• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerine ihtiyacim var

süt hakki diye bisey yok, dogumdan 6 hafta önce ve 8 hafta ikizlerde 12 mutterschutz var, ondan sonra maddi destek yani elterngeld cocuklar 12 aylik olana kadar. eger calisiyorsan elterzeit 3 yasina kadar, yine eger calisiyorsan is yerine göre bir sene daha izin alma hakkin var cocuk basi cocuklar 7 yasina gelene kadar oda familienjahr oluyorm

Bunlari biliyorum ondan sasirdim süt hakki diye birseymi var ?Elterngeld alcami zaten söylemedim calismiyorum arbeitslosengeld aliyorum

Meslegim var cok sükür..mutterschaftsgelde karismiyor gözü cocuk parasinda..eltern geldi bile söylemedim alacagimi yoksa ona da almak ister..bende ona dedim en az bi sene ayri kalcaz diyr ama o yinede ayni avukkatan vahsediyor ayri ayri avukat tutarsak pahali olur diye.. dönmeye niyetim yok kafam rahat onsuz hersesime karisan bi es yok belki böylesi daha hayirlidir benim icin

asla ayni avukati kabul etme, sen kendine avukat bul masraf istemiyorsa o kendine avukat tutmasin.

merak etme o arastirir senden de iyi ögrenir elterngeldi. o potansiyel var o adamda. madem ailenin yaninda doguracaksin bende anmeldung yaptir, yoksa devletten gelen tüm mektuplar evine gider. doguma ne kadar var? arastir geburtsurkundeyi babaninda imzasi olmadan vermiyorlar, o olmazsa ne kindergeld ne elterngeld alamiyorsun.

Back