• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize İhtiyacım Var Çok Çaresiz Hissediyorum :(

her insan hata yapar.
evlenmek kadar boşanmak da o denli normal, gecen de yazdım aile dostumuzun kizi 1 ay evli kalıp ayrıldı. Hakkında hayirlisi olsun dedik. neden diye sormadık bile. olur insanlik hali bunlar..
cok da iyi bir kiz,demek ki devamını göremedi en iyisini yaptı, çocuğu olsa o yavruya yazık degil mi..
kimse dislamiyor, hem dışlamak ne demek. yarin basıma ne gelecegini kimbilebilir.. emin olun cocuk olunca isler bambaşka oluyor, çocukla ayrılmak daha zor olacak..
aileniz de o gun terketmiş olabilir, gun gelir kucaklar..bunu unutmayın...
Haklsınız gerçekten çocuk olunca işler arap saçına dönüyor en iyiai uzatmadan noktalamak çok sağolun

Çok gençsin, sakın düzelir diye düşünme asla düzelmez. Katlanarak artacak evdeki huzursuzluk mutsuzluk. Maddi anlamdami toparlanmayı bekleyeceksin?
Şuan ne abimle neden ablamla konuşuyorum 7 ay oldu barışamadım daha eşim arkamda kimse olmadığını bildiği için rahat bırakmaz aileme açıklamak için kafamı toparlamam lazım

gecen burda birine yazdım gene yazayım.
tüm konulardan bagimsiz...
Tek bir sorum var: Kendine bunu neden yasatiyorsun?
Bende konudan bağımsız cevap vereyim o halde.. Sanırım hayatumızda ki insanlara üzüntü yaşatmamak adına kendimize her şeyi mübah görüyoruz :( çok yanlış yapıyoruz çok :(

Şuan ne abimle neden ablamla konuşuyorum 7 ay oldu barışamadım daha eşim arkamda kimse olmadığını bildiği için rahat bırakmaz aileme açıklamak için kafamı toparlamam lazım
Nasılsa çalışıyorsunuz, onlara mecbur değilsiniz hic korkmayın. Alin annenizi arkanıza, destek olur size. Inşallah en yakın zamanda halledebilirsiniz

Bende konudan bağımsız cevap vereyim o halde.. Sanırım hayatumızda ki insanlara üzüntü yaşatmamak adına kendimize her şeyi mübah görüyoruz :KK43: çok yanlış yapıyoruz çok :KK43:
ailenizin mi uzulecegini sanıyorsunuz. asil sizin mutsuzluğunuza üzülürler.
size ornek, akrabamızın kizi 5 yillik evlilik 2 cocuk. ailem üzülmesin diye epey çekmiş, garibim icine atmış. ailesi duydu sonunda. biz zaten hissediyorduk, gel kizim diye. boşandı, ise girdi, aslan gibi bakiyor yavrularına..herkes destek oluyor kıza da..
bir omur cekse miydi, doğru olan bu muydu, kimin dogrusu bu? cocukla da evlilik yürümüyor iste.
her insan mutluluğu hakederr, siz de bunlardan birisiniz...kendinize güvenin..

ailenizin mi uzulecegini sanıyorsunuz. asil sizin mutsuzluğunuza üzülürler.
size ornek, akrabamızın kizi 5 yillik evlilik 2 cocuk. ailem üzülmesin diye epey çekmiş, garibim icine atmış. ailesi duydu sonunda. biz zaten hissediyorduk, gel kizim diye. boşandı, ise girdi, aslan gibi bakiyor yavrularına..herkes destek oluyor kıza da..
bir omur cekse miydi, doğru olan bu muydu, kimin dogrusu bu? cocukla da evlilik yürümüyor iste.
her insan mutluluğu hakederr, siz de bunlardan birisiniz...kendinize güvenin..
Ne güzel ailesi destek olmuş çok sevindim onun adına kendime güveniyorum artık kimse arkamda olmasada destek olmasada ben bu işinde altından kalkarım evelallah sağolun sizde mutlu olyb her zaman

İyi de ailen evlendin bu adamla diye küsmüş. Boşanınca niye konuşmasınlar ki.
Kendini toparlamayı bekleme bugün git annene. Allah korusun sırf sen ayrılama diye çocuk falan yaptirir bir anlık boşlukla
Boşanmak bizim aileye ters sonu böyle olacaktı biz demiştik deyip başıma kalkacaklar sürekli.. Ama ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim ve bu isi bitireceğim.. Büyük konuşmuyorum ama çocuk için çok dikkatliyim kesinlikle olmaz zaten küsüz ayrı yatıyoruz.. Annemle işşten çıkınca konuşucam bakalım tepkisi ne olacak teşekkür ederim

Zaten iyi bir adam olsa, önce ki bosamazdi. Acilen çok git boşanma davası ac. Hayata bir kere geliyorsun onu da kendine zindan etme.
Ona sorsan karısı onu aldatmış karısıyla görüştüm kaynana yüzünden ayrılmışlar felan.. Kendime eziyet ediyorum resmen başkaları için artık bitti teşekkür ederim yorumun için

Back
X