Fikirlerinize ihtiyacım var Kızlar

Sizce hangisi ?

• Ameliyat

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

Khaleesi_

RABBİM ne olur bir MUCİZE olsun :'(
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.015
1.039
83
Selam kızlar. ..
Bizim eski tayfa beni tanır. Yıllardır şu ameliyat icin bi türlü para denklestiremeyen tek üye benim galiba. Şimdi fikrinizi almak istedigim mesele şu;

Yaşım 32 oldu eger şimdi bebek istersek en az 2.5 yil hadi düz hesap yapalim 3 yıl sonra ( gebelik+emzirme ) ancak ameliyat olabilirim. 35 yaş .. cok yaşlanmış hissediyorum suan bile.. ablalarim sakın alınmasınlar bu tamamen benim yorgun ruhumdan kaynaklaniyor.
Eger bir kaç aya ameliyat olursam 1 yıl bebek yasak diyorlar. Yaş ilerledikce hamile kalmak ve dogum yapmak zorlaşıyor. Ve birde şöyle bir sorunum var eger simdi ameliyat olursam bebeği emzirirken Kv falan farkeder ve adımı çıkarır en cokta bundan korkuyorum.

Kızlar sizce ne yapmalıyım ? :110:

Not : Çok uzattım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bence yakın zamanda bebek düşünüyorsan ameliyatı bebekten sonra olman daha iyi olur sarkma vs ihtimaline karşı.. Tabi bebekle ameliyat olmanın da sıkıntıları olabilir. Artılarını eksilerini iyi tartmak lazım..
Kayınvaliden memeni görmek zorunda değil ki, rahat edemiyorum dersin ya da emzirme örtüleri var artık herkes onu kullanıyor, sen de onunla emzirirsin.

Bence yakın zamanda bebek düşünüyorsan ameliyatı bebekten sonra olman daha iyi olur sarkma vs ihtimaline karşı.. Tabi bebekle ameliyat olmanın da sıkıntıları olabilir. Artılarını eksilerini iyi tartmak lazım..
Kayınvaliden memeni görmek zorunda değil ki, rahat edemiyorum dersin ya da emzirme örtüleri var artık herkes onu kullanıyor, sen de onunla emzirirsin.
Ilk bebektede gormesini hic istememistim alip odaya gidiyordum ama laf sayiyordu agzina geleni söylüyordu odaya pat diye dalıyordu hatta ben uyurken bebegi getirip göğsümu tutturuyordu "uff o kadar küçük ki tutamiyor bebek"diye soyleniyordu. Klasik Kv işte. . O yüzden pek kaçışım yok gibi.
Bebekle ameliyat :( bunu atlamışım ben. Sen olsan napardin tikkam Tikkabilla Tikkabilla

Ilk bebektede gormesini hic istememistim alip odaya gidiyordum ama laf sayiyordu agzina geleni söylüyordu odaya pat diye dalıyordu hatta ben uyurken bebegi getirip göğsümu tutturuyordu "uff o kadar küçük ki tutamiyor bebek"diye soyleniyordu. Klasik Kv işte. . O yüzden pek kaçışım yok gibi.
Bebekle ameliyat :KK43: bunu atlamışım ben. Sen olsan napardin tikkam Tikkabilla Tikkabilla
Ay o kayınvalide benim elime düşmemiş dua etsin :sinirli: Ben seni ilk kez hamile kalacaksın diye düşündüm, kız yaşının nesi geçmiş? Ben 28 yaşındayım 30a kadar çocuk düşünmüyorum mesela.. Senin halihazırda varmış zaten bir tane..
Ben olsam zorluğunu göze alıp doğumdan sonra olurdum. Çünkü emzirdikten sonra memedeki doku gevşeyecek vs onları da düzeltmiş olursun diye düşünüyorum. Tabi birkaç ay bebeği kucağına asla almaman gerekiyor. Yardımcı olacak kimsen varsa bence doğumdan sonra ol ameliyatını..

