- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
Hac suresi 39. ayet
Bilerek yorum yapmakta fayda olduğunu düşünüyorum
ayeti açıklar mısınız bana yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hac suresi 39. ayet
Bilerek yorum yapmakta fayda olduğunu düşünüyorum
arkadaslar siz benim aklimi daha cok karistirdiniz ,,, esime ne anlatasma ne desem bos gidecek ,,, ailesi bilmiyo ailesi ogrense bile esim dinlemez onlari ,,,
artik benim eleimden gelen yok yaptigi dogrumu degilmi bilmiyorum ortasinda kaldim kendimde arastirdim var savas
evt sayilari az ama yine allah yolunda olmeyi goze aliyorlar esimin bilgisayrinda seyrettim bir iki videoyu
orda bir musluman soyle diyodu siz oturup kalin bu gecici dunyada hayatinizi eglence ile para ev araba derdi ile yasayin biz cenneti sectik diyodu biz ebedi siz gecici dunyada yasayin diyodu ,,ve arabaya bomba koyup kapin icine gidip patlatiyordu ,,, ben sok olmustum resmen
lutfen kinamayin beni esime lafim gecmez bende istemem gitsin ama bin yandanada karsi gelemem
bu kadarmis evliligim allah kaderimde ne yazmissa onu cekecem diyorum
ama bu sikintilarda olduruyo beni paylasmassam olucem resmen
lutfen beni dusunerek yorum yazin
Bu bildiğimiz ''nazi'' ise neden bu ismi seçtiniz?
Sorununuz konusunda yardımcı olmam için önce bunu öğrenmek isterim.
arkadaslar siz benim aklimi daha cok karistirdiniz ,,, esime ne anlatasma ne desem bos gidecek ,,, ailesi bilmiyo ailesi ogrense bile esim dinlemez onlari ,,,
artik benim eleimden gelen yok yaptigi dogrumu degilmi bilmiyorum ortasinda kaldim kendimde arastirdim var savas
evt sayilari az ama yine allah yolunda olmeyi goze aliyorlar esimin bilgisayrinda seyrettim bir iki videoyu
orda bir musluman soyle diyodu siz oturup kalin bu gecici dunyada hayatinizi eglence ile para ev araba derdi ile yasayin biz cenneti sectik diyodu biz ebedi siz gecici dunyada yasayin diyodu ,,ve arabaya bomba koyup kapin icine gidip patlatiyordu ,,, ben sok olmustum resmen
lutfen kinamayin beni esime lafim gecmez bende istemem gitsin ama bin yandanada karsi gelemem
bu kadarmis evliligim allah kaderimde ne yazmissa onu cekecem diyorum
ama bu sikintilarda olduruyo beni paylasmassam olucem resmen
lutfen beni dusunerek yorum yazin
biz dunyada rahat rahat oturup eglenirken onlar gavur askerler tarafindan tecavuze ugruyorlar bunlar haber bultenlerinde yok olen muslumanlarida terorist olarak gosteriyorlar,,,,
bu aralar haberlerde almanyali bir musluman vardi vardi ,,, haber basligi soyleydi :almanyalilarin korkulu ruyasi terorist olduruldu diye ,,, http://http://fotogaleri.haberler.com/almanlarin-korkulu-ruyasi-orduruldu/
bu haberde ins yukleye bilmisimdir ,,,,bir bakin
bunlar durduk yere savasmiyorlar filistin ve pakistanda milyonlarca kisi oluyo ,,,
esimin soyleminede onlar savasirken ben oyle oturaram diyo ....
ben engen cikamam arkadaslar bana zulum olur resmen
ben ne yapacagimi bilmiyorum ,,zaten artik kestim umidimi esimden , ama hollandada mi kalayim turkiyeye ailemin yaninami gideyim bilmiyorum burda kalsam ayri dert ailemin yanina gitsem ayri dert,,,
siz kendiinize yandaşlar arıyo olmayasınız sakın?
bakın hemen savunmaya geçtiniz
insanların dini duygularını kullanıyolar bence
elbette şu an size hak verip,gitsin eşin diyenler olacaktır şu an forumda
arkadaslar niyetim kotu degil inanin sadece evimde ysanilan olaylari paylastim bilmiyorudm siz boyle diyeeceksiniz ,,, ha adima gelmisken adim nazli o yzden kisaca nazi yazdim,,, adimada niye oyle bir soylenti yapildi bilmiyorummm,,,,,
isterse yonetici silsin benim konumu ben sdece derdimi paylasmak istedim inanin ya o kadar sikintiliyim ki burda paylasayim dedim bsaka insnalarin dusuncelrinide duyayim dedim
lutfen kizlar inanin kotu niyetim yok ,,,,
evt onun ailesine soylemesem benden bilecekler biliyorum ,,,,
offf allahim gunahim ne benim esimin ve ailsenin boyle oldugunu bilseydim evlenirmiyim hic
bende ona takıldm kimbilir adım nazlı faalan fişman der belki arkadaşakannehir dediğim gibi aklıma ilk gelen yandaş arıyo olmnz.umarm yanılıyorumdur
arkadaslar niyetim kotu degil inanin sadece evimde ysanilan olaylari paylastim bilmiyorudm siz boyle diyeeceksiniz ,,, ha adima gelmisken adim nazli o yzden kisaca nazi yazdim,,, adimada niye oyle bir soylenti yapildi bilmiyorummm,,,,,
isterse yonetici silsin benim konumu ben sdece derdimi paylasmak istedim inanin ya o kadar sikintiliyim ki burda paylasayim dedim bsaka insnalarin dusuncelrinide duyayim dedim
lutfen kizlar inanin kotu niyetim yok ,,,,
evt onun ailesine soylemesem benden bilecekler biliyorum ,,,,
offf allahim gunahim ne benim esimin ve ailsenin boyle oldugunu bilseydim evlenirmiyim hic
Eşinin evliliğiniz boyunca bu tür şeylere eğilimi olduğunu hiç mi farketmedin ki?
Pat diye mi çıktı bu meseleler.Eşimin böyle olduğunu bilseydim diyorsun ama maşalla bu konuyla ilgili de bilmediğin birşey yok baya bilgin var.
Ailesine söyle bilsinler oğullarının bile bile ölüme gittiğini.
Sen de ailenin yanına dön.
hic te bile kendiem yandas aradigim falan yok
hemen yanlis dusunmeyin lutfen
ben esime ne git derim ne de kal
benim derim ondan sonraki halim bunu anlatmak istiyorum size