- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi yamukprenses
beyaz tüylü mutfak için uygun olmayabilir. siyah düz bir halı ve zebra perde kurtarır diye düşünüyorum.
siyah halı arıyorum bende. bulamıyorum
ayy siz ne şeker ne pozitif bir insansınız çok teşekkürederimbu magnetlere ayrıca bayıldım mutlaka gidip bulup alacağım,umarım çarptıkça yere düşmez.
dediğinizi yaptım aslında diğer arkadaşların evlerine de baktım,gerçekten çokgüzel evler var ama pek kahve koltuk olanlar yok ama yine bakacağım, ve fikirlerinizi önemsiyorum çok teşekkürler
ben shaggy lerden kurtulmaya çalışıyorum. özellikle mutfak için hiç ama hiiiiç uygun değil shaggysiyah halı olarak ben şu tüylü olanlar var ya onlardan görmüştüm,hatta önce mutfağa onlardan alayım demiştim,siyah shaggy halı bulabilirsiniz aslında.
ben shaggy lerden kurtulmaya çalışıyorum. özellikle mutfak için hiç ama hiiiiç uygun değil shaggy
Eviniz hayırlı olsun esyalariniz güzel ama yerleştirme de hata var bence tv sehpası ni kapıya doğru kaldırın ve gumuslugu saatin olduğu yere çapraz olarak koyun daha derli toplu durur ayrıca tv sehpası nı çok beğendim banada böyle bir şey lazım nerden ne kadara ne marka merak ettim yazarsan çok sevinirimyeni evli değilim ama burası 2.evim,biraz acele bir taşınma oldu ve birçok şeyim eksik ve sizlerden fikir almak istiyorum,aklıma takılan yerlerin resmini çektim
burası misafir odam,özellikle yemek masası ve konsol almadım,öbür evimde de zaten sayılı kullanmışlığım var,o nedenle boşuna yer kaplasın istemedim ve sadece gümüşlük aldım ama onu da koyacak yer bulamadım.mobilyacılar kurarken oraya kurdular ve orada kaldı ama yeri orası değil,sizce nereye koymalıyım?yengem diyor ki tv dolabını kapıya doğru yanaştır,saatin olduğu yere koy diyor,bende tv koltuğunu saatin o taraftaki koltuğa yanaştırayım,gümüşlüğü de salon kapısının olduğu yere koyayım diyorum,sizce hangisi?yada başka fikri olan var mı acaba?
birde perdeler çok acele alındı,özellikle tülle uzun gelince eşim kestirmeye gidince sağolsun perdeci uzun ve yamuk kesmiş,güneşlikle aynı boyda değiller,ben bu odaya perde olarak ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 1477224 Eki Görüntüle 1477226
burasıda koridorum henüz halı almadım ve nasıl bir halı alacağım konusunda fikrim yok,çok halıcı dolaştım ama birşey beğenemedim,öyle upuzun boydan boya halılardan istemiyorum,parça parça alsam çirkin mi olur acaba?mesela 3 parça alsam aralarında hafif boluk bırakacak şekilde?bir de çok desenli karışık birşey de olsun istemiyorum,yanlış mı düşünüyorum acaba bir öneriniz var mı?bu arada giriş kısmı kare şeklinde gibiEki Görüntüle 1477241
Eki Görüntüle 1477232 Eki Görüntüle 1477238
burası da mutfağım hani şu ortasında tezgah geçenlerden,amerikan mutfak mı deniyor?neyse ben oraya coştum siyah beyaz fayans döşettim ama bitince mutfak dolaplarına uymadı rengi,sırf fayanslar siyah beyaz diye masa ve halıları da o renk aldım yetmezmiş gibi birde gri koltuk aldık,aslında ben oraya josefin koltuklardan istiyordum ama eşim mutfakta yağın tuzun içinde kullanamazsın dedi aldırmadı bunu aldık ama benim içime sinmedi,sizler ne diyorsunuz?birde fırının yanında ki çekmeceli dolabın yanında buzdolabı var,kapağını açınca fırına çarpıyor buna ne gibi bir çözüm bulabilirim,ben geçici çözüm olarak kapı tutucu koydum.
