Fikirlerinize İhtiyacım Var Çok Çaresiz Hissediyorum :(

adamın en basta ne oldugu bellıymıs aslında sızı oyuna getırmıs son dakıka soylenecek sey mı cocugum var demek
ne yapmanız gerektıgını bılıyorsunuz
yasadıklarınız cok uzucu
Haklısınız çok sağolun.. Gözümü açtım artık ne yapmam veya yapmamam gerektiğini biliyorum

Teşekkür ederim yorumun için haklısın el alem kendilerini konuşsunlar ben mutsuz olmak istemiyorum

Bi kadın kendinden ne kadar taviz verip fedekarlık yaparsa o kadar değersiz oluyor. Maddi olarak destek olman, onun herşeyini ondan önce senin düşünmen bide ailenin akrabalarının seni yalnız bırakması eşinin gözünde sanki ona muhtaçsın ondan başka çıkısın yokmuş izlenimi vermiş bide "ederinden fazla değer soytarıyı kral eder"lafı, çok afedersiniz ama o kadar doğru bi söz ki siz değil malesef kadınların çok çok büyük bi bölümü belki bende dahil kendimizden çok değer veriyoruz kendimizden çok saygı duyuyoruz. Boşan yada boşanma diyemem ama kendinizi ölçüp tartın sizde bu dünyaya bir kere geldiniz ve çok kıymetlisiniz, siz değerlisiniz önce kendi değerinizi siz belirleyin

teşekkür ederim güzel fikriniz için ölçtüm tarttım olur bir tarafını görmiyorum artık kendimi çok değersiz hissediyorum şuan bile kavgalıyız annesine gitmediğim için...soğudum artık sonumuz yok ama boşanmaya tamamiyle ne zaman karar verir ve bu kararı açıklarım inanın ki bende bilmiyorum sanırım beklediğim biraz cesaret kafa karışıklığımı çözer çözmez adım atıcam bu hayat bir kere oonuda kıymet bilmeyen insanla geçirmek tüketmek istemiyorum

Bende tam olarak bunu anlatmak istemiştim Allah yardımcınız olsun ve hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…