fikir vermek icin okuyun lutfen ,cok uzgunum

arkadaslar siz benim aklimi daha cok karistirdiniz ,,, esime ne anlatasma ne desem bos gidecek ,,, ailesi bilmiyo ailesi ogrense bile esim dinlemez onlari ,,,

artik benim eleimden gelen yok yaptigi dogrumu degilmi bilmiyorum ortasinda kaldim kendimde arastirdim var savas

evt sayilari az ama yine allah yolunda olmeyi goze aliyorlar esimin bilgisayrinda seyrettim bir iki videoyu

orda bir musluman soyle diyodu siz oturup kalin bu gecici dunyada hayatinizi eglence ile para ev araba derdi ile yasayin biz cenneti sectik diyodu biz ebedi siz gecici dunyada yasayin diyodu ,,ve arabaya bomba koyup kapin icine gidip patlatiyordu ,,, ben sok olmustum resmen

lutfen kinamayin beni esime lafim gecmez bende istemem gitsin ama bin yandanada karsi gelemem

bu kadarmis evliligim allah kaderimde ne yazmissa onu cekecem diyorum

ama bu sikintilarda olduruyo beni paylasmassam olucem resmen

lutfen beni dusunerek yorum yazin

arada böyle örnekler vermenizde niyetinizi çoktan belli etti zaten.

bence eşinin ailesine söyle bu çok ağır bi yük tek başına taşıyamazsın yarın birgün eşinin ölüsü gelse oradan ve sen ailesine gideceğini söylemezsen seni suçlarlar gönderdin bize söylemedin diye

Madem dinine çok bağlı, eşlerin birbirlerine karşı tutumları nasıl olmalı onu öğrensin önce. Adam resmen hakkınıza giriyor, dinde bunun yeri var mıymış? Bekâr ve kimsesiz bir insan gibi davranamaz ki!

HAC 39. Kendileriyle savaşılanlara (müminlere), zulme uğramış olmaları sebebiyle, (savaş konusunda) izin verildi. Şüphe yok ki Allah, onlara yardıma mutlak surette kadirdir.

Cihad anlayışına kim uyduruyor yorumunuza karşılık yazıyorum bunu.

ayet mayet tartışmayın kızlar konu kapanır asıl konuya dönün

ya ne zamandan beri intihar etmek cennete götürüyor dinde ben de bunu anlamıyorum hani videodaki adam öyle demiş ya

eşinin kafasını çok bulandırmışlar

evet tamam dünyadaki haksızlıklara karşı hepimiz üzülüyoruz

ama devletlerin hükümetlerin siyasi kavgalarının faturasını da bizler ödeyemeyiz değil mi ?

sen ağla bağır çağır ayıl bayıl bilemiyorum işte yap birşeyler

hakkımı helal etmem de isterse 40 kere cihad yapsın senin hakkın onun üzerindeyken ne işe yarayacak

eğer gitmekte diretirse de bence bitir evliliğini yazık değil mi gençliğine hayallerine

arkadaslar siz benim aklimi daha cok karistirdiniz ,,, esime ne anlatasma ne desem bos gidecek ,,, ailesi bilmiyo ailesi ogrense bile esim dinlemez onlari ,,,

artik benim eleimden gelen yok yaptigi dogrumu degilmi bilmiyorum ortasinda kaldim kendimde arastirdim var savas

evt sayilari az ama yine allah yolunda olmeyi goze aliyorlar esimin bilgisayrinda seyrettim bir iki videoyu

orda bir musluman soyle diyodu siz oturup kalin bu gecici dunyada hayatinizi eglence ile para ev araba derdi ile yasayin biz cenneti sectik diyodu biz ebedi siz gecici dunyada yasayin diyodu ,,ve arabaya bomba koyup kapin icine gidip patlatiyordu ,,, ben sok olmustum resmen

lutfen kinamayin beni esime lafim gecmez bende istemem gitsin ama bin yandanada karsi gelemem

bu kadarmis evliligim allah kaderimde ne yazmissa onu cekecem diyorum

ama bu sikintilarda olduruyo beni paylasmassam olucem resmen

lutfen beni dusunerek yorum yazin

arkadaşım zaten örgütlerin insanları etkileme yolu budur. en gözü kapalı olanlarda böyle eylemlere girişirler diğerleri de iyice etkilenir vay biz boşa oturuyoruz diye. dini bütün bir müslüman da cennete girebilir ama cihad edenle arasında fark vardır gibi bir cümle okudum az önce araştırırken. yani sadece cihad eden cennete girer gibi bi algı olmasın diye yazıyorum. üstelik savaş başka mücadele başka şeydir. ortada bir mücadele var ise kimlere karşı, elimizden ne gelir bunlara bakılmalı. mazlum olanın canı yanmamalı. gözü kapanmış sanırım eşinin. senin de böyle bir eşe söz geçiremeyeceğini tahmin ederim elbette. bu şartlar altında yapacağın tek şey evinde oturup beklemek maalesef.