Ay o kayınvalide benim elime düşmemiş dua etsin :sinirli: Ben seni ilk kez hamile kalacaksın diye düşündüm, kız yaşının nesi geçmiş? Ben 28 yaşındayım 30a kadar çocuk düşünmüyorum mesela.. Senin halihazırda varmış zaten bir tane..
Ben olsam zorluğunu göze alıp doğumdan sonra olurdum. Çünkü emzirdikten sonra memedeki doku gevşeyecek vs onları da düzeltmiş olursun diye düşünüyorum. Tabi birkaç ay bebeği kucağına asla almaman gerekiyor. Yardımcı olacak kimsen varsa bence doğumdan sonra ol ameliyatını..
Tikka yolliyim sana bi ayar cek bizim kv ye :KK67: :)

Sarkmalari hic düşünmüyorum çünkü benim hamile kalmadan once bi avuc meme vardi ama bebegi 1.5 yil emzirdikten sonra sutten kestim ve tamamen dumduz oldu yani onceden olanda gitti. 10 tane dogursam sarkma yasamam sanirim çünkü sarkacak bisi yok:KK48:
ben dedigin gibi eksisini artisini iyice bi dusuneyim

Tikka yolliyim sana bi ayar cek bizim kv ye :KK67: :)

Sarkmalari hic düşünmüyorum çünkü benim hamile kalmadan once bi avuc meme vardi ama bebegi 1.5 yil emzirdikten sonra sutten kestim ve tamamen dumduz oldu yani onceden olanda gitti. 10 tane dogursam sarkma yasamam sanirim çünkü sarkacak bisi yok:KK48:
ben dedigin gibi eksisini artisini iyice bi dusuneyim
Kız yolla deli ederim ben onu bir güzel, seni mumla arar :D

Burada hamile olan protezliler gördüm, emziren gördüm ama emzirme sonrasında nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Protezde nasıl bir değişiklik oluyor acaba? Ona da bakmak lazım.

Kız yolla deli ederim ben onu bir güzel, seni mumla arar :KK70:

Burada hamile olan protezliler gördüm, emziren gördüm ama emzirme sonrasında nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Protezde nasıl bir değişiklik oluyor acaba? Ona da bakmak lazım.
Haha hay sen çok hayırlı yaşa kız :D
Evet haklısın bi arastirmak lazim. Sonra bide onu duzelttiremem. Ama derim pek sarkan bi deri değil sanırım.gerci yer cekiminide unutmamak lazim.
Benim biran once karar vermem lazım :(

Haha hay sen çok hayırlı yaşa kız :KK70:
Evet haklısın bi arastirmak lazim. Sonra bide onu duzelttiremem. Ama derim pek sarkan bi deri değil sanırım.gerci yer cekiminide unutmamak lazim.
Benim biran once karar vermem lazım :KK43:
Canım, benim komşumun kızı benim dr a geçen ay ameliyat oldu. O DA ben ve Tikkabilla Tikkabilla gibi 2,3 cm lik dokuyla ameliyata girdi. Henüz bekar 20 yaşında. 345 cc taktı ona. O kadar doğal ve güzel oldu Kİ anlatamam. Neyse, Süt vermeyi sordum bir daha, hiç bir sıkıntı olmaz Dedi. sarkmayı da sordum, bizim gibi sıfır dokuluların uygun ölçüde takılan protezi asla sarkıp aşağı inmezmiş. Çünkü sarkacak bir doku yok Dedi. Hatta sütyen bile zorunlu değilmiş bize. Asla sarkmaz Dedi. ;) ama @Tikkabilla ya katılıyorum, madem Bebek yapacaksın, emzirmeden Sonra yaptır. ❤️

Selam kızlar. ..
Bizim eski tayfa beni tanır. Yıllardır şu ameliyat icin bi türlü para denklestiremeyen tek üye benim galiba. Şimdi fikrinizi almak istedigim mesele şu;

Yaşım 32 oldu eger şimdi bebek istersek en az 2.5 yil hadi düz hesap yapalim 3 yıl sonra ( gebelik+emzirme ) ancak ameliyat olabilirim. 35 yaş .. cok yaşlanmış hissediyorum suan bile.. ablalarim sakın alınmasınlar bu tamamen benim yorgun ruhumdan kaynaklaniyor.
Eger bir kaç aya ameliyat olursam 1 yıl bebek yasak diyorlar. Yaş ilerledikce hamile kalmak ve dogum yapmak zorlaşıyor. Ve birde şöyle bir sorunum var eger simdi ameliyat olursam bebeği emzirirken Kv falan farkeder ve adımı çıkarır en cokta bundan korkuyorum.

