Zaten izin vermesede gidicemGit. Güzelce anlat, anlamıyorsa onun sorunu. Asıl o aranızı bozmamak için izin versin. Hep kadınlar uğraşıyor aramız bozulmasın diye. Zor durum.
Hayır annemin eski karısının babama açtığı borçlar yüzünden kirayı zar zor veriyo kirada oturuyo gelmesi imkansızBu soğukta 4 aylık bebekle yola düşeceğinize , babanız bir yolunu bulup kendisi gelsin bir zahmet. Hiç mi düşünmüyor, madem günah çıkartacak tam olsun
Maddi durumu neyden ötürü iyi değil?
Yeni evliliğinden dolayı mı?
Eğer öyleyse kesinlikle gitmem.
O zaman siz alabiliyorsanız bilet alın, haftasonu gelsin en azından. Ben eşinizin izin vereceğini sanmıyorum , en baştan bunu teklif edin bari de iki tarafında gönlü olsun.Hayır annemin eski karısının babama açtığı borçlar yüzünden kirayı zar zor veriyo kirada oturuyo gelmesi imkansız(
Tamam olmadı öyle yapiyim.Canım benim annemle babamda ayrı ama ayrımşehirlerde değiliz. Babanı davet et biletini sen al . Ona da değişiklik olur . Yazık asla yalnız bırakma. De ya o gelsin ya biz gidelim diye. Saygı gösterecektir.
Tamam olmadı öyle yapicam ama calisiyo haftasonlarida ek iş yapıyor maaşına icra geldi onu yüzündenO zaman siz alabiliyorsanız bilet alın, haftasonu gelsin en azından. Ben eşinizin izin vereceğini sanmıyorum , en baştan bunu teklif edin bari de iki tarafında gönlü olsun.
Eşinizden niye izin alıyorsunuz anlamadım ben? Bence bu durumda yanlış olan şey bu, izin almak değil görüş almak olur eşler arasında. Babası özleyen kızın babasına gitmeye engel olacak eş de bence boşamalık zaten. Ama ben bebeği 4 aylıkken bu soğukta bir yolculuğa çıkarmanız acaba sıkıntı olur mu bunu düşünüyorum. Babanız internet kafeye giderse görüntülü görüşme yapabilirsiniz belki biraz rahatlar öyle, bebek biraz daha büyüyünce gidersiniz.
Bencede bu fikir çok daha mantıklı. Siz bebekle yollara düşeceğinize babanız gelir.Canım benim annemle babamda ayrı ama ayrımşehirlerde değiliz. Babanı davet et biletini sen al . Ona da değişiklik olur . Yazık asla yalnız bırakma. De ya o gelsin ya biz gidelim diye. Saygı gösterecektir.
Bir gün bile olsa git. İnsan herzaman zor duruma düşmez demekki sıkıntısı var sana ihtiyacı var. Erkek ve baba olsalarda onlar da bazen çıkmaza düşebilirler. Ahhh ahh bazen onların hataları yüzünden bizler maalesef ikilemde kalıp yercihe zorlanıyoruz. Ama işte ağladığı zaman dayanamıyoruz. Empti yapmasını iste eşinin ...Tamam olmadı öyle yapiyim.Ama babam calisiyo haftasonlarida ek iş yapıyor borçlar yüzünden geleceğini sanmam maaşına bile icra geldi
Bir gün bile olsa git. İnsan herzaman zor duruma düşmez demekki sıkıntısı var sana ihtiyacı var. Erkek ve baba olsalarda onlar da bazen çıkmaza düşebilirler. Ahhh ahh bazen onların hataları yüzünden bizler maalesef ikilemde kalıp yercihe zorlanıyoruz. Ama işte ağladığı zaman dayanamıyoruz. Empti yapmasını iste eşinin ...
Arabasi olmaması gelemeyeceği anlamına gelmez
Babanıza bilet alın gelsin yanınıza 10 gün kalsin
10 gün izin alabilir sanırım
Minicik bebekle kar kış ta Yola çıkmayın hasta olur yollarda
Bebek hasta olunca yine sizden bilir çünkü
Bebek ağlasa niye aglatiyosun bu çocuğu derler çünkü
Hiç eşinle aranı bozma