- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.554
-
- Konu Sahibi guldeniz15
Valla enerjine hayran kaldimBide çocuklu kadın istemiyo hasbam... Sanki çocuğu olan kendi değil... Bence kadınlar çocuklu adam istememe hakkına sahip ama erkekler böyle bi hakka sahip değil... bu konuda beni bencil bulan hemcinslerim de olabilir onların kocişkocu olduğunu erkeksiz yaşayamadıklarını düşünüyorum... Çünkü o kıllı bacaklar evin düzeniyle çocuk bakımıyla bir kadın kadar uğraşmıyorlar... Hayat müşterek de olsa bir kadın gibi olamazlar... O nedenle kadının kararı isteyip istememek ama erkeğin kendinin çocuğu varken çocuksuz kadın istemesi ben ruhsuzum cimriyim sorumluluk sahibi değilim... çocuk olan benim beni pışpışla dimek istiyo...onu pışpışlıycak biriyle mutluluklar dileriz.
Kendisi tanışmadan annesine göstermesi aşırı aileci bir adam olduğunun sinyali. Bu adam annesinin onayıyla evlenir, tüm evlilikte de annesinin ağzına bakar. Direkt elemekle doğru davranmışsınız tebrik ederim
ablasiymiskaynana:))
Aynen beni direkt kadin arayinca afalladimpardon da,kadın mı alcakmış sizi ,ne alaka ya ,önce cocugun resmi gösterilir beğenirseniz telefon numaraları verilir.kadın ne alaka:)
iyi yapmışsınız ailesine aşırı bağımlı bir adamla evlenecektiniz yoksaAynen beni direkt kadin arayinca afalladim
Kız da 36 yaşında olunca ne sanıyorlar acaba,:bak böyle bir fırsat var kaçır ma' mi demiş acaba?Belki gelinimiz olcaksın ne demek? İstemsizce güldümYangından mal kaçırır gibi daha tanışmadan görüşmeden ne evliliği?
Daha salakça.ablasiymis
Aynen öyle bunun kafasında olanlar zaten gelin alıyorlar eve eşya gibiDaha salakça.
Bir kere ablası size gelin diyemez. Ablasının yengesi olursunuz. Kardeşler birbirinin eşine enişte yenge der. Gelin diyerek direkt rengini belli etmiş: sorunlu bir aile belli boşverin hiç gerek yok
Aynen oyle ben de kardesimin esine gelin demem kiz kardes derim. Tarzlarini anladim ama adam aileden de uzak kendi dünyasındaDaha salakça.
Bir kere ablası size gelin diyemez. Ablasının yengesi olursunuz. Kardeşler birbirinin eşine enişte yenge der. Gelin diyerek direkt rengini belli etmiş: sorunlu bir aile belli boşverin hiç gerek yok
Evlenince birbirlerinin g.tünden düşmez onlar, şimdiden herkesi sahiplenmeye başlamış abla sultan baksana.Aynen oyle ben de kardesimin esine gelin demem kiz kardes derim. Tarzlarini anladim ama adam aileden de uzak kendi dünyasında
Ben basta o enerjiyi aldığım için kadini bi daha aramadimEvlenince birbirlerinin g.tünden düşmez onlar, şimdiden herkesi sahiplenmeye başlamış abla sultan baksana.
Diğer konuları okudum. Karısı ölünce kendi çocuğuna kol kanat geremeyen adama ben güvenmem.Aynen oyle ben de kardesimin esine gelin demem kiz kardes derim. Tarzlarini anladim ama adam aileden de uzak kendi dünyasında
Yani kendine baktırmak olsa en azından bir amaci var denir bu adamin ne yaptığı da belirsiz duzen yok hayatinda ve düzenli olmama, belli rutinlerimin olmasina kuralcilik diyor. Kendini de net ifade etmek yerine bir sozunden benim cikarim yapmamı bekliyor eee ben de akil okuyamadigima gore anlamak zorDiğer konuları okudum. Karısı ölünce kendi çocuğuna kol kanat geremeyen adama ben güvenmem.
Bir çocuğuna bakamayan adam neden evlilik düşünüyor? Evliliği kendine baktırma olarak görüyor.
İnsan annesi ölen çocuğunu bırakmaz
Bizim evede iki kadın gelmişti gezip kız ariyorlarmis,demişler bu evin 3 kızı varEskiden daha fenaymış. Afyonlu bir arkadaşım anlatıyordu 20 sene evvel dahi oluyormuş yine de biz çok şaşırmıştık. Afyonun bazı yerlerinde Anne, hala, teyze vs. Kapı kapı gezip evlenecek kız arıyoruz diyorlarmış aile uygun görürse eve alıp kızlarını gösteriyorlarmış.. Sonra düğün dernek başlıyormuş.
Yani bizim Ülkemizde de çeşitlilik çok
Bu adam tahsil olarak senden aşağıdaydı değil mi… peki geliri ve tipi ne durumda? Hayır yani bu özgüvenin kaynağı nedir merak ettim. Bir bakan bir daha bakamadan çarpılıp akli melekelerini kayıp mı ediyor, neden özverili olacakmışsın? Okurken ağzım açık kaldı valla.Tereddüt ettigim durum da bana ben cocuklu bir kadinla evlenmem netim dedi ama kendi cocuklu ve benden ozverili olmami bekliyor oyle bir dunya yok kusura bakmasin.
Parası var ve erkeq.Bu adam tahsil olarak senden aşağıdaydı değil mi… peki geliri ve tipi ne durumda? Hayır yani bu özgüvenin kaynağı nedir merak ettim. Bir bakan bir daha bakamadan çarpılıp akli melekelerini kayıp mı ediyor, neden özverili olacakmışsın? Okurken ağzım açık kaldı valla.
Bu adam tahsil olarak senden aşağıdaydı değil mi… peki geliri ve tipi ne durumda? Hayır yani bu özgüvenin kaynağı nedir merak ettim. Bir bakan bir daha bakamadan çarpılıp akli melekelerini kayıp mı ediyor, neden özverili olacakmışsın? Okurken ağzım açık kaldı valla.
Erkek + parasi var
Bu bos egonun kaynagi %80 erkek olmasi, erkeksen istersen maymun ol, istersen dunyanin en berbat insani ol, istedigin kadina gidip yazilabiliyorsun, bos egonun mimarlarindan olan guzide aile de! benim oglum pirlantaaaa 18lik kizla evlendiririm diye ortada geziyor. Sonuc genelde husran
30 yaş üstü kadın erkeq buldu mu üstüne atlamalı ama, üstelik parası var.Katibin Ruhu konu sahibi de aç açıkta değil kızlar. Hani köyünden bakmıyor kızı, maaşlı bir kadın bu
Katibin Ruhu konu sahibi de aç açıkta değil kızlar. Hani köyünden bakmıyor kızı, maaşlı bir kadın bu
Ben kendimce neden kriterlere uyuyorum söyleyeyimYok, yani bunun konu sahibesiyle ilgisi yok toplum zaten erkeklere bomboş bir ego pompalıyor, üstüne para da varsa adamlar iyice uçuyor nasılsa param var bulunmaz hint kumaşıyım diye ... konu sahibesi de aklı başında bir insan akıllıca konuşunca adam mortingen olmuş sanki