Canım ben biliyorsun 35 imde ameliyat oldum. Oğlum 4 yaşında, kızım 8 yaşında idi. Keşke daha önce ameliyat olsaymışım diyorum hep, ama çocuk defterini kapattıktan Sonra da ameliyatını olabilirsin.

Selam kızlar. ..

Khaleesi_ Khaleesi_ canım ilk bebekmi olacak? Eğer çocuk düşünüyorsan ve şuan icin maddi manevi olma durumun yok ise kv.den çekiniyorsan kesinlikle doğur emzir öyle yaptır derim. Hamilelikte kilo alıp vereceksin gögüsler sütle dolacak şişecek ve sonrasında indiginde sarkma tekrar olacak. Yaşına takmışsın en güzel yaştasın sakın öyle düşünme sadece bebek icin elini çabuk tut derim:emir_bebek:emzirmeyi kestikten sonra hem maddi olarak birikim yapmiş olursun hem sarkan derin gitmiş olur mis gibi gögüslere kavuşursun.eşin ve senden baskada kimse bilmez:anneadayı:

Canım merhaba . O kvne ne sinir oldum anlatamam . Ona neymiş memen ufaksa? Valla Benim düz ötesi göğüslerim vardı. Biliyorsun benim 3 tane çocuğum var. Hepsini de güzelce emzirdim çok şükür . Kuru memeden süt çıkmaz diye birşey Yok. Çıkmasaydı benimkinden çıkmazdı . Ayrıca emzirme dönemimde en az şu anki kadar memem vardı. Hem aldığım kiloların Etkisiyle hem de sütün etkisiyle . Sonradan Yok oldu tabii o ayrı mesele :D ben senin yerinde olsam önce bebeğimi doğurur büyütürdüm. Ameliyat kaç yaşında olursa olsun oluyor ama bebek için onu büyütmesiydi vs derken çok zaman gerekiyor . 40 yaşından sonra Doğum yapanlar da var tabii ki ama mümkünse o yaşlara gelesiye bebişlerimiz büyüsün ki biz de rahat edebilelim ;) hem göğüslerin hamilelikte büyüyecek nasılsa , bu da konulacak protez açısından daha olumlu olur diye düşünüyorum . Bizler zayıfız ve memelerimiz Yok denecek kadar düz , kaldı ki tekrar tekrar ameliyat olma şansımız Yok gibi , şimdi yıllardır istiyorsun ameliyat olmayı haliyle beklentin had safhada , sonrasında takılacak protez belki de seni memnun etmeyebilir de . Ama Doğumdan sonra göğüsler bi miktar deforme olduğu için orda sarkık bi göğüs Bile olsa içini protezle doldurunca Harika duruyor bence . Şimdi sarkık olanlara sorsan o durumu sevmezler ama dümdüz göğüslere silikon takılmasından iyidir bence . Sonuçlar her zaman daha iyi oluyor bana göre . Ama tercih senin tatlım , inşallah herşey gönlünce olur :)

sen kendi fotoğrafını koymamıştın ama sanırım benzer bi foto atmıştın sıfır dokuya sahip değilsin azda olsa vardı diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt lütfen.
şu kv şeyine garip oldum kapını kilitle sokma millete ne oluyor bilmiyorum senin memene mi laf ediyorlar anlamadım gitti ne kadar saçma allah böyle yaratmış napalım yani
yani ilk bebekte memen sarkmadı ise sarkmaz diye düşünüyorum kas üstü kas altı değişebilir tabi paran yoksa zaten şu an olamazsın olamayacaksan bebek yapabilirsin ha paran varsa git ol derim
sen hangi şehirdesin gerçi kadın dr arıyordun sanırım önce dr unu netleştirsen daha iyi bence

Senin için yabancı sitelere de baktım canım, bebek yakın zamanda düşünülüyorsa kesinlikle bebekten sonrası en iyisidir diyorlar.

Selam kızlar. ..

Tatlım,bir iki sene içinde çocuk düşüncen varsa ertele ameliyatı derim.

