- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Ne biçim insanlar bunlar, ailece beş para etmezler demek.Aynen öyle ama o hamileligimi anlamadi.. inanirmisiniz? Ilk aylar baya istahliydim ve gergekdem her 2 saate bi acikiyordum ve yemek yiyoedum bu bile göze batiyordu..laf ediyordu kendi kardesi ikidebir gelip yine canin ne cekdi yine ne yemek yiyorsun..birkere disardaydim esim isdeydi bende halasinin kiziyla kahvaltiya gitmisdik esimin haberi vardi kardesi beni görmüs diyor giizli gizli ne yapiyorsun burda ohh abim calissin sende burda keyif yap paralari harca diyor sonea gelip ne yedin diyor.. kac tane börek yedin 3 tane mi yedin diyor. Yani yememe bile karisiyorlar babasi bile eee lahmacunlari falan yedi tabi cocuklar kilosu cok olur diyor..ve ben bunu esime deyincede saka yapmisdir o diyor ciddise almaya kendi ailesine gelince hep saka yapmisdir.. gercekden onunla evlenmekle cok büyük hata yapmisim
Şu an hamileliğinize ve doğacak yavrularınıza odaklanın, bunları düşünerek daha fazla strese girmeyin sağlığınız daha önemli. Aileniz yanınızda dilerim sağlıcakla kucağınıza alırsınız.