Daha yeni konu acdiydim evliligimle ilgili..neyse kizlar bu sefer kisa kezcem..dün esime ayrilmak istedigimi söyledim onunla mutsuz oldugumu ve gitmek istedigimi..esimde bana bu evliligin bitirmek istemedigini söyledi sevdigini bi yuva kolay yikilmamali ortada iki cocuk var onlari düsünmem gerekdkgini söyledi.. ama ben cok düsündüm ben gercekden bu adamla mutsuzum evet cocuk olmasa iyi olurdu ama ben bu evlilikde mutsuz oldugum sürece bunlari cocuklara yansimicskmi? Dogumdsn sonra lohussa dönemi basliyor kendimi düsünüyorum cünkü ben iyi olmasan brn iki cocugs emziremem belki duygusal acidsn daha yipranirim..dün ayrilmak istedigimi söyledim ve ayri uyuduk ve sabah sarilip öpdü ise gitmeden ve sabah hic birsey olmamis gibi günaydin mesajlari yaziyor..ya ne yapmaya calisiyor bu adam? Simdi mi aklina geldi? Ama ben gercekden kafamda bitirdim onunla barisssm yine bir kac hafta sonra tartiscaz ben yine mutsuz olcam ve ailemin yanina dönmek istiyorum artik bu evlililden cok yiprandim ama esim anlamiyor sorun bendeymks ben kendi kendime mutsuz oluyormusum gibi sözler..ona artik sevgi göstermiyormusum gibi laflar..mutlu bi kadin sevgisini göstwrmez mi? Esini el üstünde tutmaz mi? Yazdim ona tekrar kararimin arkasindayim diye ve o yine beni sucluyor vicdanim rahat olmasin diye kötü kötü seylrr diyor simdi de cocuklari düsünüyor ayrilcaksakda cocuklarin gelecegini konusalim diyor ve ayni avukatta gidicekmisiz dilekcr vercekmisiz.. kusura bakmayin yine uzun oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fikirlerine ihtiyacim var
- Konu Sahibi Mavikiz35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılma bosanma mutsuz eş mutsuz evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Haziran 2020
- 599
- 422
- 33
Bence evlilik terapistine gidn cözülmiycek sorun degil bunlar (Esine seviyormusun hala) bilmiyorum bu evlilige sans verDaha yeni konu acdiydim evliligimle ilgili..neyse kizlar bu sefer kisa kezcem..dün esime ayrilmak istedigimi söyledim onunla mutsuz oldugumu ve gitmek istedigimi..esimde bana bu evliligin bitirmek istemedigini söyledi sevdigini bi yuva kolay yikilmamali ortada iki cocuk var onlari düsünmem gerekdkgini söyledi.. ama ben cok düsündüm ben gercekden bu adamla mutsuzum evet cocuk olmasa iyi olurdu ama ben bu evlilikde mutsuz oldugum sürece bunlari cocuklara yansimicskmi? Dogumdsn sonra lohussa dönemi basliyor kendimi düsünüyorum cünkü ben iyi olmasan brn iki cocugs emziremem belki duygusal acidsn daha yipranirim..dün ayrilmak istedigimi söyledim ve ayri uyuduk ve sabah sarilip öpdü ise gitmeden ve sabah hic birsey olmamis gibi günaydin mesajlari yaziyor..ya ne yapmaya calisiyor bu adam? Simdi mi aklina geldi? Ama ben gercekden kafamda bitirdim onunla barisssm yine bir kac hafta sonra tartiscaz ben yine mutsuz olcam ve ailemin yanina dönmek istiyorum artik bu evlililden cok yiprandim ama esim anlamiyor sorun bendeymks ben kendi kendime mutsuz oluyormusum gibi sözler..ona artik sevgi göstermiyormusum gibi laflar..mutlu bi kadin sevgisini göstwrmez mi? Esini el üstünde tutmaz mi? Yazdim ona tekrar kararimin arkasindayim diye ve o yine beni sucluyor vicdanim rahat olmasin diye kötü kötü seylrr diyor simdi de cocuklari düsünüyor ayrilcaksakda cocuklarin gelecegini konusalim diyor ve ayni avukatta gidicekmisiz dilekcr vercekmisiz.. kusura bakmayin yine uzun oldu
