Fikirlerinize ihtiyacım var

XxSulex

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
186
140
18
46
Kızlar merhaba,ben size birşey danışmak istiyorum İstiridye mantarı üretip satmak istiyorum Bu konuda bilgisi olan varmı.. Bana yardımcı olabilirmisiniz.

İnternette nasıl üretildiğine dair bir sürü yazı var. Onlara bak derim.

Çok severimm.

Depo yada çadırlarda nem içinde yetiştiriyorlar diye biliyorum googledan neden bakmıyorsunuz

Pazarda satıyorlar onlardan detayını öğrenebilirsin. Iyi para olduğunu duydum bu mantar işinde.

Eğer yapan biri varsa nasıl bir iş getirisi götürüsü nedir diye öğrenmek istedim.

Haberlerde gördün dimi :) ayda 20 bin mi ne kazanıyomuş kadın:) o işi tek yapamazsın ama bir de mekan lazım.
Evet haberlerde gördüm fakat uzun zamandır bu işi düşünüyordum dün haberlerde görüncede tuz biber oldu.. Aylık 20 bin değil 30 bin kazanıyormuş bunu duyan ben iyce bi şevke geldim

Haberlerde gördün dimi :) ayda 20 bin mi ne kazanıyomuş kadın:) o işi tek yapamazsın ama bir de mekan lazım.
Kurulumunu yapiyorlarmiş yapan firmalar var daaa biraz kendime güvenemiyorum hiç bir bilgim olmadığı için ya batırırsam diye korkuyorum

Kurulumunu yapiyorlarmiş yapan firmalar var daaa biraz kendime güvenemiyorum hiç bir bilgim olmadığı için ya batırırsam diye korkuyorum
Ona devletten destek mi ne almıştı kadın yanlış anlamadıysam haberi.
Onu yapan kişilerle konuşup bilgi alsan aslında. Bi araştır netten önce. İşi kurup yürütürsen çok iyi kazanırsın herkes yapmıyor bu işi.

Araştırıyorum burdada bilgisi olan varmı diye bi sorayım dedim.. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…