- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
o mavi o valla acan gibisin tüm iplikleri bazara çıkardın
ya arkadaslar lutfen ama lutfen sizi sinirlendirmek degil niyetim inanin yazmami istemiyorsaniz yazman yaslis yaziyorsam da ozur dilerim inannin niyetim kotu degil
sadece burda sikintilarimi paylastim ve bildigim seyleri yazdim yaslista yazdiysam ozur dilerim,,, ne olur kotu anlamayin beni sinirlenmeyin kinamayin beni
biri yazsin yazma diye iananin yazmam artik
gul o zaman ne diyim artik
cahilim
Acan ne demek ki :1rolleyes:
Albümdeki çocuklar senin mi ?
ajan yazacaktım yanlış yazmışım:1ninca:
Albümdeki çocuklar senin mi ?
yorumları baştan beri okuyorum da anlamadığım birşey var, bizim tahammül sınırlarımıza ne oldu? arkadaş bir konu açmış, fikir sormuş. ne kadar çok dalga geçildi inanılır gibi değil.. ağzından birşey çıktı kaç kere de özür diledi, iş çocuklarına kadar gelip dayandı..
yapmayın arkadaşlar ya yazıktır, belli ki çaresiz bir fikir soruyor.. cennet kimsenin tekelinde olmadığına göre, kimin girip kimin girmeyeceğine biz karar vermeyeceğiz değil mi? valla yazık üzüldüm konu sahibine.. :umursamaz:
yorumları baştan beri okuyorum da anlamadığım birşey var, bizim tahammül sınırlarımıza ne oldu? arkadaş bir konu açmış, fikir sormuş. ne kadar çok dalga geçildi inanılır gibi değil.. ağzından birşey çıktı kaç kere de özür diledi, iş çocuklarına kadar gelip dayandı..
yapmayın arkadaşlar ya yazıktır, belli ki çaresiz bir fikir soruyor.. cennet kimsenin tekelinde olmadığına göre, kimin girip kimin girmeyeceğine biz karar vermeyeceğiz değil mi? valla yazık üzüldüm konu sahibine.. :umursamaz:
konu amacına ulaşıyor
office bu mesajına çok şaşırdım.
bence konuyu tekrar oku ve amacın ne olduğunu anla.
Allah iyiliğini versin emi sempatiksalakcinni Konuya odaklanmışım ya ne demek bu şimdi oldum birden sempatiksalakcinni
Öyleyim dimi sempatiksalakcinni
Buara soruma hala yanıt gelmedi : Konu sahibi albümündeki çocuklar senin mi ?
hayatım amacı kötü bile olsa işin içine çocuklarının katılmasına çok üzüldüm. kaldı ki gerçekten böyle düşünen insanlar o kadar fazla ki. aslında onların aydınlanması için de iyi bir konu olabilirdi bu.. ama alay edilmesini hiç doğru bulmuyorum naçizane... :1closedeyes:
amaç buydu zaten.
kendisinden beklemediğim kişiler bile destek oldu. ilginç gerçekten.