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Eski konunuzu eklerseniz daha anlamlı yorumlar gelir.Almanyada yasiyorum ve 2 yillik evliyim ve 7 aylik hamileyim..evliligimde aslinda hic bi sorun yokdu ta ki hamile kalana kadar ikimizde istiyorduk aslinda ama sonra ikiz oldugunu ögrenince esim sevinmemeye basladi maddi yönden ama esim iyi kazaniyor aslinda maddi yönden sıkıntimiz yok benimde gelirim var cok sükür.ben 500 km uzaga gelin geldim ve kaynanamla anlasamiyorum daha dogrusu seytan bi kadin..oglunu cok doldururbide üstümüzde kaliyor ilk zaman sorun etmemisdim ama hersey kaynanamin gelip laf sokmalaeiyla basladi aslinda ona da pek takmazdim sonucda mutluyum..ama artik mutlu degilim kizlar kac aydir hic mutlu degilim..esim bana cok yalan söyler..parasini benden saklamaya basladi..cimrilesdi..ya canim birsey cekse kosup gidip almaz bir kac gün sonra alir veya git kendin al der..gider baskasina acir babasina acir alisverise bisiketle gidip geldi diye ama hamile karisina acimaz..aksam vakit canim cola cekdi gidip almadi yorgunum dedi gidip kendim aldim bir kac gün önce tansiyonum cikdi kayinbabama gittim tansiyonumu ölcmeye babasi dedi git limon al evde limon yok gidip bi limon almaya üsendi..sonra asarda limon var dedim onu alndedim ona bile üsendi ih mih diyerek gidip aldi..adam sadece ise gidip geliyor baska birsey yapmiypr sonra ölü gibi yatiyor hep yorgun cani birsey yapmak istemiyor aileme karsi cok saygisiz davraniyor aileme gidip geldik annemle oturup bi sohbet bile etmedi bayramini bile kutlamadi..ben bu adamla cok mutsuzum benim yanimda duemasini bilmiyor gecen annesi milleti arayip acaba kac para alabilcegimi arasdirmis sigortadan annelik izine gircem diye..bende esime annen niye gidip baskalaeina soruyor dedim hani benim gelirim kimseye ilgilendirmez ki..inaniemisiniz cocuk parama kadar hesapliyorlar ya size ne ? Kendi esim bana hic bir zaman para vermedi param yoksa gelit söylersin diyor ama demez mi al harclik yap veya ne billim elbise alsam bile bi ödeyim demez market alisverisini bile bazen ben öderim benim aylik gelirim bile cok az onla bebek esyasi almaya calisirim..ikiz bebegim olcak diye o hevesim bile yok cünkü cok mutwuzum burda bu evde..ve dün ayrilmak istedigimi söyledim bana sen bilirsin dedi avukatta gider dilekce veririz dedi..bende ozaman bavulumu indir dedim burda kalmak istemiyorum dedim tabi gördü bu saka yapmiypr hemen degisi verdi gitmemi istemedi geldi sarildi öpdü barismak icin ugrasdi sonra cok iyi olmaya basladi..ama ben yine mutsuzum ben esimle mutlu olmadigimi anladim hep yanlizim arkdaslik kurmak istesem ona bile karisisor istemiyor birileriyle görüsmemden rahatsiz oluyor hani ayda 2 3 kere olsa birsey demiyor.. illa onun akrabalariyla iyi olmami istiyor ama onun akrabalari da hemen jerseyi anlatiyor ne konussam ne yapsam agizsan agizda akdariliyor..ya ne billim gecen esime diyorum ki artik egilemiyorum hani bunu aliemisin diye söylene söylene yapae ozaman niye düsürüdorsun dikkat etsene der..sonra yere süt dökülmüs zar zor sildim agrim oldugunu gördü ama bi gelipde ben yaparim sen egilme demedi..alisverisi bile hep 1 hafta beklemem lazim elma al dedim gecen gidip 1 tane elma almis simdi canim birdaja elma cekse bir hafta beklemem lazim alsin diye alisveris yeri biraz uzak arabam da yok..bana diyor ki ozaman gider kendin alirsin ya adam bana acimiyor ama ayrilmak isteyincede kendini acindiriyor kafam cok karisik..artik benmi acaba abartiyorum diyorum ayrilmak istesem ayrilamiyorum inanin burda dogurmak bile istemiyorum adam bana sogurduldan sonra ben cocuklarq bakarim sen evi temizlersin diyor..ya adam temizligi düsünüyor daha bebekler gelmemis.. bunlar normal seylermi? Ben mi abartiyorum? Bilmiyoeum kafami cok karisdiriyor..lütfen siz söyleyin
Ben yine aynısını söyleyeceğim, eşiniz ruh hastası herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Böyle saftirik bir eşi de tabi bırakmak istemez çünkü başka birisi olsa anında boşardı bunu.
Bu adamın size hiçbir faydası yok hatta zararı var, gidin annemizin yanında doğum yapın ve lohusalığınız stressiz geçsin.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 32
Ben evliligimde hic tartışma yaşamıyorum diyen yok ki canım. Herkes tartışma yaşıyor. Eger yaşanmıyorsa bir tanesi kendi isteklerini söylemiyor o yüzden.
