fikir vermek icin okuyun lutfen ,cok uzgunum

gul o zaman ne diyim artik

cahilim

2.üyeliğin var mı?

ajan yazacaktım yanlış yazmışım:1ninca:

Allah iyiliğini versin emi sempatiksalakcinni Konuya odaklanmışım ya ne demek bu şimdi oldum birden sempatiksalakcinni

Öyleyim dimi sempatiksalakcinni

Buara soruma hala yanıt gelmedi : Konu sahibi albümündeki çocuklar senin mi ?

yorumları baştan beri okuyorum da anlamadığım birşey var, bizim tahammül sınırlarımıza ne oldu? arkadaş bir konu açmış, fikir sormuş. ne kadar çok dalga geçildi inanılır gibi değil.. ağzından birşey çıktı kaç kere de özür diledi, iş çocuklarına kadar gelip dayandı..

yapmayın arkadaşlar ya yazıktır, belli ki çaresiz bir fikir soruyor.. cennet kimsenin tekelinde olmadığına göre, kimin girip kimin girmeyeceğine biz karar vermeyeceğiz değil mi? valla yazık üzüldüm konu sahibine.. :umursamaz:

ya ohooo bak bir tahrik ediyorsun, bir tekrar mazlumu oynuyorsun "cahilim evet" diye. bak ben kimseye böyle fevri çıkışlar yapmam. konu boyunca da yapmadım, yardımcı olmaya çalıştım, doğruyu anlaman ve eşini vazgeçirmen için, hiç birine cevap vermeden gelip de "sen biraz araştır bence" demen dalga geçer gibi, o sinirlendirdi beni.

bir de inancınız yok falan demen çok ayıp. sen nasıl bilirsin ki böyle itham edersin insanları.

Çocuklarına kadar dayanmadı iş.

Profiline baktım albümdeki çocukları gördüm ve sordum çocuklar senin mi diye.

Eğer onun çocuklarıysa haline daha çok üzüleceğim çünkü.Eşine acımıyorsa çocuklarına acısın diyeceğim.

office bu mesajına çok şaşırdım.
bence konuyu tekrar oku ve amacın ne olduğunu anla.

benim konu sahibine tavsiyem böyle hassas konuları buraya açmamanız çünkü herkes herşeyi anlayamayabiliyor burda şöyle bir durum var eğer genelin aile yapısına aykırı bir konu ise birde dinle bağlantılı ise hemen dışlanma aşağılama durumuna geçiliyor burda ayrıca belli guruplar var açtığınız konu onları ilgilendirmiyorsa bu durum bir kat daha can sıkıcı oluyor o yüzden bu tür bir konuyu buraya açmayın nacizana fikrim bu durumunuz zor ama bekleyin bence eşiniz doğru yolu bulacaktır eğer bu sizin için hayırlısı ise sabredin sabredene ALLAH sabrının karşılığını verir üzülmeyin ALLAH için cihad etmek herkese nasip olmaz herşey bu dünyayla sınırlı değil sabredin bekleyin bu da konuyla ilgili yorumum

Bu islam adına cihad ettiğini söyleyen örgütlerin ciddi mana da ıslam adına savaştıklarını sanmıyorum. Hep çıkar meseleleri yüzünden insanları alet ediyorlar. elkaide hamas vs örgüttekiler bazıları cidden o bölgede acı yaşayan insanlar ama o örgütlerin başlarının abd ajanı israil ajanı olmadıkları ne malum. Abd karar vermiş ırak a girip petrolü alacağım diye sebep olarak işte iki binayı yıktı sanmıyorum o koskoca cıa fbı haberi olmamış olsun. Yani bu işler karşılıklı danışıklı dövüş filler tepişir çimenler ezilir olan ordaki masum insanlara oluyor. Bakın o filistin olsun pakistan afganistan olsun ordan abd filan çıksın bu sefer kendileeri birbirlerini yer bitirirler. O yüzden eşin aklını başına alsın onun görevi önce ailesine sahip çıkmak hem avrupada yaşıyorsunuz haksız yere tüm müslümanlara terorist muamelesi yapılıyor bunlara karşı mücadele etmeli. Bir de Allah aşkına dinini öğrensin önce birilerinin propagandalarıyla din öğrenmiş olmaz. Namazını kılıyormu orucunu tutuyor mu bunlara baksın bir.

ıslamiyetin getirdiği merhamet,şefkat ve insaniyet sayesinde; Evvelce müteessir olmayanlar kızlarını diri diri gömerlerken,ıslam dairesine girdikten sonra karıncaya bile ayak basmaz oldular..Öyle ki ayaklarına zil takarak dolaşan sahabeler varmış..yerdeki haşereleri göremezsem zilin sesinden kaçsınlarda üzerlerine yanışlıkla basmayım diye...
Ne alakası var diye soracaksınız..
söyleyim..Şimdi böyle vicdanlı merhametli bir din..Nasıl oluyorda Bir insanın canlı bomba olmasını,masum insanlara kıymasını destekliyor olabilir??

office bu mesajına çok şaşırdım.
bence konuyu tekrar oku ve amacın ne olduğunu anla.

hayatım amacı kötü bile olsa işin içine çocuklarının katılmasına çok üzüldüm. kaldı ki gerçekten böyle düşünen insanlar o kadar fazla ki. aslında onların aydınlanması için de iyi bir konu olabilirdi bu.. ama alay edilmesini hiç doğru bulmuyorum naçizane... :1closedeyes:

.
o çocuklar onun olamaz. bak 3 yıllık evli ve oğlan yaş olarak, 3ten fazla
ve arkadaş canlı bomba olmayı savunuyor üstü kapalı. bunları görmemek mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…