hanfendi
bu ülkede,bu bayrağın altında yaşadığımız sürece
saygı duymanz gerek
biz Türküzturkbayragi
anayasa değişikliği ve 3 fidan anıtı olduğu şu günlerde bu konyu açmanz düşündürücü benceCADIARZU

biz dunyada rahat rahat oturup eglenirken onlar gavur askerler tarafindan tecavuze ugruyorlar bunlar haber bultenlerinde yok olen muslumanlarida terorist olarak gosteriyorlar,,,,

bu aralar haberlerde almanyali bir musluman vardi vardi ,,, haber basligi soyleydi :almanyalilarin korkulu ruyasi terorist olduruldu diye ,,, http://http://fotogaleri.haberler.com/almanlarin-korkulu-ruyasi-orduruldu/

bu haberde ins yukleye bilmisimdir ,,,,bir bakin

bunlar durduk yere savasmiyorlar filistin ve pakistanda milyonlarca kisi oluyo ,,,

esimin soyleminede onlar savasirken ben oyle oturaram diyo ....

ben engen cikamam arkadaslar bana zulum olur resmen

ben ne yapacagimi bilmiyorum ,,zaten artik kestim umidimi esimden , ama hollandada mi kalayim turkiyeye ailemin yaninami gideyim bilmiyorum burda kalsam ayri dert ailemin yanina gitsem ayri dert,,,

Şimdi intihar etmek cennete mi götürüyormuş ,o zaman neden kimse intihar etmiyor bombayla patlatmıyor kendini .

Saçma sapan konuşup benim sinirlerimi hoplatmayın !

Zaten karşı çıkıyor gibi gözükmüyosunuz ,bırakın gitsin o zaman.Beklemek istiyorsan ki beklemen enayilik olur beklersin,istemiyorsan açarsın davanı paşa paşa boşanırsın.

Bu hastadan da kurtulursun kendini de hasta etmeden .

siz kendiinize yandaşlar arıyo olmayasınız sakın?
bakın hemen savunmaya geçtiniz
insanların dini duygularını kullanıyolar bence
elbette şu an size hak verip,gitsin eşin diyenler olacaktır şu an forumda

vereliniortak

arkadaslar niyetim kotu degil inanin sadece evimde ysanilan olaylari paylastim bilmiyorudm siz boyle diyeeceksiniz ,,, ha adima gelmisken adim nazli o yzden kisaca nazi yazdim,,, adimada niye oyle bir soylenti yapildi bilmiyorummm,,,,,

isterse yonetici silsin benim konumu ben sdece derdimi paylasmak istedim inanin ya o kadar sikintiliyim ki burda paylasayim dedim bsaka insnalarin dusuncelrinide duyayim dedim

lutfen kizlar inanin kotu niyetim yok ,,,,

evt onun ailesine soylemesem benden bilecekler biliyorum ,,,,

offf allahim gunahim ne benim esimin ve ailsenin boyle oldugunu bilseydim evlenirmiyim hic

arkadaslar niyetim kotu degil inanin sadece evimde ysanilan olaylari paylastim bilmiyorudm siz boyle diyeeceksiniz ,,, ha adima gelmisken adim nazli o yzden kisaca nazi yazdim,,, adimada niye oyle bir soylenti yapildi bilmiyorummm,,,,,

isterse yonetici silsin benim konumu ben sdece derdimi paylasmak istedim inanin ya o kadar sikintiliyim ki burda paylasayim dedim bsaka insnalarin dusuncelrinide duyayim dedim

offf allahim gunahim ne benim esimin ve ailsenin boyle oldugunu bilseydim evlenirmiyim hic

Eşinin evliliğiniz boyunca bu tür şeylere eğilimi olduğunu hiç mi farketmedin ki?

Pat diye mi çıktı bu meseleler.Eşimin böyle olduğunu bilseydim diyorsun ama maşalla bu konuyla ilgili de bilmediğin birşey yok baya bilgin var.

Ailesine söyle bilsinler oğullarının bile bile ölüme gittiğini.

Sen de ailenin yanına dön.

bende ona takıldm kimbilir adım nazlı faalan fişman der belki arkadaşakannehir dediğim gibi aklıma ilk gelen yandaş arıyo olmnz.umarm yanılıyorumdur:nazar:

ben demiştm lülülülülülü

hic te bile kendiem yandas aradigim falan yok

hemen yanlis dusunmeyin lutfen

ben esime ne git derim ne de kal

benim derim ondan sonraki halim bunu anlatmak istiyorum size

ne zaman gitmeyi düşünüyor peki? yoksa sadece sizi sinirlendirmek için mi söylüyor?

Eşinin evliliğiniz boyunca bu tür şeylere eğilimi olduğunu hiç mi farketmedin ki?

Pat diye mi çıktı bu meseleler.Eşimin böyle olduğunu bilseydim diyorsun ama maşalla bu konuyla ilgili de bilmediğin birşey yok baya bilgin var.
Ailesine söyle bilsinler oğullarının bile bile ölüme gittiğini.

Sen de ailenin yanına dön.

hemde nasıl. üstelik yapacağı şeyide savunuyor ,bayağı bayağı...

hic te bile kendiem yandas aradigim falan yok

hemen yanlis dusunmeyin lutfen

ben esime ne git derim ne de kal

benim derim ondan sonraki halim bunu anlatmak istiyorum size

siz fikir sordunuz bende söyledim :nazar:

yok arkaslar esimin niyeti once boyle degildi belki vardida ben gormuyodum ,,,
bend bildiklerimi iki hafta icerisinde ogrendim

o yuzden yaptigimiz yanlismi dogrumu bilmiyorum belki gercekten tecavuze ugruyorlar belki de esimin aklini karistiyorlar bend karar sizim anlamiyorum

bir yandan dusunuyorum
eger engellersem ya gercekten varsa savas
allah kizmaz mi bana niye negel ciktin esine

bir yanda da ya yoksa bos bosuna evliligimiz yikilacak

inanain bende kararsizim

X