Ama tartışmalar saygısızlığa şiddete hakarete gidiyorsa orda sorun var demektir.
Bir psikolog saygi çerçevesinde yapılan tartışma evliliği daha da sağlam yapar demişti.
Fikir ayrılığı tartışmaya sürükler. Ya fikir ayrılığına saygi duyucaz ya tartisicaz ya da tahammülsüzlük başlayacak.
Gerçekten aşılmayacak sorunlarınız mi var ?
Ikinizde birbirinizi alttan alamıyor musunuz?
Ama tartışmalar saygısızlığa şiddete hakarete gidiyorsa orda sorun var demektir.
Bir psikolog saygi çerçevesinde yapılan tartışma evliliği daha da sağlam yapar demişti.
Fikir ayrılığı tartışmaya sürükler. Ya fikir ayrılığına saygi duyucaz ya tartisicaz ya da tahammülsüzlük başlayacak.
Gerçekten aşılmayacak sorunlarınız mi var ?
Ikinizde birbirinizi alttan alamıyor musunuz?
- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Konunuzdan birşey anlamamıştım olabilir konusulur düzelir hamilelik psikolojisi vs demiştim ta ki bir arkadas eski konunuzu bizlerle paylasincaya kadar bunlar normal seyler degil sevgi ve saygı gormediginiz bir yerde saglikli bireyler yetistiremezsiniz icinde merhamet duygusu olamayan bir erkekten hicbirsey beklemeyin cok uzuldum Allah yardimciniz olsun..
- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- 22 Haziran 2020
- 599
- 422
- 33
Avrupa da yasıyorum anladım konuyu az cok Esin cimri bencil bir insan Maasını cocuk paranı her seyının onun elinde olmasını istiyor arkadaslarınla fazla görüşmeni istemiyor cunku gözün acılmasın (Senin yerinde olsam Al karsına otur konus herseyı acık ve net bi zahmet market alısverıs o yapıcak hamilesin araba yokki hemen gidip al bence kendine enn kısa zamanda araba al keyfine bak Şunu da anladım evin icinde esinle ne konusursan o hemen annesine her seyı anlatıyor bu huyundan vazgeçmesini söyle Alt üst oturmak cok zor Allah yardımcınız olsunEski konunuzu eklerseniz daha anlamlı yorumlar gelir.
Ben yine aynısını söyleyeceğim, eşiniz ruh hastası herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Böyle saftirik bir eşi de tabi bırakmak istemez çünkü başka birisi olsa anında boşardı bunu.
Bu adamın size hiçbir faydası yok hatta zararı var, gidin annemizin yanında doğum yapın ve lohusalığınız stressiz geçsin.
Ailemin yanina döndüm dogumu burda yapcam esim zaten gidersen birdaha gelemesin dedi..bende umrumda degil dedim kendimi daha fazla yipratamam..adam cocuk parayi bile istiyor onun hesabini bile yapmis o para onun hakkiymis bütün evin masrafini o gecindiriyor diye..
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Bosanmak icin esinizden neden onay bekliyorsunuz ki? Avukata gidip dilekcenizi verip bosanma davanizi baslatin. Anlasmali bosanalim diyorsaniz o zaman ikinizin de ortak karari ile tamam bir protokol yazilip mahkemeye basvurulur da esiniz yanasmiyorsa cekismeli davayi baslatabilirsiniz. Ortak avukat neden onu da anlamadim. Ille esinizin dedigi olmak zorunda mi? Bu sizin hayatiniz. Kendi avukatinizi kendiniz secemiyor musunuz? Kendi haklarinizi almak icin ben olsam ortak avukat pek dusunmezdim. Tarafsiz olabilecek mi bilemiyorum cunku.
- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 63
- 26
- 14 Ekim 2019
- 506
- 583
- 18
Sen ne hissediyorsun peki ayrılırsan mutlu olacağım diye mi düşünüyorsun yoksa umut vadeden şeyler yok mu gözündeDaha yeni konu acdiydim evliligimle ilgili..neyse kizlar bu sefer kisa kezcem..dün esime ayrilmak istedigimi söyledim onunla mutsuz oldugumu ve gitmek istedigimi..esimde bana bu evliligin bitirmek istemedigini söyledi sevdigini bi yuva kolay yikilmamali ortada iki cocuk var onlari düsünmem gerekdkgini söyledi.. ama ben cok düsündüm ben gercekden bu adamla mutsuzum evet cocuk olmasa iyi olurdu ama ben bu evlilikde mutsuz oldugum sürece bunlari cocuklara yansimicskmi? Dogumdsn sonra lohussa dönemi basliyor kendimi düsünüyorum cünkü ben iyi olmasan brn iki cocugs emziremem belki duygusal acidsn daha yipranirim..dün ayrilmak istedigimi söyledim ve ayri uyuduk ve sabah sarilip öpdü ise gitmeden ve sabah hic birsey olmamis gibi günaydin mesajlari yaziyor..ya ne yapmaya calisiyor bu adam? Simdi mi aklina geldi? Ama ben gercekden kafamda bitirdim onunla barisssm yine bir kac hafta sonra tartiscaz ben yine mutsuz olcam ve ailemin yanina dönmek istiyorum artik bu evlililden cok yiprandim ama esim anlamiyor sorun bendeymks ben kendi kendime mutsuz oluyormusum gibi sözler..ona artik sevgi göstermiyormusum gibi laflar..mutlu bi kadin sevgisini göstwrmez mi? Esini el üstünde tutmaz mi? Yazdim ona tekrar kararimin arkasindayim diye ve o yine beni sucluyor vicdanim rahat olmasin diye kötü kötü seylrr diyor simdi de cocuklari düsünüyor ayrilcaksakda cocuklarin gelecegini konusalim diyor ve ayni avukatta gidicekmisiz dilekcr vercekmisiz.. kusura bakmayin yine uzun oldu
Sen ne hissediyorsun peki ayrılırsan mutlu olacağım diye mi düşünüyorsun yoksa umut vadeden şeyler yok mu gözünde
Ben ailemin yanina geldim dogumu burda rahat gecsin diye..ama zaten bu evden gidersen evlilik biter dedi sebeb? Dogumu ailemin yaninda yapcam diye..neyse ben yinede gittim bi tarafim mutlu bi tarafim mutsuz cocuklara üzülüyorum dogar dogmaz babasiz olcaklar ama belkide böylesi daha hayirlidir ikimiz icin ve bebekler icin
Bosanmak icin esinizden neden onay bekliyorsunuz ki? Avukata gidip dilekcenizi verip bosanma davanizi baslatin. Anlasmali bosanalim diyorsaniz o zaman ikinizin de ortak karari ile tamam bir protokol yazilip mahkemeye basvurulur da esiniz yanasmiyorsa cekismeli davayi baslatabilirsiniz. Ortak avukat neden onu da anlamadim. Ille esinizin dedigi olmak zorunda mi? Bu sizin hayatiniz. Kendi avukatinizi kendiniz secemiyor musunuz? Kendi haklarinizi almak icin ben olsam ortak avukat pek dusunmezdim. Tarafsiz olabilecek mi bilemiyorum cunku.
Haklisiniz ama iste o anlasmali bosanmak isgiyor cekismeli degil ondan ayni avukatta gitmek istiyor.. zaten öyle de olcak ayrildik esimlen
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Tane ile bir şeyler alarak mı evi geçindiriyor? Cimriliği ile zaten burnunuzdan getiriyordu, bırakın ne hali varsa görsün.Ailemin yanina döndüm dogumu burda yapcam esim zaten gidersen birdaha gelemesin dedi..bende umrumda degil dedim kendimi daha fazla yipratamam..adam cocuk parayi bile istiyor onun hesabini bile yapmis o para onun hakkiymis bütün evin masrafini o gecindiriyor diye..
Bu hassas döneminizde daha duyarlı davranması gerekirken tavırlarına bak
Tane ile bir şeyler alarak mı evi geçindiriyor? Cimriliği ile zaten burnunuzdan getiriyordu, bırakın ne hali varsa görsün.
Bu hassas döneminizde daha duyarlı davranması gerekirken tavırlarına bak
Aynen öyle ama o hamileligimi anlamadi.. inanirmisiniz? Ilk aylar baya istahliydim ve gergekdem her 2 saate bi acikiyordum ve yemek yiyoedum bu bile göze batiyordu..laf ediyordu kendi kardesi ikidebir gelip yine canin ne cekdi yine ne yemek yiyorsun..birkere disardaydim esim isdeydi bende halasinin kiziyla kahvaltiya gitmisdik esimin haberi vardi kardesi beni görmüs diyor giizli gizli ne yapiyorsun burda ohh abim calissin sende burda keyif yap paralari harca diyor sonea gelip ne yedin diyor.. kac tane börek yedin 3 tane mi yedin diyor. Yani yememe bile karisiyorlar babasi bile eee lahmacunlari falan yedi tabi cocuklar kilosu cok olur diyor..ve ben bunu esime deyincede saka yapmisdir o diyor ciddise almaya kendi ailesine gelince hep saka yapmisdir.. gercekden onunla evlenmekle cok büyük hata yapmisim