- 24 Aralık 2024
- 7
- 4
- 36
- Konu Sahibi papatyaa3535
Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımın 5ay birlikte yurtdışında çalıştığı bir kız arkadaşı var. İs de tanisip samimi oldular. Bir çok konuda birbirlerine yardim ettiler özel meslekleri konusunda da. Turkiye ye döndüklerinde 2 ya da 3kere gorustuler ayni sehirde denk geldiklerinde. Hatta erkek arkadasim onda kaldi bir gece sehirdışına gittiginde. Bende kizla bir kere bir mekanda oturdum iyi tatli akli basinda sevgilisi de var olan bir kiz. Bende guvendim ikisine ve samimiyetlerine. Yakin zamanda yasadigimiz sehre is icin gelecek kiz. Otelde yer ayirtmis isyeri. Aksamda bir mekanda yeriz iceriz beraber dedi erkek arkadasim. Bende mutlu oldum aa gelitir mu tatli kizdi gelirim tabi dedim. Bu aksam erkek arkadasim sen hemen gelme oldudugumuz mekana, ortama gore yazarim gelirsin konusacaklari varsir derdi vs anlatacaklari, belki yaninda anlatamaz ben seni cagiririm dedi. Peki iatersen hic gelmeyeyim konusacak dertlesecek seyleri varsa dedim. Yok oyle mi dedim gel tabi ki mekana, sonra bana gecer bir sey iceriz o gider dedi. Bakariz dedim ama acikcaai yuzum asildi ve bozuldum. Erkek arkadasimda hissetti alindin mi kizfin mi vs diyor konuyu demeden yooo filan diyip sustum 1pdakika yaninda oturup evime geldim.arkadaslar bozulmakta hakli miyim zaten 6da bulusacaklar ve ben yanlari 7 bucukta varabilicektim.boyle diyince kendimi kotu hissettim. Kiz da bu arada ozgur ruhlu zeki kendini ispat etmis bir cok alanda guzel bir hstun.simdiye kadar hep anlayisli oldum guvendim. Yarin gideyim mi ya da ne yapmami dememi onerirsiniz. Yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var