Fikirlerinize ihtiyacım var Kızlar

Sizce hangisi ?

• Ameliyat

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Senin için yabancı sitelere de baktım canım, bebek yakın zamanda düşünülüyorsa kesinlikle bebekten sonrası en iyisidir diyorlar.
Çok teşekkür ederim tikkam. Aslinda parayi baya hazirlamisken cok istiyordum ameliyati ama bebek için yaşım da geciyor. İki ucu şeyli değnek :( bu ay karar vermem lazım

Tatlım,bir iki sene içinde çocuk düşüncen varsa ertele ameliyatı derim.
Arzum canim bir iki sene degil hemen istiyorum aslinda mesela ameliyat olsam 6 ay sonra hamile kalirim falan diyordum ama yasakmis 1 yil. O yuzden birinden birini ertelemem lazim. Parada hazir sayılır aslinda.napicami bilmiyorum :(

Istanbuldayim canim aysegul sivriye karar verdim daha gitmedim gorsumeye.suan paranin 5bini hazir 2 bin kaldi. O foto benim canim o zamanlar telefonum eskiydi cok iyi cikmamisti.
yani Ayşegül sivri nin burda bazı sonuçlarını gördük ama eşinden dolayı ben şahsen onu tercih etmezdim sonuçta hala o adamın soyadını taşıyor onun yaptıklarına bi nevi ortak en az onun kadar sorumlu kaldı ki şöyle duyumlarda almıştım ona gelen burun aml eşi yapıyormuş. sonuçlar ortada zaten Bekir sivri ile ilgili olanları duymayan kalmamıştır. neyse hayırlısı diyelim 2 bini ne kadar sürede biriktirebilirsin bilmiyorum uzun sürecekse çocuk yapman daha iyi başka kadın cerrahlar var da var ist da Betül Erdemir var kendiside tesettürlü bir dr.

yani Ayşegül sivri nin burda bazı sonuçlarını gördük ama eşinden dolayı ben şahsen onu tercih etmezdim sonuçta hala o adamın soyadını taşıyor onun yaptıklarına bi nevi ortak en az onun kadar sorumlu kaldı ki şöyle duyumlarda almıştım ona gelen burun aml eşi yapıyormuş. sonuçlar ortada zaten Bekir sivri ile ilgili olanları duymayan kalmamıştır. neyse hayırlısı diyelim 2 bini ne kadar sürede biriktirebilirsin bilmiyorum uzun sürecekse çocuk yapman daha iyi başka kadın cerrahlar var da var ist da Betül Erdemir var kendiside tesettürlü bir dr.
Nasıl ya ben hicbisey duymadim ne olmis ki :KK57: nerden bulabilirim bu haberi ?

hele instagramda ne fotoğraflar paylaşıldı tabi hepsini bir bir kapattırdı yorum yazanlara da dm atarak avukatı üzerinden bi nevi kaldırmaları için dava ile tehdit ettiler allah korusun

Okudum.şok oldum ama eşiyle bosanmislardi neden hala soyismi ayni olabiliyor ki. Neyse içime kurt düştü şimdi. Elif hanima geri dönüş yapicam o zaman ama o da pahali. 3 sene sonra kimbilir ne kadar olacak ooofff ooff :KK42:
yani boşandıysa soyadını değiştirmeliydi bilmiyorum da ne biliyim yani gerçi eşinin kabahatini ona yüklemek elbet yanlış ama insan da güveni zedeliyor bi nevi bi sürü dr var dediğim gibi hepsiyle görüş ne fark edersin 6 ya yapan olur bence bin de ayarlanır bi şekilde

yani boşandıysa soyadını değiştirmeliydi bilmiyorum da ne biliyim yani gerçi eşinin kabahatini ona yüklemek elbet yanlış ama insan da güveni zedeliyor bi nevi bi sürü dr var dediğim gibi hepsiyle görüş ne fark edersin 6 ya yapan olur bence bin de ayarlanır bi şekilde
Ben onun instagramdaki sonuçlarını cok begeniyordum cokta guleryuzlu filan diye cok istedim Ayşegül hanımı ama bilemiyorum hayırlısı olsun. Ben bebek mi ameliyat mi tam olarak bi karar verebilirsem zaten 2bini esten dosttan bulucam. Ovulasyon gunume kadar karar vermem lazim :( butun gün aklim fikrim bu konuda