Eki Görüntüle 1477272 Eki Görüntüle 1477273 Eki Görüntüle 1477275
öneriniz için teşekkürler değerlendireceğim,iki arkadaş daha aynısını demişti.evet tv sehpasını bende çok severek aldım her ne kadar burada herkes televizyonu duvara monte et desedeEviniz hayırlı olsun esyalariniz güzel ama yerleştirme de hata var bence tv sehpası ni kapıya doğru kaldırın ve gumuslugu saatin olduğu yere çapraz olarak koyun daha derli toplu durur ayrıca tv sehpası nı çok beğendim banada böyle bir şey lazım nerden ne kadara ne marka merak ettim yazarsan çok sevinirim
o iki parça olayını çok düşündüm,iki parça mı yoksa üç parçamı almalıyım diye,hala kararsızım ve hangi renk nasıl birşey almalıyım bilmiyorum,düz mü desenli mi,tek renk mi vs...teşekkürederim ayrıca.Eviniz hayırlı olsun.
Bence tv dolabını biraz kapıya doğru çekin, saatin olduğu yere çapraz olarak gümüşlüğü koyun. Böylece bütünlük bozulmamış olur.
Koridorada 3 parça yerine 2 parça halı alın. Çünkü arada boşluk olunca çok kayıyor halılar.
Mutfağın fayanslarını keşke kahve tonlarında yapsaymışsınız fayanslar mutfak dolaplarına pek uymamış.
Halıyı çok renkli almayın bence göz yorabilir açık renk üzerine soft renkler daha hoş görünüro iki parça olayını çok düşündüm,iki parça mı yoksa üç parçamı almalıyım diye,hala kararsızım ve hangi renk nasıl birşey almalıyım bilmiyorum,düz mü desenli mi,tek renk mi vs...teşekkürederim ayrıca.
evet o akordion kapıları biliyorum eşime de söyledim ama uygun renk bulamadık,sanırım en temizi sürgülü yaptırmak,ama perdeler konusunda acayip gerginim,ne yapsam güzel olmayacak gibi geliyor,sanırım tüllerin aynısından birer tane daha alıp ara holde ki gibi yanyana asıcam,boylarını da artık tekrar ayarlattıracağım,çok renk cümbüşü olsun istemiyorum,evet mutfak halılarını değiştireceğim canım haklısın ama fayanslarıma ellemem,onun yerine boyatsam olmaz mı ki acaba?Canım salonun girişinde sol tarftaki üçlü koltuğu berjerlerin oldugu duvara koysan vitrinle tv ünitesini de duvara yan yana koysan daha hos olacak kanaatimce.Bu koltuklara çiçekli fon yerine düz turkuaz ya da düz pembe fon yapsan vitrin içine de aynı renk objeler koysan bide fonların renginde kırlentlerle müthiş olur bence.Mutfak kapısına tekzenden en fazla yüz liraya akordeon kapı alıp taksan buzdolabının kapağınıda ters yöne çevirtsen daha sağlam çözüm bence.Ve son olarak evet mutfağın genel havası mutfak dolaplarınla uygun değil ama çok da sırıtmıyor boşver.Dolabi değiştirmek yerine yapı marketlerden tezgah arası dcfiks alıp silikonla yapıştırabilirsin krem kahve desenli.Halıyı da uygun renk alırsan sorun çözülür.Antreye bir tane kare bir tanede uzun yolluk olabilir.ya da royalin tasarım halılarından olabilir.
çok teşekkürler canım fikrin için,ama kırmızı sadece halının içinde çok az noktada,demek oradan o kadar göze batıyorGüle güle oturun.Sorularınıza cevap değil ama gözüme takılanları yazmak istedim.
Salonunuzdaki rüstik tablo,yaratmak istediğiniz tarzla çok alakasız durmuş.
Oraya daha pastel tonlarda romantik bir tablo daha çok yakışırdı.
Eşyalarınız çok hoş.Ortaya tv ünitesinin tarzında,altı beyaz üstü ham ahşap bir sehpa düşünmez misiniz ?
Mutfak renkleriniz kötü değil.Masa takımı aslında göze batmıyor.
Bakarken bulaşıklıktaki fuşya tabak gözüme hoş geldi.Keşke kırmızı yerine fuşyayla renklendirseydiniz.
Bence masa takımı kalsın ama kırmızılı halılar yerine daha sade bir halı alın ve aksesuarlarla biraz fuşya katın derim.