Canım ben biliyorsun 35 imde ameliyat oldum. Oğlum 4 yaşında, kızım 8 yaşında idi. Keşke daha önce ameliyat olsaymışım diyorum hep, ama çocuk defterini kapattıktan Sonra da ameliyatını olabilirsin.
Saygılar hocam :)
Bebeğide ameliyatida suan ayni derece istiyorum. Yani 35 ameliyat için cokta gec degil mi diyorsun o_O

Khaleesi_ Khaleesi_ canım ilk bebekmi olacak? Eğer çocuk düşünüyorsan ve şuan icin maddi manevi olma durumun yok ise kv.den çekiniyorsan kesinlikle doğur emzir öyle yaptır derim. Hamilelikte kilo alıp vereceksin gögüsler sütle dolacak şişecek ve sonrasında indiginde sarkma tekrar olacak. Yaşına takmışsın en güzel yaştasın sakın öyle düşünme sadece bebek icin elini çabuk tut derim:emir_bebek:emzirmeyi kestikten sonra hem maddi olarak birikim yapmiş olursun hem sarkan derin gitmiş olur mis gibi gögüslere kavuşursun.eşin ve senden baskada kimse bilmez:anneadayı:
Yok kuzum 2. Olacak bi oğluşum var 5 yaşında. Herkesin düşüncesi o yönde sanirim ikna oldum gibi ama hâlâ yaş konusunda tatmin olamadim. Sanki 35ime gelince amaan bu yastan sonra napiyim memeyi diyip vazgeccekmisim gibi geliyor :(

Canım merhaba . O kvne ne sinir oldum anlatamam . Ona neymiş memen ufaksa? Valla Benim düz ötesi göğüslerim vardı. Biliyorsun benim 3 tane çocuğum var. Hepsini de güzelce emzirdim çok şükür . Kuru memeden süt çıkmaz diye birşey Yok. Çıkmasaydı benimkinden çıkmazdı . Ayrıca emzirme dönemimde en az şu anki kadar memem vardı. Hem aldığım kiloların Etkisiyle hem de sütün etkisiyle . Sonradan Yok oldu tabii o ayrı mesele :KK70: ben senin yerinde olsam önce bebeğimi doğurur büyütürdüm. Ameliyat kaç yaşında olursa olsun oluyor ama bebek için onu büyütmesiydi vs derken çok zaman gerekiyor . 40 yaşından sonra Doğum yapanlar da var tabii ki ama mümkünse o yaşlara gelesiye bebişlerimiz büyüsün ki biz de rahat edebilelim :KK66: hem göğüslerin hamilelikte büyüyecek nasılsa , bu da konulacak protez açısından daha olumlu olur diye düşünüyorum . Bizler zayıfız ve memelerimiz Yok denecek kadar düz , kaldı ki tekrar tekrar ameliyat olma şansımız Yok gibi , şimdi yıllardır istiyorsun ameliyat olmayı haliyle beklentin had safhada , sonrasında takılacak protez belki de seni memnun etmeyebilir de . Ama Doğumdan sonra göğüsler bi miktar deforme olduğu için orda sarkık bi göğüs Bile olsa içini protezle doldurunca Harika duruyor bence . Şimdi sarkık olanlara sorsan o durumu sevmezler ama dümdüz göğüslere silikon takılmasından iyidir bence . Sonuçlar her zaman daha iyi oluyor bana göre . Ama tercih senin tatlım , inşallah herşey gönlünce olur :)
Amin canim insallah teşekkür ederim. Sen kac yaşındasın kuzu masallah 3 cocuk :) keske bende bu kadar beklemeseydim 4 tane filan olurdu heralde :KK45:nasib tabi ..

sen kendi fotoğrafını koymamıştın ama sanırım benzer bi foto atmıştın sıfır dokuya sahip değilsin azda olsa vardı diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt lütfen.
şu kv şeyine garip oldum kapını kilitle sokma millete ne oluyor bilmiyorum senin memene mi laf ediyorlar anlamadım gitti ne kadar saçma allah böyle yaratmış napalım yani
yani ilk bebekte memen sarkmadı ise sarkmaz diye düşünüyorum kas üstü kas altı değişebilir tabi paran yoksa zaten şu an olamazsın olamayacaksan bebek yapabilirsin ha paran varsa git ol derim
sen hangi şehirdesin gerçi kadın dr arıyordun sanırım önce dr unu netleştirsen daha iyi bence
Istanbuldayim canim aysegul sivriye karar verdim daha gitmedim gorsumeye.suan paranin 5bini hazir 2 bin kaldi. O foto benim canim o zamanlar telefonum eskiydi cok iyi cikmamisti.

Back
X