fikirlere ihtiyacım var,haydi kızlar toplaşın

Teşekkür ederim sizin profile baktıkça pozitiflik yayasım geliyor ne güzel bir kullanıcı ismi
İnşaallah her şey içinize siner gönlünüze göre olur Her daim yardıma hazırım

siyah halı olarak ben şu tüylü olanlar var ya onlardan görmüştüm,hatta önce mutfağa onlardan alayım demiştim,siyah shaggy halı bulabilirsiniz aslında.
ben shaggy lerden kurtulmaya çalışıyorum. özellikle mutfak için hiç ama hiiiiç uygun değil shaggy

ben shaggy lerden kurtulmaya çalışıyorum. özellikle mutfak için hiç ama hiiiiç uygun değil shaggy

Katılıyorum
Mutfağında shaggy halısı olup da dört beş ay sonra tüm tüyleri yere yapışmayan görmedim. Üstelik yıkansa bile bir süre sonra hemen aynı yağlı saç misali yere yapışmış oluyorlar

Canım salonun girişinde sol tarftaki üçlü koltuğu berjerlerin oldugu duvara koysan vitrinle tv ünitesini de duvara yan yana koysan daha hos olacak kanaatimce.Bu koltuklara çiçekli fon yerine düz turkuaz ya da düz pembe fon yapsan vitrin içine de aynı renk objeler koysan bide fonların renginde kırlentlerle müthiş olur bence.Mutfak kapısına tekzenden en fazla yüz liraya akordeon kapı alıp taksan buzdolabının kapağınıda ters yöne çevirtsen daha sağlam çözüm bence.Ve son olarak evet mutfağın genel havası mutfak dolaplarınla uygun değil ama çok da sırıtmıyor boşver.Dolabi değiştirmek yerine yapı marketlerden tezgah arası dcfiks alıp silikonla yapıştırabilirsin krem kahve desenli.Halıyı da uygun renk alırsan sorun çözülür.Antreye bir tane kare bir tanede uzun yolluk olabilir.ya da royalin tasarım halılarından olabilir.

Güle güle oturun.Sorularınıza cevap değil ama gözüme takılanları yazmak istedim.
Salonunuzdaki rüstik tablo,yaratmak istediğiniz tarzla çok alakasız durmuş.
Oraya daha pastel tonlarda romantik bir tablo daha çok yakışırdı.
Eşyalarınız çok hoş.Ortaya tv ünitesinin tarzında,altı beyaz üstü ham ahşap bir sehpa düşünmez misiniz ?

Mutfak renkleriniz kötü değil.Masa takımı aslında göze batmıyor.
Bakarken bulaşıklıktaki fuşya tabak gözüme hoş geldi.Keşke kırmızı yerine fuşyayla renklendirseydiniz.
Bence masa takımı kalsın ama kırmızılı halılar yerine daha sade bir halı alın ve aksesuarlarla biraz fuşya katın derim.
Aslında masanın altına hiç halı sermeyebilirsiniz.Hem silip süpürmesi daha kolay olur.Ortaya tek bir halı yeter.

mutfak dolaplarını siz mi seçtiniz yoksa böyle miydi, o caanım eve bu dolaplar olmamış bence üstelik üst tarafları çok kısa bana göre..
siyah beyaz taşlar sırıtmış evet ama bence böyle siyah gri bir halıdansa siyah ve/veya gri tonlarının dolabınızın renkleriyle birarada bulunduğu bir halı ile mutfağınızı bütünleyebilirdiniz. Halı değişikliğine gidebilirsiniz ilerleyen zamanlarda...

Eviniz hayırlı olsun.

Bence tv dolabını biraz kapıya doğru çekin, saatin olduğu yere çapraz olarak gümüşlüğü koyun. Böylece bütünlük bozulmamış olur.

Koridorada 3 parça yerine 2 parça halı alın. Çünkü arada boşluk olunca çok kayıyor halılar.

Mutfağın fayanslarını keşke kahve tonlarında yapsaymışsınız fayanslar mutfak dolaplarına pek uymamış.

Eviniz hayırlı olsun esyalariniz güzel ama yerleştirme de hata var bence tv sehpası ni kapıya doğru kaldırın ve gumuslugu saatin olduğu yere çapraz olarak koyun daha derli toplu durur ayrıca tv sehpası nı çok beğendim banada böyle bir şey lazım nerden ne kadara ne marka merak ettim yazarsan çok sevinirim

öneriniz için teşekkürler değerlendireceğim,iki arkadaş daha aynısını demişti.evet tv sehpasını bende çok severek aldım her ne kadar burada herkes televizyonu duvara monte et desedecanım onu belli bir markadan almadım,Antalyada rastgele bir mobilyacıdan aldım ama model olarak country tarzı olarak geçiyor,mobilyacılarda mutlaka bulursunuz.

o iki parça olayını çok düşündüm,iki parça mı yoksa üç parçamı almalıyım diye,hala kararsızım ve hangi renk nasıl birşey almalıyım bilmiyorum,düz mü desenli mi,tek renk mi vs...teşekkürederim ayrıca.