Aslında masanın altına hiç halı sermeyebilirsiniz.Hem silip süpürmesi daha kolay olur.Ortaya tek bir halı yeter.
yok canım ben koyu istemiyorum ama tv ünitesi ve gümüşlük fikri hoşuma gitti bir deneyeceğimevet pembe bencede yakışır ama nereye koymalıyım o pembeleri?
Evini beğendim canım,Gül'e Gül'e otur,mutfak için tüylü halı alma canım güzel olmuyor mutfakta düz bir halı al,benim de annem tv önce duvara taktırmıştı ama beğenmedi geri çıkarttırdı tv sehpası aldı,diğer oda da klima var ve tv odaya(salona) klima alırsak en uygun yer tv takıldığı duvar olur dedi ve geri çıkardı,gümüşlügün olduğu yer penceremi Orayı hiç açmıyorsanız aynı yerde kalabilir ama pencere silerken zor olur mu? Mutfak fayanslarını yapışkanlı fayans görünümlü kağıtlar var onlarla kaplayabilirsin .kesinlikle haklısınız,evimin en sevmediğim yeri zaten mutfak oldu,geniş ama renk uyumsuzluğu çok fazla aynı fikirdeyim,ileride dolapları beyaz yaparız dedik fayansı döşetirken ama şimdi dolaplara bakıyorum değişecek bir problemi yok,hepsi kullanışlı,gereksiz bir masraf olacak.
peki halı sizce hangi renk olmalıydı?tek düz siyah veya beyaz tüylü olabilirmiydi?
güzel günlerde oturrr anam bu koridorun uzunluğu neee.. sakın uzun tek parça almaa parça parça al bencee ..öyle up uzun benim arkadaşım pişman kestirdide rahatladı.ağız tadıyla otur şefim..yeni evli değilim ama burası 2.evim,biraz acele bir taşınma oldu ve birçok şeyim eksik ve sizlerden fikir almak istiyorum,aklıma takılan yerlerin resmini çektim
burası misafir odam,özellikle yemek masası ve konsol almadım,öbür evimde de zaten sayılı kullanmışlığım var,o nedenle boşuna yer kaplasın istemedim ve sadece gümüşlük aldım ama onu da koyacak yer bulamadım.mobilyacılar kurarken oraya kurdular ve orada kaldı ama yeri orası değil,sizce nereye koymalıyım?yengem diyor ki tv dolabını kapıya doğru yanaştır,saatin olduğu yere koy diyor,bende tv koltuğunu saatin o taraftaki koltuğa yanaştırayım,gümüşlüğü de salon kapısının olduğu yere koyayım diyorum,sizce hangisi?yada başka fikri olan var mı acaba?
birde perdeler çok acele alındı,özellikle tülle uzun gelince eşim kestirmeye gidince sağolsun perdeci uzun ve yamuk kesmiş,güneşlikle aynı boyda değiller,ben bu odaya perde olarak ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 1477224 Eki Görüntüle 1477226
burasıda koridorum henüz halı almadım ve nasıl bir halı alacağım konusunda fikrim yok,çok halıcı dolaştım ama birşey beğenemedim,öyle upuzun boydan boya halılardan istemiyorum,parça parça alsam çirkin mi olur acaba?mesela 3 parça alsam aralarında hafif boluk bırakacak şekilde?bir de çok desenli karışık birşey de olsun istemiyorum,yanlış mı düşünüyorum acaba bir öneriniz var mı?bu arada giriş kısmı kare şeklinde gibiEki Görüntüle 1477241
Eki Görüntüle 1477232 Eki Görüntüle 1477238
burası da mutfağım hani şu ortasında tezgah geçenlerden,amerikan mutfak mı deniyor?neyse ben oraya coştum siyah beyaz fayans döşettim ama bitince mutfak dolaplarına uymadı rengi,sırf fayanslar siyah beyaz diye masa ve halıları da o renk aldım yetmezmiş gibi birde gri koltuk aldık,aslında ben oraya josefin koltuklardan istiyordum ama eşim mutfakta yağın tuzun içinde kullanamazsın dedi aldırmadı bunu aldık ama benim içime sinmedi,sizler ne diyorsunuz?birde fırının yanında ki çekmeceli dolabın yanında buzdolabı var,kapağını açınca fırına çarpıyor buna ne gibi bir çözüm bulabilirim,ben geçici çözüm olarak kapı tutucu koydum.
Eki Görüntüle 1477272 Eki Görüntüle 1477273 Eki Görüntüle 1477275