- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
Tatlım şimdi yaptın yaptın yapmadın koloni hayatına devamBöyle birseyi asla kabul etmezlerkii. En basta balayindan geldikten sonra yemeklerin ayri olmamasını istediklerini tembihledilr. Daha eşimle basbada kahvalti edemedim. Bende sizin dediginiz gibi olsun isterdim ama diyorum ya sert çıkıssak huzursuzluk cok buyuyecek annesi hastalanacakkk vs esim mutsuz olcak.
Zaten öylesin.
Ana baba oğul bir, sen teksin.
Hepsinin gücü sana yetiyor.
Baya esir gibisin.
Hakimiyet değil evlilikte kararlar ortak alınır.Bilemiyorumbiz daha bana karışmamaları konusunu bile aşamadık sadece eşimin üzerimde hakimiyeti olması gerekir ama benim hakimiyetim ailesine ait..
Zaman göreceli bir kavram 3 ay mı, 3 yıl mı, 13 yıl mı?Aslında laf altında kalmıyorum haksızlığa gelemiyorum. Ama herseyede sesimi cıkaramiyorum. Biliyorum bnm yerimde baskasi olsa en basta siz kimsiniz bana karisamazsiniz çıkarim derdi ama ben o cesaretimi kaybettim esimde zamanla duzelicek hersey dedi ona inandim
Hakimiyet değil evlilikte kararlar ortak alınır.
Sen evlenip çocuk doğuracak yaştasın ama hiçbir konuda söz hakkın yok.
Kocan seni koltuk yastığı sanıyor. Canı sıkılınca baş köşedesin, canı sıkılınca çöpe atıyor.
Böyle mutluysan bize laf düşmez. Ancak şunu bil ki değişmez, dozu artar. Ve yazdığım gibi sana "çocuğu bırak, defol git" diyeceği günler yakın.
İyi de sen elinden geleni yapmışsın bu zamana kadar.Peki ne yapmaliyim. Bu ettigi sözü kaldiramiyorum sinirle söyledim dese bile herkezin icinde ne hale düştüm. Ki sinirle soyledimde demiyo anlaşmak zorundasınız diyo
Kaç yaşındasın canım sen??? Sen onun ailesiyle 7/24 yaşa ama annene kalmaya gideme üstüne kapıya koyarım lafını duy. Hatayı ilk başta yemekleri ortak kabul ederek yapmışsın. Ya sesini çıkarır evinde yer içer yatarsın ya da laflarını çekmeye devam edersin. Çok ezdirmişsin kendini. Gözünü korkutmuşlar.
Ama anlattığın kadarıyla zaten huzurunuz yok.24 yasındayim. Ben huzursuzluk cıksın istemedim sadece :/
İyi de sen elinden geleni yapmışsın bu zamana kadar.
Sıra onlar da.
Arkadaşların dediği gibi, önce evinde yiyip içmeye başla.
Çarşıya pazara çıkarken, sadece eşini haberdar et.
İzin alma sadece şu işim var, çıkıyorum de.
Kv hasta olursa, sen de ağrım sancım tuttu de, evinde uzan, asla yukarı çıkma.
Kp laf söylerse ay stresten yine sancım tuttu de.
Yani gebeliğini kullan.
Sen huzursun daha başka nasıl huzursuzluk çıkar ki??? Bunu kabul edip mi evlendin? Ayrıca kocam mutsuz olacak demişsin olsun istediği kadar senşn huzurun mutluluğun yoksa onunda olmasın.24 yasındayim. Ben huzursuzluk cıksın istemedim sadece :/
Üzgünüm ama ne eşin onlara yeterli tepkiyi verecek , ne de bebek doğduktan sonra herşey düzelecek...
Korkutmak istemem ama çevremde gördüğüm hep bu yönde ilerlemesiydi olayların. Bir kere sindiriliydiysek sesimiz çıkmayıp taviz verdiysek hep tepemize çıkmaya çalışıyorlar. Sence bebeğinle istediğin gibi ilgilenebilecekmisin ? Herbişeye karışma gereksinimi duyacaklar bebek oluncada.
eşin de hatalı , sırf kayınvalideyle küçük bir sürtüşmeden dolayı , sizi boşarım onlara da başınızın etini yerim demekle hatalı davranmış. Gereksiz ve sizi kötü etkileyen bir davranış sergilemiş üstelik ufak bir sorun için.
Bence kendi evinizde , kendi düzeninizde ve kendi doğrularınızla yaşayın ve doğumunuzu yapıp bebeğinize bakın. Aksi halde çekilmez...
Ay benim içim daraldı valla bu kadar sessiz olma ya in evine.Kayinvalidem diyorki sen bu kadarck seye aglarsan ilerde cocuk oldugunda cocuk dusse babanda sana bi an çıkıssa yemegin sirasimi cocuga bak die ozamanda agliycaksin dio evet agliycam dedim tatli dille soylemek yerine bagirirsa agliycamm dedim. Ozaman nereye kadar diyo. Yani biz anlasamasak bile gerekirse evleri ayirirz yeterki sizin yuvaniz dagilmasin cocuk ortada kalmasin demiyo. Onlar icin ogullari yanlarinda olsun yeter ben oyle dusunuyorum.
Sen huzursun daha başka nasıl huzursuzluk çıkar ki??? Bunu kabul edip mi evlendin? Ayrıca kocam mutsuz olacak demişsin olsun istediği kadar senşn huzurun mutluluğun yoksa onunda olmasın.
O iş 2 3 günle kalmayacağını anlamalıydın. Sen her şeyi kabullenmişsin ne desek bir şey buluyorsun.Hayir ben esime kahvaltilarimiz olsun evimizde yapalm yasli insanlarin erkenden kalkmasina gerek yok dedim. Haftada iki uc gun olsun asada evimizde yiyelim dedim. Ama oyle olmadi esim bende oyle isterdim ama yaşlı insanlar ne diyebilirimki dedi.
Sen niye sakin söyleyin deyip, onlara fırsat veriyorsun ki?Kayinvalidem diyorki sen bu kadarck seye aglarsan ilerde cocuk oldugunda cocuk dusse babanda sana bi an çıkıssa yemegin sirasimi cocuga bak die ozamanda agliycaksin dio evet agliycam dedim tatli dille soylemek yerine bagirirsa agliycamm dedim. Ozaman nereye kadar diyo. Yani biz anlasamasak bile gerekirse evleri ayirirz yeterki sizin yuvaniz dagilmasin cocuk ortada kalmasin demiyo. Onlar icin ogullari yanlarinda olsun yeter ben oyle dusunuyorum.
Sen susarsan düzen değişmez.Cocuk olduktan sonra kendi duzenimiz olur belkii?
Diyeceğini demiş işte.Hayir ben esime kahvaltilarimiz olsun evimizde yapalm yasli insanlarin erkenden kalkmasina gerek yok dedim. Haftada iki uc gun olsun asada evimizde yiyelim dedim. Ama oyle olmadi esim bende oyle isterdim ama yaşlı insanlar ne diyebilirimki dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?