• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir sadece

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar hamile olduğunuzu öğrendiniz ikinci çocuğa ve iki gün sonra eşinizin doğumgünü napardınız sürpriz mi yapardınız doğumgününde yoksa başka bişey mi
 
ay çok güzel tişört iki güne yetişir mi ki
T-shirte baskı yapan fotoğrafçılar var. Yani şöyle oluyor, baskı yapacağınız deseni, yazıyı bir kağıda çıktı olarak alıyorlar. Siz evde istediğiniz t-shirte ütüyle o deseni monte ediyorsunuz. Yakınlarınızda fotoğraf stüdyosu varsa, gidip bir sorun. T-shirte baskı yaptırmaktan, sipariş vermekten filan daha kısa sürer sonuçta.
 
Hediye olarak bebek kiyafeti falan alirdim heralde ama annelerimizin babalarimizun yaninda verirdim kalabalik daha heycanli
 
2 tane çok güzel fikir var. 4 kişi olduğunuza dair pasta ve ilk çocuğa abi oluyorum yazan tişört. Ben olsam bunlardan birini veya ikisini yapardim. Hatta tişört süper fikir😍 Aklıma gelseydi keşke.
3.ye artik😂
 
Ben boyle romantık degılım hatta hamıle oldugumu esıme 15 gun sonra soyledım :rolleyes:
 
2 tane çok güzel fikir var. 4 kişi olduğunuza dair pasta ve ilk çocuğa abi oluyorum yazan tişört. Ben olsam bunlardan birini veya ikisini yapardim. Hatta tişört süper fikir😍 Aklıma gelseydi keşke.
3.ye artik😂
:duduk::duduk::duduk: 3.cocuk olursa benı kaldırıp bakırkoye goturun bırde heykel dıkın benı anın :D
 
Back
X