Halıyı çok renkli almayın bence göz yorabilir açık renk üzerine soft renkler daha hoş görünür

evet o akordion kapıları biliyorum eşime de söyledim ama uygun renk bulamadık,sanırım en temizi sürgülü yaptırmak,ama perdeler konusunda acayip gerginim,ne yapsam güzel olmayacak gibi geliyor,sanırım tüllerin aynısından birer tane daha alıp ara holde ki gibi yanyana asıcam,boylarını da artık tekrar ayarlattıracağım,çok renk cümbüşü olsun istemiyorum,evet mutfak halılarını değiştireceğim canım haklısın ama fayanslarıma ellemem,onun yerine boyatsam olmaz mı ki acaba?
teşekkürederim yorumun için canım.

çok teşekkürler canım fikrin için,ama kırmızı sadece halının içinde çok az noktada,demek oradan o kadar göze batıyorartık değiştirmek şart oldu bana,canım orası iki bölüm olduğu için 2 halı serdik,halısız yapamam ben,hem halısız dolaşamam hem de aşağıya şıpıdık şıpıdık terlik sesi gider,hol de zaten halı yok diye yürürken parmak uçlarımda yürüyorum aşağıya ses gitmesin diye.
ama genel olarak buradaki yorumlardan anladığım halıların değişmesi lazım ve mutfak dolaplarının rengi uyumsuz.gümüşlüğü de tv nin yanına alıp deneyeceğim.tekrar teşekkürederim

Keske gumusluk yerine konsol alsaydiniz gec degilse degistirin.salonunuza gore cok klasik durmus.
Ama kotu degil asla.
Benim fikrim bufeyi capraz koymayin.unitenin sad tarafinda bos duvar var sanirim.orda daha hos durur diye dusunuyorum.

Pe

yok canım ben koyu istemiyorum ama tv ünitesi ve gümüşlük fikri hoşuma gitti bir deneyeceğimevet pembe bencede yakışır ama nereye koymalıyım o pembeleri?

kucuk Pembe kirlentler, duvara 3 parca yine pembe tonlarında tablo, ve minik pembe aksesuarlar olabilir.Hatta simdi iyice bi koltuklar inceledim de kina yesiliyle şeker pembeyi birlikte kullanirsan çok daha hoş ve frkli olacak gibime geliyor :)

Çok afedersiniz ben mutfak perdenizi beğenmedim ,yamuk yumuk ve kalitesiz duruyor ..O açık renk stor perde olabilir ve fayanslara yapışkanlı kağıt kullanılabilir ..Reklamcılar gelip çok orantılı istediğiniz renkte ve desende beğendiğinizi seçebiliyorsunuz ..
Salon perdeleri içinde tül olmaz bence çünkü çok sayıda ve küçük camlar o yüzden onlarada stor olabilir ..
koridora bütün tüylü halılardan alın bence küçük küçük olunca dağınık bir görüntü olabiliyor .

Evini beğendim canım,Gül'e Gül'e otur,mutfak için tüylü halı alma canım güzel olmuyor mutfakta düz bir halı al,benim de annem tv önce duvara taktırmıştı ama beğenmedi geri çıkarttırdı tv sehpası aldı,diğer oda da klima var ve tv odaya(salona) klima alırsak en uygun yer tv takıldığı duvar olur dedi ve geri çıkardı,gümüşlügün olduğu yer penceremi Orayı hiç açmıyorsanız aynı yerde kalabilir ama pencere silerken zor olur mu? Mutfak fayanslarını yapışkanlı fayans görünümlü kağıtlar var onlarla kaplayabilirsin .

güzel günlerde oturrr anam bu koridorun uzunluğu neee.. sakın uzun tek parça almaa parça parça al bencee ..öyle up uzun benim arkadaşım pişman kestirdide rahatladı.ağız tadıyla otur şefim..

Son düzenleme:
eviniz hayırlı olsun, güzel günlerde oturun.
Konuyu açtığınız 10 gün olmuş, hangi çözümleri buldunuz, neler yaptınız merak ediyorum ama ben de fikrimi söylemek istedim. Koridorunuza halı seçerken pastel tonları tercih edebilirsiniz. Koyu renklerden kaçının bence. ayrıca altı kaydırmaz halı alırsanız çok iyi olur çünkü kaygan zeminde bazı halılar çok kayabiliyor.
Salonunuz için de mutlaka başka bir rengi de kullanın. eşyalarınız çok güzel fakat çok sade görünüyor. bence turkuaz bir kaç obje çok yakışacaktır. (Pembe de olabilir.) perde- biblo- tablo vs. de seçtiğiniz bu rengi kullanın.
Yaptığınız son değişiklikleri de fotoğrafla paylaşırsanız merakımız gitmiş olucak.
kolay gelsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…