Terziye gidin anlatın ve sizin ölçünüzü alsın, bu kadar.Kuzenimden diktiricegım elbisenin ölçüsünü almak için ondan elbise istedim bana vermedi bahane üretti arkadaşımda dedi beni zor durumda bıraktı alt tarafı ölçü alınıcaktı sizce tekrar istemeli miyim
Terzi direkt üstünüzde ölçemiyor mu?Ölçüleri ben degıl dıktırıcegım terzi istiyor
Elbisenin modeli ile ne alakası var?Elbise ağır bir model olduğu için terzinin yakından görmesi gerekıyor benim degıl elbisenin modelinin ölçüsünü istiyor ve elbisemin fotoğrafı yok kuzenimde havalı olduğu ıcın vermiyor
Aynen, elbise dediği abiyeyse profesyonel bir terziye modeli anlattığınızda size hemen çizimini yapabilir, kullanacağı kumaşları bile belirler, sizin beden ölçülerinizi alır.Elbisenin modeli ile ne alakası var?
İlk defa duydum böyle bir terzi?
Vermek istemiyorsa yapacak bir şey yok, aynısını diktirmeniz şart mı? Benzer bir model bulun onu gösterin terziye, sizin ölçülerinizi alıp diksin.Kuzenimden diktiricegım elbisenin ölçüsünü almak için ondan elbise istedim bana vermedi bahane üretti arkadaşımda dedi beni zor durumda bıraktı alt tarafı ölçü alınıcaktı sizce tekrar istemeli miyim
Terzinin daha once diktiği kiyafetleri gordunuz mu?Elbise ağır bir model olduğu için terzinin yakından görmesi gerekıyor benim degıl elbisenin modelinin ölçüsünü istiyor ve elbisemin fotoğrafı yok kuzenimde havalı olduğu ıcın vermiyor