fikir lutfen PARANOYAKMIYIM GUVENMEMEKTE HAKLIMIYIMM

Suphelenmekte haklisin canim insan bazi yasadiklarindan sonra paranoyaklasiyor ben de yasadm ayNi seyleri. Surekli kanirila kandirila insanlara olan güvenimi yitirmiştim. Umursamadan devam o zaman en.iyisini sen.kendin bilirsin zaten uNutma. Burada aldigin akillar sana sadece bir ornek olsun. Sen kendi aklinla hareket et baskalarinin akliyla degil. İnsallh gonlune gore olur her sey canim

bnmde yok ve olamio nr tesaduf)) peki okdr arastirmays bisiler yakaliomuudun bari yoksa senon kuruntinmiymus
Hic bi neden yokken tatil donusu telefon sifreeini istedm internetten konusma gecmisine baktm gecmiste kizlarla filan konusmasi yoktu ama o gun kizin biriyle sabaha kadar mesajlasmis filan. Allah iste normalde oyle sey yapma ama gosteriyo o gunden sobrada bi daha hic guvenmedim kizla benim icin konusmus zaten kiz da itiraf etti ama olsun iste surekli herseyini karıştırmaya basladm baya boyle drvam ettik. Simdide bi sevgilim vs oldugu anda internetten bebekligine kadar araştırıyorum

Bu dusuncelerle devam edersiniz,bu sevgili adayini kaybedeceginiz gibi,ilerde olabilecek olanlarida olmaz edeceksiniz..insanlara guvenmeyi deneyin,tamam körü körüne her dedigini kabul edip,inanmayin ama sebepsiz yerede her denileni sorgulamayin..bu insanlari kendinizden uzaklastirmaktan baska bir ise yaramaz.sadece ozel iliskileriniz icin degil,sosyal anlamdada yalniz kalmaya mahkum edebilir bu paranoyak haliniz sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…