. Ama herseyede sesimi cıkaramiyorum. Biliyorum bnm yerimde baskasi olsa en basta siz kimsiniz bana karisamazsiniz çıkarim derdi ama ben o cesaretimi kaybettim esimde zamanla duzelicek hersey dedi ona inandim

Bilemiyorum biz daha bana karışmamaları konusunu bile aşamadık sadece eşimin üzerimde hakimiyeti olması gerekir ama benim hakimiyetim ailesine ait..
Hakimiyet değil evlilikte kararlar ortak alınır.
Sen evlenip çocuk doğuracak yaştasın ama hiçbir konuda söz hakkın yok.

Kocan seni koltuk yastığı sanıyor. Canı sıkılınca baş köşedesin, canı sıkılınca çöpe atıyor.

Böyle mutluysan bize laf düşmez. Ancak şunu bil ki değişmez, dozu artar. Ve yazdığım gibi sana "çocuğu bırak, defol git" diyeceği günler yakın.

Zaman göreceli bir kavram 3 ay mı, 3 yıl mı, 13 yıl mı?

Kaç yaşındasın canım sen??? Sen onun ailesiyle 7/24 yaşa ama annene kalmaya gideme üstüne kapıya koyarım lafını duy. Hatayı ilk başta yemekleri ortak kabul ederek yapmışsın. Ya sesini çıkarır evinde yer içer yatarsın ya da laflarını çekmeye devam edersin. Çok ezdirmişsin kendini. Gözünü korkutmuşlar.

Peki ne yapmaliyim. Bu ettigi sözü kaldiramiyorum sinirle söyledim dese bile herkezin icinde ne hale düştüm. Ki sinirle soyledimde demiyo anlaşmak zorundasınız diyo

Peki ne yapmaliyim. Bu ettigi sözü kaldiramiyorum sinirle söyledim dese bile herkezin icinde ne hale düştüm. Ki sinirle soyledimde demiyo anlaşmak zorundasınız diyo
İyi de sen elinden geleni yapmışsın bu zamana kadar.
Sıra onlar da.
Arkadaşların dediği gibi, önce evinde yiyip içmeye başla.
Çarşıya pazara çıkarken, sadece eşini haberdar et.
İzin alma sadece şu işim var, çıkıyorum de.
Kv hasta olursa, sen de ağrım sancım tuttu de, evinde uzan, asla yukarı çıkma.
Kp laf söylerse ay stresten yine sancım tuttu de.
Yani gebeliğini kullan.

24 yasındayim. Ben huzursuzluk cıksın istemedim sadece :/

Ama anlattığın kadarıyla zaten huzurunuz yok.
Herkes tartışmaya yer arıyor.
Madem kapı önüne koyulacak kadar değersizsin, en azından bundan sonra kendini ezdirme.
Bak o zaman ne kadar kıymetli oluyorsun.

Kayinvalidem diyorki sen bu kadarck seye aglarsan ilerde cocuk oldugunda cocuk dusse babanda sana bi an çıkıssa yemegin sirasimi cocuga bak die ozamanda agliycaksin dio evet agliycam dedim tatli dille soylemek yerine bagirirsa agliycamm dedim. Ozaman nereye kadar diyo. Yani biz anlasamasak bile gerekirse evleri ayirirz yeterki sizin yuvaniz dagilmasin cocuk ortada kalmasin demiyo. Onlar icin ogullari yanlarinda olsun yeter ben oyle dusunuyorum.

Sen huzursun daha başka nasıl huzursuzluk çıkar ki??? Bunu kabul edip mi evlendin? Ayrıca kocam mutsuz olacak demişsin olsun istediği kadar senşn huzurun mutluluğun yoksa onunda olmasın.

Cocuk olduktan sonra kendi duzenimiz olur belkii?

Ay benim içim daraldı valla bu kadar sessiz olma ya in evine.

Bence çocuğu falan bahane edin bir şekil evinizi ayırın gerçekten zaman geçtikçe zorlaşıp imkansızlaşacak.En güzel günleriniz heba olmasına izin vermeyin

Sen huzursun daha başka nasıl huzursuzluk çıkar ki??? Bunu kabul edip mi evlendin? Ayrıca kocam mutsuz olacak demişsin olsun istediği kadar senşn huzurun mutluluğun yoksa onunda olmasın.

Hayir ben esime kahvaltilarimiz olsun evimizde yapalm yasli insanlarin erkenden kalkmasina gerek yok dedim. Haftada iki uc gun olsun asada evimizde yiyelim dedim. Ama oyle olmadi esim bende oyle isterdim ama yaşlı insanlar ne diyebilirimki dedi.

O iş 2 3 günle kalmayacağını anlamalıydın. Sen her şeyi kabullenmişsin ne desek bir şey buluyorsun.

Bu adam bekarken de evin tek oğluşuydu yani baştan beri değişen birşey yok..

Bunu düşünmeniz gerekirdi..

Boşanmayacağınıza göre ailesiyle minimum derecede irtibat kurun zaten bebek doğunca tüm vaktiniz onla geçecek milleti kafaya takmazsınız.

Sen niye sakin söyleyin deyip, onlara fırsat veriyorsun ki?

Çok şükür aklım fikrim var, doğruyu yanlışı biliyorum. Bana karışmayın desene.

Diyeceğini demiş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…