Ben onun instagramdaki sonuçlarını cok begeniyordum cokta guleryuzlu filan diye cok istedim Ayşegül hanımı ama bilemiyorum hayırlısı olsun. Ben bebek mi ameliyat mi tam olarak bi karar verebilirsem zaten 2bini esten dosttan bulucam. Ovulasyon gunume kadar karar vermem lazim :KK43: butun gün aklim fikrim bu konuda
sen o güne kadar başka Dr lar ile bi görüş olabiliyorsan ol. geçen yıl 2 ay denedim bebek için biliyorum çok kısa si süre ama olmadı iyi ki olmamış şu an hiç istemiyorum çocuk bi kedim var yani bi kızım bi oğlum olmuş oldu bana yetti zaten ülke karışık yarın bir gün 3. dünya savaşı çıksa bu günlerimizi çok ararız bi de çocukları sefil etmeye gerek yok

Takipçi sayısı aslında çok bağlayıcı olmamalı aslında, takipçi satın alıyormuş insanlar.

Takipçi sayısı aslında çok bağlayıcı olmamalı aslında, takipçi satın alıyormuş insanlar.
Ha yok takipciye takilmiyorum bende. Oraya koyduğu göğüs fotoları cok güzel cok begeniyorum. Ama galiba ertelicem :( bebek daha mantıklı olacak sanırım

Etiketi gördüm dalayım dedim hemen :D yaa valla bizim eski tayfadan en cok senin olmanı istiyodum . Ama bebek konusu olunca benim fikrim bebekten yana. Bebisten sonra olursun ameliyatını deforme olmaz hic yoktansa nekadar dokum yok bisey olmaz dersende yinede olur biseyler. Bence bebekten sonra ol ameliyatı ama ol yani artık ol ol :anneadayı::KK200:

Etiketi gördüm dalayım dedim hemen :KK70: yaa valla bizim eski tayfadan en cok senin olmanı istiyodum . Ama bebek konusu olunca benim fikrim bebekten yana. Bebisten sonra olursun ameliyatını deforme olmaz hic yoktansa nekadar dokum yok bisey olmaz dersende yinede olur biseyler. Bence bebekten sonra ol ameliyatı ama ol yani artık ol ol :anneadayı::KK200:
:)))) teşekkür ederim kuzum. Evet sanirim oyle yapicam herkesin yorumu o sekilde. Son sözü eşim dicek bakalim

Kayınvalideye nasıl sinir oldum yeni doğum yapmış kadın sen ne karısıyosun acaba ayrıca öyle laflar denir mi şimdi yaptırsan haberi olmasa emzirirken görse bu sefer de ona konusucak :skandal:kuzum benimde tercihim bebişten yana Bi canın varlığı için herşey ertelenmez mi :KK24: hem ozamana kadar daha da yüksek bi bütçe biriktirip maddi olarak uygununu degil en içine sinen doktoru da seçebilirsin:KK73:

Kayınvalideye nasıl sinir oldum yeni doğum yapmış kadın sen ne karısıyosun acaba ayrıca öyle laflar denir mi şimdi yaptırsan haberi olmasa emzirirken görse bu sefer de ona konusucak :skandal:kuzum benimde tercihim bebişten yana Bi canın varlığı için herşey ertelenmez mi :KK24: hem ozamana kadar daha da yüksek bi bütçe biriktirip maddi olarak uygununu degil en içine sinen doktoru da seçebilirsin:KK73:
:KK15: teşekkür ederim kuzummm

Back
X