kusuara bakmayin biraz gec cevap yazdim ,,
simdi bizlerin bilmedikler savaslar var duyada filistin olsun pakistan olsun burda dinkardeslerimizi tutsak etmisler ve tecavuze ugrayan kardeslerimiz var biraz arastirsaniz bulursunuz ,,,, bende once inanamadim ama gercekten arastirin bulursunuz ,,, bunlar canli bomba olalark normal insnalarin icine dalmiyorlar bunlar pakistan fiilistinde tutsak kaplarina hedef aliyorlar o kaplarada kadin ve cocuklar mahkum ve muslauman kardeslerimiz , ve bunlarla savasmak icin esim gidecek ,,,,,
allah yolunda onlari kurtarmak dinimize kufur ednlerle savasmak cihad ,,,
sizin eşiniz Türk değilmi.
o zaman pkkyla savaşmaya gitseydi..bir yığın mehmetçiğimiz şehit oluyor. hiç olmazsa ülkemize bir yararı dokunurdu...
biz dunyada rahat rahat oturup eglenirken onlar gavur askerler tarafindan tecavuze ugruyorlar bunlar haber bultenlerinde yok olen muslumanlarida terorist olarak gosteriyorlar,,,,
bu aralar haberlerde almanyali bir musluman vardi vardi ,,, haber basligi soyleydi :almanyalilarin korkulu ruyasi terorist olduruldu diye ,,, http://http://fotogaleri.haberler.com/almanlarin-korkulu-ruyasi-orduruldu/
bu haberde ins yukleye bilmisimdir ,,,,bir bakin
bunlar durduk yere savasmiyorlar filistin ve pakistanda milyonlarca kisi oluyo ,,,
esimin soyleminede onlar savasirken ben oyle oturaram diyo ....
ben engen cikamam arkadaslar bana zulum olur resmen
ben ne yapacagimi bilmiyorum ,,zaten artik kestim umidimi esimden , ama hollandada mi kalayim turkiyeye ailemin yaninami gideyim bilmiyorum burda kalsam ayri dert ailemin yanina gitsem ayri dert,,,
madem böyle bir durumu vardi evlenmesi hata olmus..youtubta görmüstüm malesef müslüman kadinlarimiza neler yapildigini..cocuklarin durumunu...Allah cezalarini versin onlarin...ama kücük bir gurupla bunlarlan basedilirmiki...nerdeyse bütün dünya destekliyo kötülükleri yapanlari..göz yumuyorlar...kusuara bakmayin biraz gec cevap yazdim ,,
simdi bizlerin bilmedikler savaslar var duyada filistin olsun pakistan olsun burda dinkardeslerimizi tutsak etmisler ve tecavuze ugrayan kardeslerimiz var biraz arastirsaniz bulursunuz ,,,, bende once inanamadim ama gercekten arastirin bulursunuz ,,, bunlar canli bomba olalark normal insnalarin icine dalmiyorlar bunlar pakistan fiilistinde tutsak kaplarina hedef aliyorlar o kaplarada kadin ve cocuklar mahkum ve muslauman kardeslerimiz , ve bunlarla savasmak icin esim gidecek ,,,,,
kusuara bakmayin biraz gec cevap yazdim ,,
biz dunyada rahat rahat oturup eglenirken onlar gavur askerler tarafindan tecavuze ugruyorlar bunlar haber bultenlerinde yok olen muslumanlarida terorist olarak gosteriyorlar,,,,
bu aralar haberlerde almanyali bir musluman vardi vardi ,,, haber basligi soyleydi :almanyalilarin korkulu ruyasi terorist olduruldu diye ,,, http://http://fotogaleri.haberler.com/almanlarin-korkulu-ruyasi-orduruldu/
bu haberde ins yukleye bilmisimdir ,,,,bir bakin
bunlar durduk yere savasmiyorlar filistin ve pakistanda milyonlarca kisi oluyo ,,,
esimin soyleminede onlar savasirken ben oyle oturaram diyo ....
ben engen cikamam arkadaslar bana zulum olur resmen
ben ne yapacagimi bilmiyorum ,,zaten artik kestim umidimi esimden , ama hollandada mi kalayim turkiyeye ailemin yaninami gideyim bilmiyorum burda kalsam ayri dert ailemin yanina gitsem ayri dert,,,
Bu bildiğimiz ''nazi'' ise neden bu ismi seçtiniz?
Sorununuz konusunda yardımcı olmam için önce bunu öğrenmek isterim.
ben bu konunun açılışının, amacının çok farklı olduğuınu düşünmeye başladım
.zhebaniye katılıyorum
bence seni de götürsün eşin. :umursamaz: hangi kutsal kitapta yazıyor bu uydurmayn Allah aşkına
ben bu konunun açılışının, amacının çok farklı olduğuınu düşünmeye başladım
.zhebaniye katılıyorum