darısı size olsun sağolunBebek müjdesini dayanabilirsem tabi iki gün sonra doğum gununde verirdim Ama ben dayanamam catlarım herhalde o zamana kadar :) Hayırlı olsun bu arada Cok mutlu olun sağlıkla kucagınıza alın inşallah..
yemeğe çıkarmayı düşünüyordumBen evde masa ayarlardım doğum günü için öyle söylerdimHayırlı olsun.
güzel fikir bi düşünelimHayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza.
Pasta yaptırın ama üstünde dört kişi olsun; eşiniz, siz, çocuğunuz ve bebecik. Olmaz mı?
iki,nci çocuk ya belki ilki gibi tepki vermezDisarda yemekte istedigimiz gibi tepki veremeyiz diye evde bir supriz hazirlardim.Ben soyledigimde karsilikli hungur hungur aglamistik cunku
Ya da ikinci bebek için almanız gerekenleri listeleyin, işte bez masrafıydı şuydu buydu, bir bütçe hazırlayın, dayayın burnuna. Eminim asla unutamaz.güzel fikir bi düşünelim
ay çok güzel tişört iki güne yetişir mi kigüzel gunlerhep bir arada olmuş maşallahhh
ben olsam ıkı gun sabrederdim
ilk çocuguma tisört bastırırdım üstünde benım kardeşim olacak diye ,
pasta kesimi onu giydirir süpriz yapardım meselaaa
ay çok güzel tişört iki güne yetişir mi ki
T-shirte baskı yapan fotoğrafçılar var. Yani şöyle oluyor, baskı yapacağınız deseni, yazıyı bir kağıda çıktı olarak alıyorlar. Siz evde istediğiniz t-shirte ütüyle o deseni monte ediyorsunuz. Yakınlarınızda fotoğraf stüdyosu varsa, gidip bir sorun. T-shirte baskı yaptırmaktan, sipariş vermekten filan daha kısa sürer sonuçta.ay çok güzel tişört iki güne yetişir mi ki
2 tane çok güzel fikir var. 4 kişi olduğunuza dair pasta ve ilk çocuğa abi oluyorum yazan tişört. Ben olsam bunlardan birini veya ikisini yapardim. Hatta tişört süper fikirAklıma gelseydi keşke.
3.ye artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?